Wat is een interactieve kleuterschool?

Wat is een interactieve kleuterschool?

Ouders die hun kind alleen willen gevende beste, benader zorgvuldig de keuze van de kleuterschool. Meer en meer populair zijn interactieve kleuterscholen, waarin aandacht wordt besteed aan elk kind individueel, dankzij speciale technieken en apparatuur.

Interactieve kleuterschool

Interactieve technologieën zijn in de eerste ontworpendraai om de communicatie van kinderen met elkaar en met volwassenen te organiseren, want communicatie is de belangrijkste voorwaarde voor de harmonische ontwikkeling van het kind. Dialoog kan zowel met mensen als met een computer worden georganiseerd waarop ontwikkelingsprogramma's en spellen zijn geïnstalleerd.

Een van de belangrijkste doelstellingen van leren in interactiefkleuterschool is het creëren van comfortabele omstandigheden waarin elk kind zich succesvol en slim voelt. Het onderwijsproces is zo georganiseerd dat absoluut alle kinderen erbij betrokken zijn, iedereen neemt deel aan het spel of het proces van cognitie. Elk draagt ​​bij, wisselt ervaringen uit en ondersteunt anderen.

Organisatie van training in interactieve kleuterschool

Eén vorm van training kan een groep zijnwerkmethoden. Alle kinderen zijn bijvoorbeeld verdeeld in subgroepen, die elk hun project voorbereiden of de taak uitvoeren. Een andere optie is werken in paren of als een individu.

Interactieve whiteboards in de kleuterklas vereenvoudigen de organisatie van de trainingklassen. Met hun hulp kun je kinderen illustraties of video's laten zien, muzieklessen geven of verhalen vertellen. Dankzij het aanraakscherm kunnen kinderen zelf afbeeldingen verplaatsen, de schaal van afbeeldingen wijzigen, tekenen, de juiste antwoorden selecteren bij het testen met vingers of een marker.

Vrijwel dezelfde functies zijn interactieftafels voor kleuterscholen. Het verschil ligt in het feit dat ze zich op een geschikte hoogte horizontaal bevinden en dat meerdere mensen tegelijkertijd met hen kunnen werken.

Interactieve apparatuur voor de kleuterklasHet kan ook afstandsbedieningen bevatten voor je stem. Deze technologie werkt op radiofrequenties, elk paneel kunnen worden toegewezen aan een individuele naam. Kinderen vragen beantwoorden de leraar, persen, en hij ziet onmiddellijk de resultaten, zo heeft de mogelijkheid om het niveau van kennis in real-time te controleren om te begrijpen wat interessant of onbegrijpelijk voor kinderen. interactief stemsysteem - een belangrijk onderdeel van het werk in de moderne tuinen.