Suikerafzetting thuis. Home Shugaring

Suikerafzetting thuis. Home Shugaring


Hoewel de scheermes de eenvoudigste manier isontdoen van onnodige haren, maar het effect ervan is zeer kortdurend. En snijwonden en irritaties bederven niet alleen de gemoedstoestand, maar ook het uiterlijk van het behandelde gebied. En de methode, uitgevonden door Cleopatra, is vandaag nog steeds effectief. Suiker ontharing thuis is een effectieve en eenvoudige procedure waarmee je lang van gehate haren kunt ontdoen.Depilatie met suiker


Depilatie met suiker

thuisonderwijs

De voordelen van de procedure zijn het laagkostprijs. Voor de bereiding van de samenstelling moet u suiker en citroen kopen. Hoewel shugaring kan leiden tot irritatie, en sommige dames hebben een individuele onverdraagzaamheid aan deze procedure. De duur van het effect is ook een duidelijk pluspunt. Immers, in vergelijking met een scheermes maakt shugaring de voeten glad gedurende een periode van ongeveer 1,5 maand. En als je 1 keer pijn hebt, kan je ongeveer 6 weken met open benen lopen. En om te vergelijken, is de pijn van ontharing met suiker veel lager dan bij wax-ontharing.

Shugaring thuis

shugaring thuis

Het is heel gemakkelijk om thuis te ontharen met suiker. Er zijn praktisch geen problemen bij het koken. U kunt een koude pasta of heet maken. Verwijder het kleverige mengsel uit de huid met een wasstrip of met je handen. Het verschil tussen de procedure en het was is dat de samenstelling op de haargroei wordt toegepast. En je kunt een kleverige bal maken, die over de huid moet worden gerold.

Het bereiden van suikerpasta voor ontharing is zeereenvoudig. In de vuurvaste container wordt 10 eetlepels gezet. suiker, 1 el. water en sap uit een halve citroen. Als u het mengsel op het vuur zet, moet u het goed volgen, constant roeren. Anders kunt u de hele pasta plukken. Het mengsel wordt gedurende ongeveer 10 minuten aan het vuur gezet. Daarna moet de pasta uit het vuur worden verwijderd en afgekoeld tot een aanvaardbare temperatuur voor de huid.

Om te controleren of het mengsel correct is bereid, moet u een kleine pasta met uw vingers nemen en in uw handen rollen. Het mengsel mag niet vasthouden aan de huid van de handen.

Het haar voor het verwerken van de slouching moet ongeveer 6 mm lang zijn. Vóór de ingreep moet de huid goed worden schoongemaakt, anders wordt het gewenste effect niet bereikt.

Met behulp van een spatel wordt het mengsel aangebracht op de haargroei,en dan wordt een strook katoen aangebracht zodat er een kleine pasta vrij blijft van de pasta. De dikte van het aangebrachte mengsel moet klein zijn. Nu is het nodig om even te wachten tot de pasta aan de strip hecht. Nadat u ervoor hebt gezorgd dat de pasta is bevestigd, moet u een strook trekken met een scherpe beweging tegen de haargroei. Om de pijn effect was zwakker, is het noodzakelijk om de huid te houden met de hand onder de behandelde.

Trek de strip niet zijwaarts of omhoog. Anders zal het erg pijnlijk zijn.

Als het behandelde gebied erg gevoelig is, is het beter om epileren op kleine onderdelen te doen.