Wat zijn de bekende merken van Duitse auto's

Wat zijn de bekende merken van Duitse auto's

Vracht- en personenauto's van het Duitsfabrikanten sleur op de wegen van de hele wereld. Bestuurders uit verschillende landen zijn zich bewust van de uitstekende kwaliteit en duurzaamheid van deze machines en verwerven ze met veel plezier, ondanks de astronomische prijzen.

Wat zijn de bekende merken van Duitse auto's

De automarkt in Duitsland wordt vertegenwoordigd door de volgende bekende merken.

De beroemde auto voor de mensen is Volkswagen. In het origineel klinkt de naam "Fau-We". Deze zorg produceert ook Audi-auto's. De auto's van deze merken symboliseren een hoge kwaliteits- en betrouwbaarheidsgarantie. Wanneer een persoon de naam van deze merken hoort, verschijnen er onmiddellijk associaties met Duitsland.

"Opel" en "BMW" zijn een andere beroemde Duitsermerken. De auto's van deze merken worden geproduceerd in afzonderlijke Duitse fabrieken. Auto "BMW" kan zowel auto's van een bedrijfsklasse zijn als sportmerken. Het bedrijf "Opel" lijkt een beetje bescheidener, hoewel deze Duitse auto's erg gewild zijn in de moderne maatschappij.

Auto's van het merk "Mercedes", bekend in Ruslandzoals 'Mercedes', verwijzen naar de duurste voertuigen in heel Duitsland, dus gewone Duitsers kopen liever auto's van Franse, Italiaanse en Japanse fabrikanten. De Mercedes is echter een echte Duitse auto van hoge kwaliteit die respect en vertrouwen in de Duitse fabrikant inspireert.

Vrachtwagens en toeristenbussen met het logo "MAN", "em-a-en" - ook een puur Duits product. In moderne tijden in veel landen van Europa voor het vervoer van grote ladingen gebruikte vrachtwagens MAN.

Enkele decennia geleden, op de wegen van landenWarschau verdrag "liep" nog twee modellen: "Trabant" en "Warburg". Tegenwoordig zijn ze museumexposities geworden, die in autohuizen exclusief voor groot geld kunnen worden gekocht.