Tip 1: Hoe tint u de bumper?

Tip 1: Hoe tint u de bumper?

Krassen verschijnen na kleine ongelukken, van plotselingespringen op de auto van een kat, schade aan de oppervlakte kan en per ongeluk een boomtak slaan. Om minder schade te ontdoen, is het niet nodig om volledig te vervangen bumper, omdat het voldoende is om de verf correct op een problematische plaats aan te brengen, en de machine zal zijn oorspronkelijke uitstraling opnieuw krijgen.

Hoe tint de bumper

Je hebt nodig

 • - wasmiddel;
 • - een klein mes;
 • - een maalhuid;
 • - oplosmiddel;
 • - primer;
 • - speciaal geweer of spuit voor het aanbrengen van verf;
 • - nat weefsel;
 • - verf;
 • - vernis.

instructie

1

Bereid het gewenste onderdeel voor bumpera. Verwijder stof en vuil van krassen en zorg ervoor dat u het met enig wasmiddel of gewoonlijk wasmiddel wassen.

2

Reinig de schade met een mes voorzichtig met de schilverf. Daarna zand een kras met een speciale huid. Zodra het oppervlak bumpermaar wordt mat, veeg het met een speciaal ontvettend oplosmiddel om resterende teer te verwijderen.

3

Bedek het gekraste gedeelte bumpermaar met twee lagen van een primer. Om de procedure te vergemakkelijken, is het het beste om een ​​speciaal pistool te gebruiken. Pas eerst een jas gelijkmatig aan, laat het drogen en herhaal dan de procedure.

4

Wacht tot de grond grondig droogt, meestal duurt het ongeveer twee dagen. Behandel de primer met speciaal schuurpapier om defecten en onregelmatigheden op de bumpere. Overtuig het gewoon niet, anders zal u het allemaal op de grond wissen. Nadat u de primer hebt gepoetsd, blaas het grondig en ontvettend.

5

Voordat u de verf aanbrengt, veeg het oppervlak met een licht vochtige doek af. retoucheren bumper kan worden gedaan met een eenvoudige kleine borstel, ofeen speciaal gereedschap in de vorm van een spuit. Spread de verf in een dunne, even laag en wacht ongeveer twintig minuten om het te drogen. Vervolgens verf de lak zachtjes en wacht tot het droogt. Als het resulterende resultaat u niet past, dan kunt u één of twee extra lagen aanbrengen.

6

Bevestig het resulterende resultaat met een kleurloze vernis. Het is het beste om het ook in meerdere lagen aan te passen.

Tip 2: Hoe stoot je de bumper

De standaard situatie is gelukkig wanneer bestuurders per ongeluk aanraken bumper sneeuwbanken. In dit geval is de buik op de bumper gegarandeerd. Bij reparatie zal de restauratie van de bumper u minstens 4000 roebels kosten. Maar je kan de bumper zelf regelen.

Hoe stoot je een bumper?

Je hebt nodig

 • - Droger opbouwen
 • - Waterkoker
 • - een garage of een doos met een temperatuur van 20-30 ° C
 • - kleine magneet
 • - thermometer

instructie

1

Verzamel eerst wat informatie overmateriaal waaruit uw bumper is gemaakt. Als er "contra-indicaties" zijn voor verwarming, neem dan contact op met de specialisten. Maar meestal worden deze bumpers op auto's van buitenklasse geplaatst (Lamborghini, Chrysler, Ferarri, enz.).

2

Verwijder de bumper van de auto. Ga dan verder om de bumper te verwarmen. Neem een ​​haardroger en verwarm het ijzer slechts licht.

3

Verwarm daarna het water in de waterkoker tottemperatuur 35-40 0 C en begin de bumper stevig aan het water. Het is de moeite waard om het gebied in een straal van 15-20 cm uit de buik te gieten. Breng het water vervolgens naar een temperatuur van 45-500 ° C en herhaal de procedure.

