Wimpers extensions: types en technologieën

Wimpers extensions: types en technologieën


Schoonheid van de ogen bestaat uit meerdereindicatoren: oogkleur, hun grootte, symmetrie en wimpers. Het zijn de wimpers die de blik van de ogen kunnen veranderen. Maar niet iedereen kan praten van lange en dikke wimpers, van wie de swing door anderen wordt verleid. Wimpersverlengingen helpen de cilia ideaal maken.Wimpers extensions: types en technologieën


Er zijn verschillende soorten wimpers extensions. U kunt ze verdelen in 2 categorieën: verschillen in de technologie van groei en verschillen in het volume van wimpers. Er zijn ook verschillende effecten van opbouw. Het is noodzakelijk om elke categorie afzonderlijk te begrijpen.

Wimpers extensie technologieën

effecten van wimpers verlenging

 1. Beam wimpers extensie. Dit soort opbouw kan ook gevonden worden onder de naam Hollywood-opbouw. De betekenis van de opbouw is dat de cilia aan de hele wimper met hun eigen wimpers zijn bevestigd.
 2. Japanse of halve maan opbouwen. Cilia zijn gemaakt van mink, sabel of zijde. Cilieus zit niet samen, maar alleen. Deze procedure is zeer nauwkeurig, aangezien elk cilium aan het inheemse cilium moet worden gelijmd.
 3. De analogie van de Japanse opbouw was Amerikaanse technologie. Uitbreiding van het sperma, het materiaal voor het creëren van cilia is silicone.

Classificatie volgens volume

technologie van wimpers verlenging

 1. Natuurlijk opbouw of onvolledig volume. Het gebouw is niet voor elk cilium gedaan. Op verzoek van de klant om de pracht van de wimpers te vergroten kan zowel hoeken of het bevestigen van de cilia niet op elk eigen wimpers, maar een paar te noemen.
 2. De opbouw van het volledige volume komt voor wanneer de ciliëre aan elk van zijn eigenheden wordt bevestigd. Uitzondering zal alleen die cilia zijn, die in het stadium van groei of verzwakt zijn.
 3. Wimpers extensies 3D is dat voor elk van zijn eigen cilia is meerdere donor verbonden. Na een dergelijke uitbreiding worden wimpers de meest pluizige.

Effecten van wimpers verlenging

wimpers extensie 3d effect foto

Elk van de mogelijke effecten van opbouw zal uw ogen een buitengewone expressiviteit geven. Het vermogen om een ​​geweldige en ongewone blik te maken is een goede manier om jezelf te veranderen.

 1. Het effect van natuurlijke wimpers. Dankzij deze opbouw lijken wimpers hun eigen te zijn. Deze methode maakt het mogelijk om de kwaliteit van de wimpers te vergemakkelijken voor anderen. Het lijkt allemaal op hen dat ze niet worden geaccretueerd, maar hun weelderige en dikke cilia, die het oog aantrekken.
 2. Spaarzame cilia. Dit effect maakt het ook mogelijk om de opbouw te verbergen. Donor cilia zijn op afstand van elkaar verbonden. Bovendien hebben deze cilia verschillende lengtes. Als gevolg hiervan zijn de ogen omlijst door dikker en langere cilia.
 3. Om de ogen te verlengen en ze dieper te maken,past bij het effect. De essentie ervan ligt in het feit dat de lengte van de vergrote cilia stijgt van de binnenste hoek naar de buitenste. Het resultaat is een beetje schuin als de ogen van een vos.
 4. Om kwasten te maken, passen de meesters witheid toeeffect. Om dit te doen, moet u korte cilia langs de gehele lengte hechten en aan de buitenste hoek van het ooglid lange wimpers vastzetten die eruit zien als eekhoornborstels.
 5. Voor fans van creatief past het poppens effect. Om ogen als poppen te maken, herstellen de meesters zeer lange ciliërs op zichzelf. Als gevolg daarvan is er een gevoel dat u uit de schommel van dergelijke wimpers kunt uittrekken.

Er zijn andere effecten van wimpers verlenging, maar ze worden vrij zelden gebruikt.