Welke documenten zijn nodig om een ​​bierbar te openen

Welke documenten zijn nodig om een ​​bierbar te openen

De bierbar is een van de meest populaire vestigingen. Om je eigen te openen, moet je goed voorbereiden: kies een geschikte plaats en haal de benodigde lijst met documenten op.

Welke documenten zijn nodig om een ​​bierbar te openen

Organisatorische en juridische vorm

Voordat u uw eigen bierbar opent,je moet zorgvuldig onderzoeken het wettelijk kader dat de verkoop van alcoholhoudende dranken regelt. De wet bepaalt wie en waar bier kan verkopen. Bijvoorbeeld, om het even welke alcoholische dranken is in de medische en onderwijsvoorzieningen, transport faciliteiten, bushaltes, markten en vokzalah.Sleduet aandacht te besteden aan, hoe de juridische vorm van zakendoen kiezen ten strengste verboden te verkopen. LLC is de optimale optie, want voor deze organisatie wordt het belastingstelsel vereenvoudigd. Dit stelt u in staat om belastingen op winst en eigendom van de onderneming en btw te besparen. Bij de voorbereiding van documenten moet u rekening houden met de eisen voor het plaatsen van de balk. Het gebied moet minstens 180 vierkante meter zijn. De bar mag niet in een appartementencomplex liggen. Waarschijnlijk moet de kamer worden gerepareerd. Ook na de registratie van alle documenten die nodig zijn om apparatuur aan te schaffen, zoals magnetrons, plaat, bar, kasten, meubels voor de kamer, kassa, showcase, koelkast, koffiezetapparaat, een generator en ijs breker, een module voor de installatie bier kranen, shakers, borden en bar accessoires. In aanvulling op de gegarandeerde kwaliteit van het bier moet je serieus nemen het hoofdmenu. Het kan bestaan ​​niet alleen uit een verscheidenheid aan bier snacks, zoals toast, worst, enz., Maar ook volledige maaltijden.

Bedrijfsregistratie

Om registratie van documenten te starten is het nodig bij inschrijvingnaamloze vennootschap. Het kost van 1000 tot 5000 roebels. De prijs is afhankelijk van het al dan niet aan de advocatenkantoren pomoschniki.Neobhodimo ook productcertificering en verkrijgen van een licentie te gebruiken om de handel in alcoholhoudende dranken. De prijs van de licentie voor een periode van vijf jaar kost ongeveer 40.000 roebels. Dan moet u een huurovereenkomst sluiten of kopen / verkopen van de lokalen waar de bar zich bevindt. zaalhuur zal ongeveer 80 000 kosten rubley.Obyazatelno nodig om de kassa te registreren en tekenen een contract voor zijn diensten, dan - krijgen in SES en vuur organisaties toestemming om een ​​bar in de kamer te openen. Het is zeer belangrijk om een ​​overeenkomst te sluiten over de systematische reiniging van ventilatie- en airconditioningsystemen. En tot slot, om het recht te krijgen om de bar te starten, heb je een staatsvergunning nodig van Rospotrebnadzor.