4

Begin de bumper in zijn vorige toestand te buigen, nietlaat het water droog Om dit te doen, breng de magneet naar het beschadigde oppervlak (zelfs als de bumper plastic is, zal het rechtop, omdat de verf een groot aantal metalen bevat). Verplaats de magneet van kant tot kant.

5

Druk voorzichtig de duim met uw hand tegen de binnenkantPak het uit en druk het uit. Maar gebruik geen overmatige kracht om de coating van de bumper niet te beschadigen. Laat je hand niet los, zodra de bumper rechtop is, is het een minuut of twee waard om het te ondersteunen.

6

Verhit het water tot 30-35 ° C en giet de bumper opnieuw. Herhaal deze procedure meerdere malen, verlaag de watertemperatuur door elk te wateren met 5 graden, tot u de grens bereikt bij 15 ° C. Na de laatste watering zet de bumper op een koele droge plaats en laat het drogen. Het is nodig dat hij minstens twee dagen zou liggen. Plaats daarna de bumper op zijn plaats.

Tip 3: Hoe verwijder je de bumper op Lancer 9

het terugtrekken bumper in die gevallen is het nodig om het schilderij of de reparatie ervan uit te voeren, en ook om die details van de auto te halen die het sluit. Overweeg hoe u een terugtrekking kunt maken bumper op de Mitsubishi Lancer.

Hoe een bumper op Lancer 9 verwijderen

instructie

1

Om de voorkant te verwijderen bumper U heeft een schroevendraaier, tang en een set nodigmoersleutels, inclusief de eindtoetsen voor "10" en "12". Gebruik een schroevendraaier om de stekker van de radiatorkap te bevestigen. Verwijder daarna het voorzichtig en doe hetzelfde met het tweede slot. Verwijder ook de houder van de radiator klem en de plastic grill zelf. Bij breuk van plastic houders en clips, moet u ze vervangen door nieuwe.

2

Draai de bouten uit die de bumper aan de versterker bevestigen,vind dan onder de houders van de voering en verwijder ze voorzichtig. Verwijder de zuigers die zijn ontworpen om de fenders aan de bekleding te bevestigen. Onthoud dat ze aan beide zijden zijn. Verwijder de bouten die de deksels aan de vleugels bevestigen en koppel de stekker van de draden die passen bij de mistlampen los.

3

Verwijder de overlay bumper van de auto. Draai vervolgens de twee bouten los die de versterker bevestigen bumper naar het lichaam van de auto en verwijder het. Voorinstallatie bumper en zet het in omgekeerde volgorde.

4

Om de achterkant te verwijderen bumper dezelfde hulpmiddelen en extraInbussleutel op "14". Koppel de stekker van de draden los van de mistlamp en verwijder de achterlichten. Draai de bouten los, waardoor de modderkleppen op de wielboog zijn aangesloten. Verwijder daarna de modderkleppen en de voorste montagebouten bumper.

5

Draai de bouten in de gaten onder deachterlichten. Verwijder de pin van de houder en verwijder het. Maak de romp los door de houders uit te trekken en het met een schroevendraaier voorzichtig te versieren. Zoek de plastic houders die van de bodem zijn bevestigd. Verwijder de moeren waarmee de versterker bumper gehecht aan het lichaam. Ontgrendel de romp en haal de montagebouten uit bumper, trek het dan op jezelf en verwijder het.

Tip 4: Hoe een bumper op een VAZ lijmen

Trouble driving, meestal begrijpen bijna elke automobilist, inclusief de eigenaar VAZ. Gevallen van schade zijn frequent bumper, die gelukkig zelfstandig kan repareren, door te lijmen. Daarom hoeft u niet onmiddellijk naar de winkel te rennen als u het beschadigt en een nieuwe koopt.

Hoe een bumper op een VAZ lijmen

Je hebt nodig

 • - polyesterhars;
 • - epoxy lijm.

instructie

1

Voordat u de bumper op de VAZ begint te lijmen,Bepaal welk materiaal het is gemaakt, daar het hieruit voortvloeit dat de technologie van de reparatie ervan afhangt. Om dit te doen, kijk naar de markeringen op het binnenoppervlak bumper.

