Tip 1: De schroef vastdraaien

Tip 1: De schroef vastdraaien

Zelfs als u niet met eigen handen iets aan het huis wilt doen en iets aan het huis doet, zal u de situatie nog vroeger of later tegemoet komen als u moet draaien schroef. Een simpele, lijkt erop dat de operatie in sommige gevallen veel moeilijkheden kan veroorzaken.

Hoe de schroef vastdraaien

Je hebt nodig

 • - schroevendraaier;
 • - een moersleutel of een moersleutel;
 • - Schroevendraaier;
 • - lente en beugel;
 • Rubberbuis;
 • - lijm of verf

instructie

1

Onderzoek het hoofd schroefen kies het juiste gereedschap voortwist. Als de hoed een uitsnede heeft, selecteer een kruis of platte schroevendraaier van de juiste diameter. Let op, als u een te kleine schroevendraaier gebruikt, gaat het scrollen en te veel kan de draad breken.

2

Als het hoofd schroefmaar het is in de vorm van een zeshoek of een vierkant, kies een geschikte sleutel, u kunt ook een verstelbare sleutel gebruiken of in extreme gevallen een tang.

3

Om te draaien schroef met een of twee gaten in plaats van een sleuf, schroef onder de Y-vormige schroevendraaier, schroefs "sekretki" gecreëerd problemen voor losschroeven, krijgen een speciale tool.

4

Als u een groot aantal moet schroevenbevestiging, gebruik een schroevendraaier of een boorbit. Daarnaast kopen u verschillende bijlagen, inclusief voor het bevestigen van bevestigingsmiddelen op moeilijk te bereiken plaatsen.

5

Om te draaien schroef op een plaats waar het onmogelijk is om dichtbij te komen,gebruik een schroevendraaier. Een dergelijke schroevendraaier kan zelfstandig gemaakt worden en hiervoor een staaf van een conventionele schroevendraaier in twee snijden en het einde van de veer opnieuw weldraaien.

6

dat schroef Niet nodig om je hand vast te houden, zet een veerbelaste beugel op de schroevendraaier. Boor een gat aan de zijkant van de handgreep, draai de pen erin en druk hem met een veer. Wanneer u zet schroef In het gat van de beugel moet de veer stevig tegen de punt van de schroevendraaier worden gedrukt.

7

Je kan nog makkelijker doen - vind een rubberEen buis met een binnendiameter is iets minder dan de diameter van een schroevendraaier. Knip een stuk 3 cm lang en stevig vast aan het werkende uiteinde van de schroevendraaier, steek de kop in schroefa. Nu kunt u in elke positie werken, zonder de hulp van de tweede hand.

8

dat schroef heeft niet gewerkt van trillingen, voor werkVet het met lijm of verf. Indien mogelijk, klink het einde van het van de andere kant van het deel en draai de draad vast (let op dat de montage niet wordt gevouwen).

Tip 2: Hoe de bal te draaien

Het spel van bowling stelt u in staat om uw vaardigheden te vernufen en te tonen, de nauwkeurige berekening van de beweging de bal en een directe hit op het doel. Het belangrijkste detail is de rotatie de bal, dat is niet zo makkelijk te bereiken, waarvoor het tijd duurt om je polsen te trainen.

Hoe de bal te draaien.

Je hebt nodig

 • Bal voor bowling, handschoenen.

instructie

1

Zet je handen handschoenen met slots voor je vingers, dus het was handiger om de bal te houden.

2

Rol de borstels naar links en rechts om ze een beetje te strengen voordat u gooit.

3

Nadat u drie benaderingen hebt gemaakt, start u de bal in de laatste stap en schroef het vervolgens in de gooi.

4

Op het moment van het scrollen duwt de bal duidelijk van je af en streeft naar het doel.

Tip 3: Hoe een propeller kiezen

De efficiëntie van de bootmotor wordt grotendeels bepaald door de juiste selectie van roeien schroef. Het hangt af van de economie, snelheid en versnelling van het gehele systeem. Hoe kies je de juiste propeller?

Hoe een propeller kiezen

instructie

1

Gebruik de makkelijkste selectiemethode schroef. Als er een dergelijke kans bestaat, vergelijk de werknemersde kwaliteit van twee of drie schroeven met verschillende stappen, afwisselend instellen op dezelfde motor. Bepaal welke schroef effectiever zal zijn bij een grote laad van het vaartuig (meestal een schroef met een kleinere toonhoogte) en zorgt voor een hoge snelheid van beweging met minimale belasting van de boot of boot.

2

Voer meerdere experimenten uit, metingen van het brandstofverbruik voor verschillende laden van de boot. Definieer voor iedereen schroef optimale snelheid van toegang tot het planken ende maximale snelheid die een schip kan ontwikkelen. Zo moet de motor ongeveer 5000 draaiingen in een minuut werken met een volledig open gasklepje.

3

Bij het controleren van het werk schroef Let op hoeveel het kooktwater uit onder de motor. Indien bij het begin van de beweging motor geeft een geluid als een auto peregazovku, en de motion control hendels reageert abrupt en dramatisch, moet u schroeven gezet met een grote stap. Als je een slechte ingestelde snelheid en traag output in schaven modus zal een propeller met een lagere toonhoogte vereisen.

4

Bij het kiezen van een propeller voor een boot, overweeg de voorwaardenGeplande werking van het vaartuig, inclusief de toegestane belasting. Als u van plan bent om licht te reizen, dan zal de schroef, ontworpen voor maximale belasting, overmatige snelheid maken.

5

Let op het aantal bladen schroef. De hoogste maximale snelheid wordt geleverd door schroeven metdrie bladen, maar ze nemen het schip langzaam uit naar het planken. Vierbladige propellers, integendeel, gaan makkelijk in de platte modus, maar zijn inferior aan driebladige propellers in snelheid.

