Hoeveel is UAZ Patriot

Hoeveel is UAZ Patriot

In Rusland, zoals off-road voertuigen, dus in onze markt is een breed scala van vergelijkbare modellen. Maar de meest betaalbare optie is de binnenlandse UAZ Patriot.

Hoeveel is UAZ Patriot
UAZ Patriot, aka UAZ-3163, is een SUV met een vijf-deurlichaam van metaal. De seriële productie is sinds augustus 2005 uitgevoerd.

Standaard apparatuur UAZ Patriot

Op de Russische markt wordt UAZ Patriot aangeboden inzes trim levels. Classic Basic versie kosten van 599.990 roebel, en de lijst van de uitrusting omvat een minimale set van apparatuur: buitenspiegels met elektrische en verwarmde, elektrische ramen, stuurbekrachtiging ja 12V-aansluiting. Comfortpakket met een 128-pk benzinemotor kost in het totaal van 649.990 roebels en 114-sterke diesel - van 719.950 roebels. De lijst van standaardapparatuur bevat bijkomende ramen van de achterruit, airconditioning, mistlampen en "muziek". Performance Limited met een benzinemotor wordt aangeboden tegen een prijs van 689.990 roebels, met diesel - van 759.990 roebels. Dergelijke "Patriot" reeds voltooid: airconditioning, stuurbekrachtiging, vergrendelen achter deursloten, ABS, mistlampen, buitenspiegels verwarming en elektrische, elektrische verwarming windscherm, gecombineerd cabine, voor en achter verwarmde zetels, vier elektrische ramen, voltijds audiosysteem met cd, regelloze startonderbreker, dakrails, lichtmetalen velgen met een diameter van 16 centimeter. En ten slotte zal de onbeperkte versie in het bedrag van 699.950 roebels kosten. Voor elk van de complete sets voor een vergoeding van 49.990 roebels is een programmeerbare pre-startverwarming beschikbaar.

Speciale versies van UAZ Patriot

Expeditie is beschikbaar in Ruslandtegen een prijs van 679 950 roebel, is het uitgerust met airconditioning, stuurbekrachtiging, getinte ruiten, mistlampen, verwarmde en elektrische spiegels, Leder, verwarmde voorstoelen, electrische kring, fabrieksaudiosysteem en 16-inch wielen. De versie van Trophy staat in onze markt van 689 950 roebels. Zoals voor apparatuur, het is bijna identiek aan die van Expeditie materiaal, met uitzondering van de gecombineerde passagiersruimte plaats van leer. Russische SUV UAZ Patriot is een van de meest betaalbare en betrouwbare "schurken" in de markt. De auto wordt onderscheiden door een ruime cabine, een krachtige motor en een uitstekende cross-country vermogen. Voor hetzelfde geld kun je kopen, behalve dat alleen Lada 4x4, Chevrolet Niva of Chinese crossovers.