Tip 1: Beste Smart Interactive Whiteboards

Tip 1: Beste Smart Interactive WhiteboardsInteractieve planken worden steeds meeronvervangbaar in het leerproces. Zonder hen zijn solide seminars en presentaties ondenkbaar, ze worden routine in ontwerporganisaties, bedrijfsstructuren, universiteiten, hogescholen en zelfs gewone scholen. Een van de beste in kwaliteit, montage en software is de interactieve Smart boards.

Interactieve Smart boards

waardigheid Slimme interactieve whiteboards

Smart wordt beschouwd als de wereldleider inproductie van interactieve whiteboards. Zij heeft in 1986 het concept van een touchscreen ontwikkeld en in 1991 heeft zij de eerste raad voor consumenten vrijgegeven. Sindsdien zijn er verschillende lijnen van eenvoudige en handige oplossingen ontwikkeld die het mogelijk maken de effectiviteit van de training te verbeteren en de kwaliteit van het teamwerk te verbeteren.

Interactive Board Board is eenEen scherm dat op de projector wordt geprojecteerd met behulp van een projector. De projector leest de informatie en overbrengt deze naar de computer. Dankzij een speciaal ontworpen intuïtieve controle kunt u niet alleen met speciale markers werken, maar ook met uw vinger, elleboog, palm, potlood en andere methoden.

In de beste interactieve borden geïnstalleerdSmart Notebook software - u kunt werken met tekst, objecten, geluidsopnamen, videomateriaal, bronnen van het wereldwijde netwerk. Op het platform kunt u direct op de open documenten opnemen en informatie opslaan, en open documenten zijn dezelfde programma's.

Modellen van populaire interactieve boards Smart Board

De interactieve whiteboard SMART Board 480 wordt overwogende beste in prijs-kwaliteit verhouding. Beheer van de afbeeldingen kan een droge markering, vingers of palm gebruiken, terwijl pairing mogelijk is. De kleine schermgrootte (maximaal 77 inch) beperkt de omvang, het is beter geschikt voor kleine klassen of bedrijven, dit is een interactief kinderbord.

Een veel functioneler model isSMART Board 680. Het is compatibel met Windows, Mac en Linux, makkelijk te beheren dankzij een speciaal ontworpen ECP-paneel. Lessen met het interactieve whiteboard worden veel meer spannend en rijker dankzij nieuwe functies.

Interactieve whiteboard SMART Board X880 combineertnog meer innovaties en functies. In de achtste serie wordt DviT-technologie geïmplementeerd, waardoor meerdere mensen tegelijkertijd op verschillende uiteinden van het bord kunnen werken. Met eenvoudige gebaren kunt u roteren, objecten verplaatsen, de schaal van afbeeldingen wijzigen.


Tip 2: Scripts installerenIn meer of mindere mate, maar bijna elke site gebruikt in zijn werk scripts. Zelfs sites die geen interactieve kenmerken aan bezoekers bieden en geen visuele of geluidseffecten op de pagina's hebben, gebruiken scripts Op het stadium van de montage van de pagina's zelf op de server. Daarom, als er een aantal functionele veranderingen op uw site nodig zijn, moet u vaak met scripts omgaan. Laten we eens kijken hoe u installeert scripts naar de site.

Scripts installeren op de site
instructie

1


In de regel, scripts worden verdeeld in een gearchiveerde vorm. Er is een technische mogelijkheid om archieven direct uit te pakken op de server waar uw site zich bevindt, maar het is beter om het op uw computer te doen. Archieven met scripts bevatten meestal niet alleen de bestanden die nodig zijn voor hun werk, maar ook instructies, en niet zelden, en gewoon reclame materialen die absoluut niet nodig zijn op uw server. De script bestanden hebben blijkbaar een uitbreiding van js of php - andere scripting talen worden zelden gevonden vandaag. Voor hun werk en de juiste weergave zijn soms bestanden van bibliotheken, cascadestijlen, afbeeldingen, enz. Nodig. De installatie- en configuratie-instructies bevatten meestal een tekstbestand. Zorg ervoor dat u het leest - alleen de auteur kan de juiste volgorde van de installatie en de eigenschappen van het gebruik van zijn producten geven.

2


Uitgepakt en gereinigd van onnodige bestandenmoet worden verplaatst naar de server van uw site. U kunt dit doen met een speciaal programma dat bestanden overbrengt via het FTP-protocol (File Transfer Protocol). Als u het niet hebt geïnstalleerd, dan kunt u het online downloaden - er zijn veel van hen, zowel betaald als gratis. Ze heten FTP-clients, bijvoorbeeld, FlashFXP, FileZilla, Cute FTP, WS FTP, Smart FTP, enz. Maar natuurlijk, het installeren, configureren en masteren van het programma kost tijd, maar het is makkelijk om het te gebruiken. Er is nog een mogelijkheid - in het bedieningspaneel van de site op uw hosting is waarschijnlijk een ingebouwde bestandsbeheerder. Hiermee kunt u bestanden direct door de browser uploaden. Als u geen eigen hosting hebt, maar u gebruikt een site management systeem, dan zou er een dergelijke bestandsmanager moeten zijn. Het blijft alleen te vinden waar het op uw systeem, is het - op het bedieningspaneel, helaas, er is geen enkele standarta.Esli u de file manager te gebruiken, dan is in de regel geen extra actie van de bestanden na het downloaden niet nodig is. En wanneer u via de FTP-client downloadt, moet u mogelijk "gebruikersrechten" instellen. Als u de installatie van de script moet iets in bestanden op de server te veranderen, moeten de bestanden worden gelezen om attribuut = 777 ingesteld en uitvoerbare scripts = 755 of 644. Attributen kunnen variëren, afhankelijk van uw server instellingen - deze gegevens zijn meestal geplaatst in de "Frequently Asked Questions" sectie (FAQ), moet u erachter komen, of in technische ondersteuning voor uw hosting. In diverse FTP-client file attributen veranderen operatie wordt uitgevoerd op verschillende manieren - misschien in uw programma, zal deze functie CHMOD (afkorting van Change Mode) worden genoemd.

3


Geüpload naar de server scripts u moet verbinding maken met uw site. De acties die nodig zijn om elk specifiek script te verbinden, variëren sterk - hier kun je niet zonder instructies. De beste optie is als de script maker een automatische installatie van de gedownloade set leverde. In dit geval hoeft u alleen de browser van het bestand in te voeren waarvan de naam in de instructie is opgegeven en de instructies volgen die dit scriptbestand zal uitgeven. Als er geen instructie is, dan kunt u het installatiebestand zelf zoeken - meestal worden ze install.php of setup.php genoemd. Maar bij gebrek aan instructies voor onbekende scripts, is het beter om een ​​vervanging voor hen te vinden.