Regels voor het selecteren van pop-up stands met een frise afhankelijk van hun functies

Regels voor het selecteren van pop-up stands met een frise afhankelijk van hun functies

Innovatieve pop-up stands met fries zijnDe ideale oplossing voor de originele presentatie van producten. Deze handels- en reclameapparatuur heeft een aantal voordelen ten opzichte van standaard stands vanwege de hoogte en de mogelijkheid om een ​​asymmetrische vorm te monteren.

Regels voor het selecteren van pop-up stands met een frise afhankelijk van hun functies

Als de goederen al van ver zichtbaar moeten zijn,het wordt aanbevolen om de voorkeur te geven aan een pop-upstandaard met een fries die de zichtbaarheid en dus de zichtbaarheid van de weergegeven producten aanzienlijk vergroot.

Voor presentatie met het licht uit, is het het bestegeschikt reclameapparaat, uitgerust met externe en interne verlichting in de vorm van halogeenlampen. Als u extra fotopanelen of werkbladen wilt bevestigen, dan is een mobiele pop-up met een handige kunststof doos met tribune waarop het gewenste element wordt bevestigd een uitstekende oplossing.

Voor een winstgevende presentatie van het origineel en helderproducten moeten kiezen voor roterende pop-up stands met een fries, met het uiterlijk van een kubus of een pyloon. Door middel van video-uitzendingen op de stand kan apparatuur worden vastgehouden voor reclame voor de productie met een vloeibaar kristalpaneel op het oppervlak.

Om uw producten een geanimeerd uiterlijk te geven,het is mogelijk om voorkeur te geven aan pop-up stands met dynamische LED-verlichting die impulsvlammende of roterende simulaties simuleert. Voor de selectie van advertenties zijn pop-upstands ook uitstekend, waardoor het logo of de tekst een driedimensionaliteit krijgt met extra verlichting.