2

Verder ontkoppeld van de auto bumper, goedschoonmaken van vuil en zorgvuldig inspecteren voor scheuren of storingen. Een kleine kraak die niet in de tijd is verzegeld, kan later veel problemen veroorzaken, dus rekening met eventuele breuk. Als uw bumper polypropyleen is, soldeer dan de kleine scheuren met een soldeerbout, en als het materiaal bumper - Polyurethaan, dan is het soldeerbout onaanvaardbaar.

3

Bumper van polyurethaan lijm, met behulp vanepoxy kleefstof. Dit polymeer lijm elimineert verschillende schade, terwijl u uw geld bespaart. Alvorens te lijmen in plaats van beschadiging, reguleer alle onregelmatigheden door de bumper van binnen te verwarmen. Volg vervolgens goed met elkaar naast elkaar gelegen zijden bumper, hebben hun veeg gemaakt.

4

Verwijder alle ontvette delen met een speciaal oplosmiddel. Daarna, epoxy lijm in een bepaald deel, roer met een polyesterhars en begin het op de binnenkant te verspreiden bumper. Zodra de lijm door de film is opgenomen, draai het ombumper en betrokken zijn bij externe binding. Droog volledig lijm kan worden schoongemaakt, maar in dit geval moet het schoongemaakte oppervlak worden geschilderd, omdat de beschadigde film gemakkelijk vocht doorlaat en dit heeft een zeer negatief effect op de structuur van de lijm.

5

Nadat de bumper is gerepareerd, maak het een volledige cosmetische reparatie, zodat de gelijmde scheuren zo zichtbaar zijn als mogelijk.

Tip 5: De bumper beschermen

De bumper is een van de uitsteekselsauto, dus wordt het meestal blootgesteld aan mechanische effecten van externe factoren. Het is nodig om de bumper van uw auto te beschermen, zodat u niet elke keer een nieuwe aankoop brengt.

Hoe een bumper te beschermen

Je hebt nodig

 • - een reeks parkeersensoren;
 • - gereedschap;
 • - een zeepoplossing;
 • - haardroger opbouwen
 • - plastic spatel;
 • - Rubberbanden voor de bumper.

instructie

1

Installeer een set parkeersensoren - apparaten,die op een klein scherm de positie van uw auto ten opzichte van andere objecten tonen. De prijs van een dergelijke set varieert tussen 2-6 duizend roebels. Verschillende modellen verschillen van elkaar door een aantal functies en het aantal sensoren. Momenteel kan u zo'n systeem absoluut in elke auto installeren. Ook veel parktronics hebben de mogelijkheid om te verbinden met een gewone boordcomputer. Na installatie zal het systeem u waarschuwen met een signaal als de afstand tussen de bumper en het obstakel het gespecificeerde bereik bereikt.

2

Stel 'kenguryatnik' als u een SUV heeftof crossover. Deze metalen structuur is bevestigd aan de bodem van de auto van de bodem. Hiermee kunt u niet alleen de bumper, maar het carter te beschermen. In de automotive markt, kunt u een groot assortiment van verschillende "kengooryatniki" te vinden en kies het model dat het beste zal gaan met een beschermende functie op uw auto. De installatie kan onafhankelijk worden uitgevoerd, omdat het heel eenvoudig is. Als u niet zeker bent van uw vaardigheden, dan moet u contact opnemen met een specialist.

3

Draai de bumper in een transparante beschermfolie. Een dergelijke film beschermt de bumper tegen kleine krijtjes en krassen, die vaak tijdens de operatie verschijnen. Ook kan de film de bumper opslaan tegen een scheur met een lichte impact. De beschadigde film kan periodiek worden veranderd en houdt dus de uitstraling van de machine in zijn originele vorm. Een dergelijke film wordt heel eenvoudig toegepast. Was de machine grondig. Breng een laag zeepwater aan. Verwijder de beschermlaag uit de film en plaats deze op de bumper met een kleefzijde. Met een speciale plastic spatel begint u de volledige oppervlaktegeluid glad te vegen, terwijl u de film verwarmt met een haardroger. Het is nodig om van het centrum naar de randen te bewegen om alle soda uit de film te laten verdrijven. Laat daarna de bumper drogen. Vooral grote bellen kunnen voorzichtig door een dunne naald worden gestoken.