6

Om een ​​goede slag te garanderen, de vorm van de bladen schroef. Kies elliptische bladen als u dat wiltzorgen voor een optimale verhouding van snelheid en tractie. Sommige schroeven hebben bladen aan de uiteinden aan de uiteinden, die de wrijving verminderen. Zo hebben schroeven de voorkeur aan hogesnelheidsboten. Voor beweging in de reservoirs die met algen overgroeid zijn, is een schroef met bladen in de draairichting gedraaid, meer geschikt.

7

Bij het kiezen van het materiaal waaruit de schroef is gemaakt, gelieve te overwegen dat aluminiumschroeven de voorkeur hebben voor buitenboordmotoren die op kleine boten geïnstalleerd zijn. Ze zijn lichter en goedkoper dan koperen.

Tip 4: Hoe haal je de schroef op de bootmotor

Voor elk vaartuig met een bootmotor is er een optimale roeien schroef. Maar in het geval van het gebruik van het vaartuig in vele gedaanten - voor vissen, wandelen, skistok - je moet een aantal schroefs. Zorg ervoor dat u een reserve roeiboot koopt voor uw schip schroef met een stel bevestigingsmiddelen aan het.

Hoe een schroef aan de bootmotor kiezen

Je hebt nodig

 • - schip;
 • - Bootmotor;
 • - propeller;
 • - tachometer

instructie

1

Definieer de basisparameters schroefmaar voor een bootmotor. Zij zijn de diameter van de schroefmaar ook zijn stap. Uit deze parameters hangt de maximale snelheid van de boot in rekening met de motorvermogen. Afstand in inches schroefin één keer is er een stap schroefmaar een bootmotor.

2

Vind in de aanduiding aan de meest roeien schroefe, diameter en stapwaarde schroefa. Bijvoorbeeld, de opschrift 9,9х13 betekent dat dit schroefen voor de boot motor O is 9,9 inch met een stap van 13 inch.

3

Kijk in de instructies naar de boot motor, welke maximale beurt kan het ontwikkelen"Volledig gas", met de gasklep open. Versnel de boot naar de maximale snelheid. Met een toerenteller, meet de snelheid van de motoras, meestal bedraagt ​​het niet meer dan 5500 tpm.

4

Let op de as snelheid bijde maximale open flap. Als het minder is dan de aanbevolen maximumsnelheid, lees dan de toerometermetingen als de maximale snelheid van dit type roeien schroefa.

5

Bereken de stap schroefmaar een bootmotor. Een inch stap schroefa is ongeveer 200 tpm. Zoek het verschil tussen de snelheidsmeter en de nominale maximumsnelheid, verdeel het met 200. Verdeel de verkregen waarde door de versnellingsgraad van de motorverstelaar. Als u bijgevolg het nummer 2 krijgt voor deze bootmotor, dan is het beter om een ​​ander roeien te gebruiken schroef, met een stap van 2 centimeter minder. Met de nieuwe schroefUw schip zal de geplande maximale snelheid bereiken.

6

Als u selecteert schroefmaar naar de boot motor zich houden aan een bepaalde regel. Propellers met een grote toonhoogte worden gebruikt voor high-speed lichtboten, en met kleinere trappen voor langzame en zware boten. Stapverandering schroefen de bootmotor is de enige manier om te verzoenen schroef met een motor en met een boot.

Tip 5: De schroef repareren

De meeste problemen in verband met storingenharde schijf is opgelost door het volledig te formatteren en nieuwe partities te maken. Helaas leidt deze methode tot verlies van belangrijke informatie, die voor gebruikers zeer kritisch is.

Hoe de schroef te herstellen

Je hebt nodig

 • - Mount "n" Drive;
 • - HDD Regenerator.

instructie

1

Als uw systeemschijf beschadigd issectie, probeer de drive op een andere computer aan te sluiten. Controleer daarna de werking van de overige lokale schijven. Als ze normaal functioneren, kopieer gewoon de belangrijke bestanden van de systeemschijf.

2

In een situatie waar je niet kan krijgentoegang tot de gewenste partitie van de harde schijf en u moet bepaalde informatie opslaan, gebruik het programma Mount'n'Drive. Download de installatiebestanden van het hulpprogramma. Voer het installatieprogramma uit.

3

Open het hoofdmenu van de geïnstalleerde applicatie. Wacht even tot de beschikbare harde schijven en hun partities zijn geïdentificeerd. Selecteer de lokale schijf die u wilt herstellen met de linkermuisknop.

4

Klik op de knop "Mount". Nadat u een nieuw dialoog hebt geopend, selecteert u de drive letter van de nieuwe disk en specificeert u het prioriteitsbestandssysteem. Het is het beste om het type te gebruiken waarmee de beschadigde partitie oorspronkelijk werkte.

5

Wacht tot de nieuwe lokale schijf is gemaakt. Open het menu "Deze computer". Ga naar de inhoud van de gemonteerde drive. Kopieer de belangrijke bestanden met de bekende manager.

6

Na het overbrengen van de benodigde bestanden, sluit het programmaMount'n'Drive. Nu kunt u utilities gebruiken die zijn ontworpen om de integriteit van lokale schijven te herstellen, bijvoorbeeld HDD Regenerator. Deze aanpak bespaart u van het mogelijke verlies van belangrijke bestanden, waardoor u manipulatie van de harde schijf kunt uitvoeren.

7

Het is opmerkelijk dat soms het makkelijker is om opnieuw te installerenbesturingssysteem en voer een programma uit dat de betrokken sectoren identificeert. Gebruik deze optie als u de structuur van een bestaande partitie niet moet opslaan.