Tip 1: Kras met je eigen handen

Tip 1: Kras met je eigen handenVoordat je een kitten koopt, moet je kopeneen paar dingen, bijvoorbeeld een dienblad, zelfs als u uw huisdier naar het toilet gaat wennen en krabben, zodat uw mul niet de banken en de deurpost verscheurt. Dienbladen zijn goedkoop, maar het is aan te raden om met uw eigen handen te krabben, het voordeel is niet zo'n ingewikkeld proces. Ja, en bespaar geld een behoorlijk bedrag. Er zijn verschillende soorten kittens, maar verticaal wordt beschouwd als een van de meest populaire.

Krassen met je eigen handen


Je hebt nodig
  • - twee houten platen,
  • - een plastic buis met een diameter van 10-15 cm,
  • - een stuk dik dik touw,
  • - Meubelhoeken,
  • - tapijt of een andere soortgelijke coating,
  • - een hamer en spijkers (of een bouwnietmachine met nietjes),
  • - Schroevendraaier en schroeven,
  • - niet-toxische lijm.
instructie

1


Wikkel de planken van 40x40 cm met tapijt enBevestig het aan hen met spijkers of nietjes voor een bouwnietmachine. Een van de planken zal de basis vormen voor krabben, en de tweede - om je creatie te kronen. De afmetingen van de platen kunnen verschillen, afhankelijk van de grootte van uw huisdier.

2


Pak de pijp en wikkel hem met een strak, breed touw, draai hem rond de draai, gebruik lijm om je trouw te houden. Probeer het touw stevig op de draai aan de kronkel en aan de pijp zelf te houden.

3


Denk er bij het kiezen van lijm aan dat dit niet zo mag zijngiftig en hebben een scherpe geur. Het reukvermogen bij katten is veel meer ontwikkeld dan bij mensen, dus zelfs een zeer aantrekkelijke klauw kan volgens jou een huisdier niet behagen vanwege de geur van lijm.

4


Bevestig de pijp aan de basis en de bovenkant van de toekomstkrabpalen, kunt u schroeven en meubels onderdelen te gebruiken. Installeer afgewerkte krabpaal moet in de buurt van de plaats waar uw huisdier graag hun klauwen te scherpen. Als het dier niet wil worden omgeschoold en niet de kittens raken, proberen te gaan om de truc - smeer het met tinctuur van valeriaan bladeren of wrijven kattenkruid.

5


Wanneer uw huisdier gewend raakt aan krassen, de achterkant van de bank of de deurpost vergeet, kunt u het naar een andere locatie verplaatsen.
Tip 2: Kies een kattenkrab voor een katZodra een kitten in het huis verschijnt, onmiddellijker is een vraag over het kopen van accessoires. De belangrijkste zijn de lade en het krabpad. Over de laatste - een belangrijk instrument van een kat moet meer in detail worden besproken. Stitching claws is een natuurlijk instinct dat niets naar buiten kan brengen. En dit betekent dat je je leven moet harmoniseren en een huisdier voor een huisdier moet kopen.

Kies de kat van een kat
instructie

1


Kittens zijn van verschillende vormen, soorten enmaten. De meest populaire en gebruikte zijn muur of hoek. Het ziet eruit als een gewoon langwerpig bord, bedekt met sisal of tapijt. Hoekig verschilt alleen van solitair doordat het uit twee identieke helften bestaat, vastgemaakt met elastische materie. Het is bevestigd aan de hoek van de muur en sluit het daarmee van de klauwen.

2


De kraspunten zijn omvangrijk - in de vorm van huizen ofspelzones. In aanvulling hierop kun je verschillende ritselende of rinkelende elementen tegenkomen, bogen aan touwen, tunnels en bedden. De Kogtoders zelf bevinden zich in dergelijke complexen in de vorm van pilaren waaromheen een sisaltouw is gewikkeld. Denk er bij het kopen aan dat uw kitten zal groeien en dat de hoogte van de kolom voldoende moet zijn voor de groei. Minder populair zijn de vloerbedekkingen. Ze worden verkocht in de vorm van een plat of golvend tapijt.