4

Lijm op de rubberen voering van de bumper. Zij worden afgeschreven door een ondiepe botsing. Adhesieve tandvlees is heel simpel. Ontvouw de bumper. Verwijder de beschermende laag van de rubberen banden. Lijm ze zorgvuldig en strijk ze zorgvuldig. Deze innovatie beschermt uw bumper, maar het zal het uiterlijk van de auto als een geheel verwennen.

Tip 6: Hoe maak je een bumper om te bestellen

Aangepaste bumper geeft de autoindividualiteit en opent de eigenaar ruime mogelijkheden voor zelfexpressie. Bumpers moderne auto's zijn gemaakt van glasvezel met de hand gieten of vacuüminfusie technologie.

Moderne materialen maken het mogelijk om complexe bumpers te maken
Bumper van een moderne auto, niet alleenVoert een beschermende functie uit, die een deel van de slagkracht tijdens een verkeersongeluk overneemt, maar ook een van de meest opmerkelijke elementen van de buitenkant is. Het verlangen om uw auto een uniek uiterlijk te geven, inspireert auto-eigenaren om te zoeken naar nieuwe formulieren en ontwerpoplossingen. Methoden voor het vervaardigen van bumpers maken geen gebruik van hightech apparatuur, dus dit werk kan niet alleen worden uitgevoerd door grote tuningstudio's, maar ook door individuele meesters of kleine teams van professionals. Als u de nodige vaardigheden en een bepaalde vrije tijd hebt, kunt u de bumper zelfstandig maken in de garage. Bumpers zijn gemaakt van glasvezel - een composietmateriaal waarmee u sterke structuren kunt maken van complexe geometrische vormen. De technologie van de productie omvat verschillende fasen: de ontwikkeling van een ontwerpproject, de productie van een matrix, het opleggen van materiaal en het schilderen.

ontwerp

De uitstraling van de bumper kan beide herhaald wordenHet bestaande prototype, en om het oorspronkelijke ontwerpbesluit te vertegenwoordigen. Er zijn verschillende manieren om het ontwerp van de buitenkant van de auto te bestuderen, van potloodschetsen naar 3D-computermodellen. In sommige gevallen worden fabrikanten gevraagd het originele ontwerp van de bumper volledig te herhalen.

Matrix fabricage

De matrix vertegenwoordigt een apparaat, de buitenstewaarvan het oppervlak het binnenste oppervlak van de bumper volledig herhaalt. Met een enkele productie van de matrix is ​​gemaakt van speciale soorten plasticine. Een dergelijke matrix is ​​zeer geschikt voor het vervaardigen van een product, en na het werkmateriaal kan worden gebruikt povtorno.Pri bumpers serieproductie vereist herbruikbare matrix, die kan zijn gemaakt van elk duurzaam en bestendig materiaal. Populair met tuning tovernaars matrices van glasmat en polyesterhars.

Lay-out van materiaal

Op het oppervlak van de matrix afwisselend uitgelegdlagen veselglas, die zijn geïmpregneerd met een bindmiddelhars. Ook in het ontwerp zijn geladen kracht en bevestigingselementen nodig om de bumper op de auto te bevestigen. Naast handmatige berekeningen, de wijze van vacuuminjectie, waarin de contactlagen van glas voorzien van een speciale inrichting met een lokaal vacuüm te creëren. De daaruit voortvloeiende structuur is tot het verharden, waarna het in het schilderij komt.

