Regels voor het selecteren van pop-up stands volgens hun functies

Regels voor het selecteren van pop-up stands volgens hun functies

Voor commerciële en reclameapparatuur in de vorm vanpop-up staat volledig verantwoord zijn doel, het moet worden gekozen rekening houdend met de functies die het zou moeten uitvoeren. Er zijn verschillende opties voor deze stands, waarmee u een of ander product in het gunstigste licht kunt demonstreren.

Regels voor het selecteren van pop-up stands volgens hun functies

De meest populaire zijn mobiele pop-upstandaards met een recht en gebogen ontwerp waarmee u gemakkelijk geadverteerde fotopanelen gemakkelijk en snel kunt inzetten, zelfs in het veld.

Om een ​​enorm reclameveld (met een oppervlakte van ongeveer 20 meter) te creëren, is het noodzakelijk om te kiezen voor tentoonstellingsreclameapparatuur, die gemakkelijk kan worden aangevuld met oprolstands en boekjes.

Om grootschalige naadloze afbeeldingen en de snelle inzet ervan te demonstreren, is het beter om de voorkeur te geven aan professionele pop-upstandaarden met een concaaf, recht of cilindrisch ontwerp.

Voor het samenstellen van niet-standaard expositie-expositiesideaal materiaal voor de productie van reclameboodschappen, waarvan de assemblages niet op klinknagels worden gemonteerd, maar op schroeven. Hierdoor is het mogelijk om pop-up stands van een grote verscheidenheid aan configuraties samen te stellen, waarbij de magnetische ribben van de structuur aan beide zijden van het samenstel worden bevestigd.

Maak een presentatie helder en kleurrijkmultifunctionele pop-upstandaard, uitgerust met een sterk en stabiel statief in de vorm van een telescopische balk. Als de producten worden weergegeven onder omstandigheden van gedempte verlichting, zal de standaard met verlichting deze letterlijk in het gunstigste licht plaatsen.