Hoe om een ​​kind te geven zonder pauzes

Hoe om een ​​kind te geven zonder pauzes

Hiaten zijn de meest voorkomende complicatie,begeleidende natuurlijke bevalling. In de meeste gevallen is het geassocieerd met de grootte van de foetus, de elasticiteit van de weefsels en de kenmerken van de stroming van de geslachten zelf. De toekomstige moeder kan de kans op pauzes echter tot een minimum beperken.

De juiste houding zal helpen om zonder pauzes te bevallen

Maak de spieren van het perineum elastischer voor jouKegel-oefeningen zullen helpen. Dit complex is uiterst belangrijk voor vrouwen, omdat het gericht is op verschillende factoren: het helpt de intieme spieren te versterken, dient als een preventieve maatregel voor een aantal gynaecologische ziekten en verbetert ook het seksuele leven. Kegel-oefeningen zijn echter alleen effectief als je ze regelmatig, met veel herhalingen en gedurende vele jaren uitvoert. Beginnen met trainen enkele weken voor de geboorte is niet alleen zinloos, maar ook gevaarlijk, omdat je het risico loopt op vroeggeboorte. Als u echter van tevoren een zwangerschap hebt gepland, neemt u in het trainingscomplex en deze intieme gymnastiek op om de kans op een bevalling zonder pauzes te vergroten.

Correcte ademhaling tijdens bevalling en pogingen -een sleutelelement van succesvolle en pijnloze geboorten. Veel toekomstige moeders verwaarlozen deze belangrijke factor bij de voorbereiding op de bevalling en uiteindelijk, op het meest cruciale moment, vergeten ze hoe ze goed kunnen ademen. Weinig mensen weten dat hiaten in de meeste gevallen - een gevolg van onjuiste ademhaling, schreeuwen, klemmen. Tijdens de bevalling vertelt de vroedvrouw u hoe te ademen. Vaak is de moeder, vanwege de pijn en vermoeidheid, niet in staat om de bevelen van de dokter te begrijpen, en nog meer om ze op de juiste manier te implementeren. Begin van tevoren te trainen, dan zal de foetale beweging soepeler en zelfverzekerder zijn en zal het risico op scheuren en andere complicaties tot een minimum worden beperkt.

Tijdens de zwangerschap, voer je dieet injuiste vetten. Opnemen in het menu vis, avocado's, noten, olijfolie en lijnzaadolie. Deze producten zullen helpen om de elasticiteit van weefsels te vergroten. Na het raadplegen van een arts, kunt u een kuur met Omega 3-6-9 drinken. U kunt dus niet alleen het risico van scheuren tijdens de bevalling verminderen, maar ook uzelf voorzien van het voorkomen van striae.

Een paar maanden voor de geboorte, begin te spelenspeciale perineale massage. Gebruik voor deze teunisbloemolie of zoete amandelen. Breng deze zone binnen 7-10 minuten aan met zachte, enigszins rekbare bewegingen. De eerste perineale massage moet kort zijn (niet meer dan een minuut). Je moet ervoor zorgen dat je ten eerste geen allergieën voor olie hebt en ten tweede dat je jezelf normaal voelt tijdens de procedure en dat de baarmoeder op geen enkele manier reageert op manipulatie. Als alles goed is, verhoog dan geleidelijk de tijd van de massage.