Tip 7: De achterbumper repareren

bumper is een belangrijk onderdeel van de auto, omdatHet is ontworpen om de koplampen en het lichaamswerk tijdens lichaamsaanvallen te beschermen, bijvoorbeeld bij een mislukte parkeerplaats of bij de garage. Soms als gevolg van een slag op een plastic bumper, bijvoorbeeld, kan er een grote barst optreden. Als dit gebeurt, maak je geen zorgen en gooi het beschadigde onderdeel onmiddellijk uit. U kunt het nog steeds proberen op te slaan.

Hoe de achterbumper repareren

Je hebt nodig

 • - platte en kruis schroevendraaier;
 • - fijnkorrelige gaas van roestvrij staal;
 • - schilderijband;
 • - soldeerbout 75 watt (kan meer zijn)

instructie

1

Het eerste wat je moet doen is het opstijgenbumper van de auto. Dit werk is moeizaam en lang. Met behulp van een platte schroevendraaier trekt u 3 zuigers uit, die zich onder de bumper bevinden en 2 zuigers aan beide zijden bevinden, die aan de fenders bevestigen. Schroef ook de bevestigingsbouten die de bumper op het lichaam vasthouden. Vervolgens, met behulp van een Phillips-schroevendraaier, schroeven u de 2 schroeven die de achterlichten op de carrosserie vasthouden. Haal het achterlicht voorzichtig uit en haal de aansluitkabel los.

2

In de gaten waar de lichten waren, schroef deeen bout waarmee de bumper aan het lichaam is bevestigd, verwijder de pennen van de zuiger en verwijder het dan. Gebruik een platte schroevendraaier om de 4 zuigers te bevestigen en te verwijderen die de rompbekleding vastzetten en verwijderen. Verwijder de moeren die de bumperversterker vasthouden. Draai bouten van het bevestigen van een bumper aan een lichaam los en verwijder een bumper als u iemand naar de hulp hebt geroepen.

3

Zorg nu voor de schade, draai afversterker en reinig het binnenoppervlak van de bumper tegen vuil. Pak de kleefband en trek de kraak van buitenaf en houd de bumper zo strak mogelijk in deze plaats. Snijd het voorbereide gaas in kleine stukken van 10x60 mm. Daarna bevestig het eerste stuk en verhit het met een soldeerbout, dan de volgende, enz. Wacht tot alle stukken afkoelen en stollen. Verlicht eventueel de bumper een beetje.

4

Als al het reparatiewerk van de bumper is afgerond, kunt u het in de omgekeerde volgorde aan de auto bevestigen tot het verwijderen.

Tip 8: Hoe kan een gebarsten bumper worden gerepareerd

Geen bestuurder is helaas immuun tegen kleine verkeersproblemen, waardoor bumper auto kan scheuren voorkomen. Hierdoor verslechtert niet alleen het uiterlijk van de auto, maar ook de stemming van de eigenaar. Om dit probleem op te lossen is het niet nodig om contact op te nemen met het servicecentrum, u kunt zelf de gebarsten bumper repareren.

Hoe kan een gebarsten bumper worden gerepareerd

Je hebt nodig

 • - wasmiddel;
 • - auto of haardroger;
 • - Schuurpapier;
 • - een stuk plastic;
 • - Metalen beugels;
 • - soldeerbout;
 • - polyester stopverf;
 • - primer voor plastic;
 • - verf;
 • - Fijnkorrelige gaas;
 • - schilderijband;
 • - vloeibaar kunststof;
 • - Boor;
 • - maskerende glasvezel lint;
 • - kleefmassa
 • - Verdikking

instructie

1

Alvorens te repareren, verwijder de beschadigdebumper van de auto. Spoel het grondig af met vuil met een waterstraal met wasmiddel en laat het drogen. Bereid een auto of maak een haardroger op en maak een speciaal mondstuk met een klein gat van 5 mm. Gebruik een groot schuurpapier of mes, maak een gat in de bumper voor beter lassen.

2

Neem een ​​stukje plastic en verwarm het ophaardroger, begin eerst de kraak met een, en vervolgens met de andere. Voor betere betrouwbaarheid kunt u het beschadigde gebied met metalen clips beveiligen. Voorverhit de armband met een soldeerbout en verzacht het voorzichtig in de bumper, buig de uiteinden van binnenuit.

