Wat is de serie "Huis met lelies"

Wat is de serie "Huis met lelies"


De nieuwe televisiereeks is een familiesaga over het leven van de frontlinieheld Michail Govorov en zijn gezin. De film vertelt het verhaal van verschillende generaties Sovjetmensen vanaf het einde van de oorlog tot onze dagen.Wat is de serie "Huis met lelies"


Het plot

De regisseur van de foto is Vladimir Krasnopolsky.
In 1946, na de overwinning op de fascisten,held-frontlinie-werknemer Mikhail Govorov keert terug naar een vreedzaam leven. Maar zijn weg ligt niet bij zijn vrouw. Michael leerde dat Tasia een vrouw was die hij ontmoette op de wegen van oorlog en werd verliefd, gaf geboorte aan een dochter, en zij werd gedood in het bombarderen van de trein. Little Lily is de dochter van Mikhail. Hij vindt het in het weeshuis. Samen met haar komt Govorov eindelijk bij het gezin. Het uiterlijk van een onwettige dochter is een onaangename verrassing voor het gezin van Mikhail, zijn vrouw en zoontje Kochi (Constantijn). Zijn vrouw kon niet herstellen van deze slag. Ze vergaf haar man niet en accepteerde zijn "bloed" niet. Een goede vriend van Mikhail, Dementy Shulgin, nodigt hem uit om een ​​verantwoordelijke positie in te nemen. Daarna verhuist de familie Govorov naar een oud herenhuis buiten de stad. Het populaire geloof heeft het "het huis met lelies" genoemd. Daarmee is de legende van de ongelukkige vrouw verbonden die een vloek oplegde aan het huis en zijn bewoners. En hoewel dit in de negentiende eeuw gebeurde, staat het huis nog steeds vijandig tegenover zijn gasten. "Er zal geen geluk zijn voor degenen die daar honderd jaar leven" - deze vloek jaagt mensen van hem af. Maar de Govorovs, die niets van hem weten, worden nieuwe meesters van het huis. In eerste instantie gaat hun leven goed, maar de tegenslagen beginnen al snel de eens onzorgvuldige Michael te achtervolgen. De zoon sterft en de vrouw zakt de berg in wijn. En dan wordt bekend dat Tasia, de moeder van Lily, het heeft overleefd en op zoek is naar haar dochter. Dit is hoe het verhaal van één familie zich ontvouwt. Kinderen groeien op, ouders worden oud. Maar ze wonen allemaal onder het dak van het huis met lelies die hun familieleden zijn geworden. En deze sage is nog niet voorbij.

Acteurs met acteurs

De rollen in de film werden uitgevoerd door zowel Russische als Oekraïense acteurs: Sergei Makhovikov, Darya Moroz, Nikolay Dobrynin, Olesya Sudzilovskaya, Eugene Knyazev, Viktor Rakov en anderen.
Sergei Makhovikov - een populaire Russische acteurtheater en film, de regisseur, de uitvoerder van eigen liedjes. Hij werd geboren in 1963. Ster van de series: "Blind", "Secret Guard", "Blind-2", "Gromovs", "Saboteur-2". Daria Moroz is een Russische actrice van theater en film. Ze werd geboren in 1983. Ouders zijn de beroemde actrice Marina Levotova en regisseur Yuri Moroz. Ik begon vanaf 3 maanden in de bioscoop te schieten. In totaal speelde ze in 53 films en series. In 2009 ontving ze de "Nika" -prijs voor de beste vrouwelijke rol (de film "Live and Remember.") Olesya Sudzilovskaya is een Sovjet- en Russische actrice van theater en film. Ster van de films "Mom, Do not Grieve", "Lily of the Valley Silver". Ze speelde in 56 films.

Over de show

Gezamenlijke productie van de Russische filmstudio"Favorit Film" en Ukrainian Film.UA. De première vond plaats op 31 maart 2014. Seizoen 1 werd getoond. In totaal zijn 24 reeksen verwijderd. De duur van elke serie is ongeveer 45 minuten.