Hoe tijdelijke tatoeage thuis maken: voor stijlvol

Hoe tijdelijke tatoeage thuis maken: voor stijlvol


Mooie, stijlvolle en nette tatoeagetrekt kijk en aandacht. Maar beslis om je lichaam te verfraaien, misschien niet veel meisjes, want zo'n "accessoire" op de huid blijft voor het leven. De ideale optie is om je stijl te tatoeëren - een tijdelijke tattoo, gemaakt met henna. En je kan het thuis doen, waardoor je geld en tijd bespaart op de dag naar de salon.Hoe tijdelijke tatoeage thuis maken: voor stijlvol


Je hebt nodig • Henna
 • - een kom
 • - water
 • - citroensap
 • - voedselfilm
 • - gemalen koffie
 • - Gegranuleerde suiker
 • - alcohol
 • - stencil of marker
 • - spuit
 • - tandenstoker


instructie


1


Voorbereiden van een formulering voor het toepassen van een tijdelijketatoeages, moet je een speciale henna kopen in de vorm van een poeder (degene die je haar verven, past niet). Het poeder wordt grondig gemengd met citroensap. De resulterende massa mag niet te vloeibaar zijn, en ook proberen het in geen klontjes te houden. De kom met de massa moet bedekt worden met voedselfilm of een cellofanentas en laten minstens 12 uur staan. Als de pasta te dik is, moet het opnieuw worden verdund met citroensap en laat het later brouwen.


2


Om de verf een donkerdere kleur te geven,In het mengsel kunt u gemalen koffie toevoegen. De verplichte component, die eindelijk toegevoegd wordt, is granulaat. Het zal het verf langer op de huid helpen. Nadat u het gedeelte van het lichaam heeft vastgesteld waarop de tattoo wordt toegepast, moet u het voorbereiden. Ontdoen van haar en ontvetter het oppervlak van de huid met alcohol of lotion.


3


Selecteer vooraf de tekening die wordt toegepastop de huid. Het is best om een ​​schetssjabloon te maken, gesneden van een dikke film. Als er geen stencil is, kan het patroon op de huid vooraf worden aangebracht met een wasbare markering.


4


Om een ​​tatoeage uit henna aan te brengen, kan datgebruik verschillende methoden en technieken. Misschien is het het gemakkelijkst om de verf aan te brengen via een medische spuit zonder naald. Gebruik voor kleine voorwerpen tandenstokers of lucifers. Als je grote gebieden wilt vullen, gebruik dan ook een tas met een klein gaatje, waar de compositie uit wordt geperst.


5


Verwijder het sjabloon niet, laat het patroon drogen. Vergeet niet dat hoe langer de henna droogt, hoe donkerder de tatoeage wordt. Na het verwijderen van het sjabloon, schudt u de overblijfselen van de gedroogde verf voorzichtig af met een droge doek. Modieuze tattoo is klaar.


6


Zodat uw nieuwe decoratie langer meegaat enveroorzaakt afgunst van anderen, probeer niet om dit deel van de huid te wrijven met een washandje in de eerste dagen, en ook direct zonlicht te vermijden, zodat het beeld niet donkerder wordt.