3

Strip de bumper van buitenaf, soldeer de polyesterPutty en geperst met een speciale primer voor plastic. Aan het einde van de reparatie, gebruik een spuitpistool of spuitpistool, verf op de bumper (maximaal 3 lagen).

4

U kunt een gebarsten bumper repareren metfijnkorrelig netwerk. Knip het in kleine stukken ongeveer 10x50 mm in grootte. Breng een verfband aan en bevestig het aan het beschadigde gebied van buitenaf, druk zo hard mogelijk op de kraak. Voorverhit het eerste stuk van het rooster en soldeer het zachtjes in de bumper, dan de tweede en zo verder over de barst. Wacht tot alles afkoelt en indien nodig het afgesloten gebied tinten.

5

Een andere manier is om vloeibaar kunststof te gebruiken. Krijg een vloeibaar plastic dat het beste past bij het type plastic bumper. Strip de kraak met schuurpapier en maak een kleine V-vormige groef met een schijf en een boor. Neem het maskerende glasvezellint en sluit de kraak van de voorkant af.

6

Dan in een ondiep container mixverdikkingsmiddel en lijmmassa en breng dit mengsel aan op de band. Als alles droog is, verwijder de tape zorgvuldig, maak het beschadigde oppervlak schoon en plaats het vloeibare kunststof op. Wanneer het bevriest, maal het oppervlak en ga verder met het schilderen.

Tip 9: De voorbumper verwijderen

In die gevallen wanneer de eigenaar de koplamp op een VAZ 2110-auto moet demonteren, moet de voorbumper van de auto verwijderd worden om de volledige uitrusting te krijgen.

Hoe de voorbumper verwijderen

Je hebt nodig

 • Inbussleutel 8 mm,
 • Inbussleutel voor 10 mm,
 • gebogen schroevendraaier.

instructie

1

In feite is er niets ingewikkeld in deze procedure, ondanks de indrukwekkende afmetingen van het gedemonteerde deel.

2

Als de bumper is geïnstalleerdverlichting of andere elektrische apparatuur, moet het boordnetwerk van de machine worden uitgeschakeld door de negatieve "aardkabel" van de accu los te koppelen.

3

Vervolgens wordt de radiatorrooster verwijderd.

Hoe de voorbumper verwijderen

4

Verwijder de grill, schroef een bout van de bumper vast, aan de zijkanten van de auto aan de onderkant.

5

Nadat u de twee voorste bevestigingsbouten hebt losgemaakt, wordt de bumper afgebroken door de methode van het simpele verschuiven naar voren in de loop van de auto.

Gerelateerde video's
Let op
Let bij de montage van de voorbumper op de geleiders, die afgestemd zijn op de groeven in het lichaam van de machine.
Handig advies
De installatie is in omgekeerde volgorde.
bronnen:
 • hoe een bumper op een vaas 2110 te verwijderen

Tip 10: Hoe plak je een bumper?

Welk soort probleem liegt er niet op?bestuurders tijdens het rijden op de wegen. Zoals statistieken tonen, komen de meeste noodsituaties voor tijdens storingen op stadsstraten. Het meest voorkomende ongeval bij dergelijke omstandigheden is het botsen van auto's, wat vaak leidt tot schade bumper op de machines.

Hoe om een ​​bumper te lijmen

Je hebt nodig

 • - epoxy lijm

instructie

1

In verband met het feit dat bij de fabricage van modern bumper Polymeermaterialen worden veel gebruikt, in geval van ongevallen komt de vraag of het mogelijk is om plastic lichaamsdelen te repareren.

2

Om te repareren bumper, gemaakt van kunststof, wordt aangebrachtepoxy kleefstof. Als voorbereiding op de aanstaande reparatie van de bumper moet u daarom een ​​reparatiepakket op basis van epoxy opnemen in de autodealer. De reparatie kit bevat een glasvezel kit.

