Hoe de huid van de baby te beschermen tegen de kou

Hoe de huid van de baby te beschermen tegen de kou

Dunne en zachte babyhuid is gevoeligertot ongunstige weersomstandigheden, in plaats van de huid van een volwassene. Om de wandelingen van de winter te voorkomen, moet de baby van de baby speciale zorg verlenen.

kind in de winter

In tegenstelling tot de huid van een volwassene, een kindde huid bevat meer water en de talgklippen werken minder intensief, waardoor de huid geen beschermende vetfilm vormt. Daarom is koude, wind- en droge lucht veel meer vernietigend voor de gevoelige huid van een baby dan voor een volwassene. Toch kinderen gevoelig voor vorst en wind - geen reden om bruikbare winter verlaten wandelingen, dat het kind geblust, het versterken van het immuunsysteem, het helpen aan te passen aan de nieuwe klimatologische omstandigheden.

Hoe maak je een wandeling veilig en comfortabel?

Om het voorkomen van droogheid te voorkomen,peeling of vorstbiet, moet u de lange wandeling nauwlettend volgen. Als de luchttemperatuur lager is dan -15 ° C, moet de wandeling met het kind tot 20-30 minuten worden gereduceerd. Als de baby jonger dan 6 maanden is, adviseren kinderartsen niet om in dit weer te lopen en bieden ze een kort verblijf op het balkon of loggia.

Met een kind gaan voor een winterwandeling, heel erghet is belangrijk om hem op het weer op te kleden. Het kind mag niet warm of koud zijn, kleding mag de beweging niet beperken. Om te beschermen tegen koude, zijn er verschillende lagen kleding nodig, aangezien de luchtlaag de warmte goed houdt. Ook beschermt de baby tegen thermische ondergoed van koude kwaliteit.

Sommige delen van de huid blijven open,in direct contact komen met ijzige lucht. Ze hebben speciale bescherming nodig - met name op het gezicht van het kind, dient een beschermende crème kort voor de wandeling te worden aangebracht. Smeer het gezicht met een room niet meer dan 30 minuten voordat u het huis verlaat. Tijdens deze tijd wordt de crème geabsorbeerd, een beschermende film vormt op het oppervlak van de huid en vocht heeft tijd om te verdampen zonder schade te veroorzaken.

Voor deze doeleinden is het nodig om een ​​speciaal te kopenbeschermende crème tegen vervuiling en vorstbiet, en in geen geval moet u in plaats daarvan een regelmatige moisturizer gebruiken. Vochtinbrengende middelen verhogen de uitscheiding van vocht uit de huid, waardoor de baby ernstig kan beschadigen in een ijzig klimaat. De vochtinbrengende crème van kinderen is handig om op de huid van de baby aan te passen voordat u naar bed gaat om het te verzachten en het waterbalans te herstellen.