3


De meeste nagels zijn gemaakt van sisal oftapijtbekleding. De tapijthuisjes zijn zacht, maar snel buiten gebruik. Om precies te zijn, de kat zal hem snel uitkleden. Maar de prijs van een karabijnenslijper is meer acceptabel.

4


De sisal klauw is duurzamer. Het gaat veel langer mee dan tapijt. De prijzen voor sisal kogtedders zijn echter te hoog. Overigens is het sisaltouw nu te vinden in vele bouwwinkels. Deze zoekopdracht bespaart u geld als u een nieuwe scratch nodig hebt. Als de oude "slijper" niet in orde is, kunt u de hoes eenvoudig vervangen. Als uw kat nog steeds geen krasje heeft, kunt u het zelf doen.
Tip 3: Hoe maak je een geweldige game kotokompleks uit eigen handen?Een huisdier brengt vreugde en neemtstress na harde werkdagen. Ook aan je favoriete kat, die een positieve lading kreeg en tijd met plezier kon doorbrengen, kun je voor haar een geweldige game kotokompleks maken.

Spelcomplex voor katten met hun eigen handenEen kat is een dier dat speels en nieuwsgierig is. Ze houdt ervan nieuwe onderwerpen te bestuderen, op kasten en planken te klimmen. Het huisdier heeft de dingen niet bedorven en geen zeldzame souvenirs op de grond gegooid, je kunt er een echt complex voor bouwen, waar het alles op elk moment kan doen. Tegenwoordig bieden veel dierenwinkels vergelijkbare producten, maar ze zijn vrij duur en zelden heel divers.

Materialen voor de uitrusting van het complex

Bezig met de bouw van een spelcomplexonafhankelijk van elkaar, krijgen de eigenaars echt plezier van het maken van een sprookjesachtig object. En toch is het mogelijk om het uit te rusten met de meest ongewone lui, speelgoed, puntenslijpers, een woord, al die dingen waarvan de huiselijke favoriet in volle glorie zal zijn. Om de droom van een kat te realiseren, hebt u een bepaald aantal handgereedschap nodig. Allereerst is het een schroevendraaier, een elektrische decoupeerzaag, een nietmachine voor meubels. De materiaalkeuze is niet fundamenteel, de eenvoudigste en meest voorkomende zijn geschikt: vezelplaat, afvoerbuizen van polyvinylchloride, resten van platen van verschillende groottes, multiplex, houten balken, schroeven, bevestigingshoeken. We hebben vilten, tapijt, blijven in de bakken flappen van zachte stoffen, evenals sintepon en schuimrubber. Het wikkelen van de pijpen kan jute zijn, een speciaal natuurlijk touw van de manilla hennep, tapijten van sisal en jute. Het is belangrijk om niet te vergeten een lijmpistool of gewone lijm en dubbelzijdig plakband te kopen.

Alternatieve opties

Om de bouwtijd van het spelerscomplex te verkorten, kan datneem een ​​houten of metalen bloemstatief met meerdere niveaus, dat in de hoogte drie meter kan reiken en ongeveer een tot twee dozijn takken heeft. Draai alle elementen vast met tapijt, bevestig het materiaal met lijm en een nietmachine. Gebruik de hoeken en afstandshouders om de constructie in de vloer en de muur stevig te bevestigen. Als het complex hoog is, kunt u het extra aan het plafond bevestigen. Als de speeltuin voor een kat hoger is dan 1,5 meter, moet u ervoor zorgen dat de afstand tussen de verdiepingen niet meer dan 10-15 centimeter is. De kat is erg goed in het beklimmen van hoge objecten, maar het is niet altijd mogelijk om ervan af te komen. Op de zachte en comfortabele planken komt ze gemakkelijk op de vloer. Een meer originele optie is om in plaats van PVC-buizen en andere elementen een houten trapladder te gebruiken. Elke site kan worden omgezet in een wieg, een kladblok en uitgerust met interactief speelgoed.