Elektronisch tijdschrift in school: een overzicht van populaire programma's

Elektronisch tijdschrift in school: een overzicht van populaire programma'sMet de algemene computerisering van het onderwijs, het tijdschrift enHet dagboek van de student kan niet alleen in de traditionele vorm blijven, omdat hun elektronische analoges verschijnen. Niet alle regio's van het land hebben ze rustig geïmplementeerd, omdat dergelijke innovaties ontevredenheid veroorzaken van veel leraren die in plaats van een twee tijdschriften moesten leiden.

Elektronisch tijdschrift in school: een overzicht van populaire programma's

Opleidingsinstellingen van het land hebben het rechtonafhankelijk bepalen op welk platform hun elektronisch tijdschrift zal zijn gebaseerd. Een van de meest populaire waren drie informatiesystemen: "AVERS: Electronic Class Magazine", ASU "Virtual School" "Diarynik.ru".

Ze hebben hetzelfde werkprincipe, hunHet functioneren is georganiseerd op basis van een klassiek tijdschrift en een papieren dagboek van een student. "Virtual School" is een programma dat comfortabel is voor werk. Het heeft handige interface voor alle gebruikers van het systeem, kunt u niet alleen de minimale informatie over de docenten en studenten, maar ook informatie over buitenschoolse activiteiten, tijd op de baan leraren in de school methodische verenigingen van leraren te maken. Voor studenten in het programma "Virtual School" geïmplementeerd de mogelijkheid om de test te slagen om hun eigen loopbaanbegeleiding die helpt om studenten aan te trekken om te werken met de elektronische agenda, die is gebaseerd op ACS "Virtual School" te bepalen. Het is belangrijk dat de klasleraar op een geschikte tijdstip nieuwe leerlingen aan de lijst van leerlingen van zijn klas kan toevoegen of een order voor de gepensioneerde kunnen regelen. Deze software is vrij beschikbaar op internet en vereist geen plaatselijke installatie en onderhoud.

"Avers: Electronic Class Magazine "- software die direct verbonden is met de AIAS" Director ". Het programma 'Directeur' is lokaal geïnstalleerd en is een database waaruit informatie over leraren en studenten, leerperiodes worden gegenereerd in een elektronisch klaslokaal op hetzelfde platform. "AVERS: Electronic classroom magazine" biedt beperkte kansen voor alle gebruikers van het systeem. Voor leerkrachten worden ze gedefinieerd door onderwerpen van lessen in te voeren, uit te merken, huiswerk op te nemen. Klaslokaalleiders in scholen die werken met een elektronisch klasblad van het AVERS-bedrijf hebben de mogelijkheid om nieuwe studenten tijdig aan te komen. Dit gebeurt via het "Directie" programma dat plaatselijk is geïnstalleerd. Daarom is de schoolbeheerder hierbij regelmatig betrokken.

Echter, het positieve aspect van deze softwarevoorzieningen zijn de functie van het interne bericht van de leraar, de klasleraar met de ouders van de leerlingen. Er is echter geen feedback, dat wil zeggen, wordt het eenzijdig uitgevoerd. Een dergelijke functie is in de vraag onder docenten die werken met deze software, evenals ouders die tijdig informatie willen ontvangen over hun kind op school. ACS "Virtual School" en "Diarynik.ru" stellen een tweerichtingscommunicatie voor tussen deelnemers aan het onderwijsproces.

"Het dagboek.ru "implementeert de mogelijkheid om een ​​individueel profiel te creëren voor elke deelnemer van het onderwijsproces. Studenten kunnen niet alleen tijdige informatie ontvangen over huiswerkopdrachten, beoordelingen, maar ook onderling in het belang van groepen communiceren, een blog onderhouden, kaarten, audio en video-opnamen toevoegen aan hun profiel. Dit motivert de leerlingen om vaker naar de elektronische dagboek te gaan.

"Het dagboek.ru "implementeert de functie van het werken met tijdschriften en dagboeken van mobiele apparaten, die momenteel relevant is. AVERS: Electronic Classroom Magazine en ACS Virtual School bieden alleen de mogelijkheid om aanwezigheid / afwezigheid en andere informatie van mobiele apparaten te zien, maar niet te markeren.