3

Epoxy lijm is een twee-componenten lijm. Het bevat een verharder, die grondig gemengd moet worden voor gebruik in een bepaald deel (zie de instructies op de verpakking). Klaar te gebruiken lijm geïmpregneerde glasvezel, die van binnen naar de beschadigde delen van de bumper is gelijmd.

4

Wanneer het noodzakelijk de verbindingsdelen versterkt is, wordt het binnenoppervlak van de bumper een metalen rooster, waarbij de bovenzijde is afgedekt met glasvezel geïmpregneerd met epoxy lijm bevestigd.

5

Drogen, of liever, polymerisatie van epoxylijm komt binnen een dag voor. Na de opgegeven periode wordt de eindverwerking van de gelijmde oppervlakken uitgevoerd: slijpen, schilderen, polijsten.

Let op
Epoxy lijm is een giftige chemische verbinding, daarom moet reparatie uitgevoerd worden in een goed geventileerde kamer.

Tip 11: hoe de bumper te polijsten

Als gevolg van een klein ongeluk of een mislukte parkeerplaats bumper er zijn onaantrekkelijke krassen. Elimineer deze problemen en retour de beschadigde onderdelen naar een aantrekkelijke blik met polijsten. Deze procedure vereist geen speciale vaardigheden, dus u kunt het zelf doen.

Hoe een bumper poetsen

Je hebt nodig

 • - autoshampoo;
 • - polijsten machine;
 • - grove schuurpasta
 • - fijne schuurpasta
 • - zachte droge doek;
 • - Middelen met Teflon en was;
 • - polijsten.

instructie

1

Voor het gemak, voordat u aan het werk gaat, verwijder u de bumpervan de auto. Was het van alle kanten grondig met de autoschampoo. Laat het tot droog zijn. Vervolgens ontdooien met behulp van een oplosmiddel het oppervlak van de bumper.

2

Neem de poetsmachine en installeer het op.een cirkel ontworpen voor ruw polijsten. Breng een grote slijppasta aan de bumper aan en draai de machine naar de laagste snelheid en begin het evenwijdig over het oppervlak te verspreiden. Tegelijkertijd moeten uw bewegingen progressief zijn.

3

Schakel de machine omhoog met een snelheid van 2500 omwentelingenper minuut en blijf werken. Zorg ervoor dat u de mate van oppervlakteverwarming bewaakt, aangezien het de verflaag kan beschadigen. Trek op het einde de rest van de pasta met een zachte, droge doek af.

4

Zet nu op de bumper zijn licht taps plakken en selecteert u de juiste machine polijsten cirkel. Doe het polijsten op dezelfde manier als hierboven beschreven.

5

Als de procedure is voltooid, ga dan naar deoppervlaktebehandeling met een speciaal agent dat Teflon en was in zijn samenstelling heeft. Het helpt bij het terugbrengen van de bumper en geeft waterafstotende eigenschappen.

6

Installeer op de polijstmachine schuimrubbercirkel en maak een kleine hoeveelheid geld aan de bumper. Probeer het zo even mogelijk te verspreiden, zodat er geen bloedstolsels meer zijn. Zet de middelste snelheid aan en werk het oppervlak zachtjes.

Gerelateerde video's
Let op
Het wordt aanbevolen om werk te verrichten in een lichte, goed geventileerde kamer.
Handig advies
U kunt het polijsten handmatig doen. Doe hiervoor een paar schone poetsjes op een droge reinigingslak, verspreid het over het oppervlak. Wacht tot het wit wordt en pas daarna, met cirkelbewegingen met de hand, poets de bumper. Als u de bumper niet wilt verwijderen, moet u de polijst eerst afwassen en de auto drogen. Zorg ervoor dat u alle details in de buurt van de bumper met kranten behandelt.
Handig advies
Het wordt aanbevolen tijdens het gehele werkfilm de rest van de stukken om niet vies te worden. Voor het begin van het proces is het nodig om de ruimten te verzorgen, de kranten te bedekken en vervolgens wordt er geen verf en vuilnis opgevangen.