Tip 1: Wat is een interactief stemmingssysteem?

Tip 1: Wat is een interactief stemmingssysteem?Voer publieke opiniepeilingen uit, leerhet niveau van kennis van studenten, het identificeren van de leider onder de sprekers, om direct stemmen te verzamelen - dit alles wordt mogelijk dankzij het interactieve stemsysteem. De keuze van het systeem is nodig, rekening houdend met de eisen van enquêtes, het aantal respondenten en andere parameters.

Online stemsysteem

Het interactieve stemsysteem vertegenwoordigteen set van apparatuur waarmee u surveys onder de deelnemers kunt uitvoeren. Respondenten worden stemconsoles met knoppen uitgegeven, de leraar heeft een signaalontvanger. Het aantal consoles in verschillende stemsystemen is anders, maar meestal niet minder dan 16. Deelnemers moeten vragen beantwoorden door op bepaalde knoppen te drukken. Het gevolg hiervan is dat de instructeur of begeleider direct krijgt - hij ziet alle pollinggegevens op zijn console of computer.

Het lijkt erop interactieve stemmen

Interactieve stemmen kunnen worden uitgevoerdtegelijkertijd in verschillende ruimten doordat de panelen aan de radiotechnologie werken. Meestal ziet de poll er zo uit: de computer begint te testen, vragen worden verspreid op de bladen, gedicteerd of weergegeven zodat iedereen ze kan zien. Respondenten beantwoorden vragen door op de knoppen te klikken. Signalen worden naar de computer gestuurd met een radiosignaal en worden direct door het programma verwerkt. De resultaten zijn in real time zichtbaar.

types interactieve stemsystemen

  • De eenvoudigste consoles met knoppen "Ja", "Nee", "Moeilijk te beantwoorden".
  • Consoles om te stemmen met opties voor antwoorden "A", "B", "C", "D", "E", evenals een kruis en een kruis.
  • Console met een full keyboard, waarmee u de juiste antwoorden kunt typen.

Meest moderne systemenelektronische stemming voorzien van een vloeibaar kristal display waarop het vragennummer wordt weergegeven, soms de vraag zelf of de getypte tekst. Het Votum systeem is ook uitgerust met een formule editor, zodat de deelnemer de mogelijkheid heeft om deze in de tekst in te voegen.

Een belangrijk aspect van de keuze van het systeem is de mogelijkheidtrack reacties. Votum interactief stemmingssysteem stelt de leraar in staat individuele opdrachten te geven om het kennisniveau van elke student individueel te controleren. Met het Smart voting systeem kunt u de resultaten van kenniscontrole opslaan in bestanden, en u kunt zelfs de lichte ActiVote consoles noemen.


Tip 2: Waarom won de bebaarde vrouw Conchita Wurst het Eurovisie Songfestival 2014De meest schokkende deelnemer van Eurovision-2014travestiet Conchita Wurst niet alleen onder de indruk van het publiek met haar engelachtige stem, op de eerste plaats op de internationale concurrentie muziek, maar ook werd de meest besproken en bekritiseerde Eurovisie deelnemer. Waarom heeft de wedstrijd "bearded woman" Conchita Wurst gewonnen?

Conchita Wurst, Eurovisie Songfestival 2014Eurovisie Songfestival-2014

De finale van de wedstrijd vond plaats op 10 mei 's nachts inKopenhagen. Conchita Wurst nam de eerste plaats door de resultaten van de interactieve stemming van kijkers aan de andere kant van het scherm (50%) en de internationale jury (50%) uit 37 landen. De performer scoorde 290 punten, waardoor de concurrenten met een enorme marge werden overschreden. In de tweede plaats waren 238 punten zangers uit Nederland, op de derde - uit Zweden (218 punten).

Dertien landen leverden Conchita Wurst naarEerst, haar 12 punten toegekend: Groot-Brittannië, Spanje, België, Finland, Ierland, Israël, Italië, Zweden, Zwitserland, Slovenië, Griekenland, Portugal, Nederland. Op 10 punten kreeg de "bebaarde vrouw" van Noorwegen, IJsland, Malta, Frankrijk, Hongarije, Georgië en Litouwen.

Met 8 punten werden Roemenië, Denemarken en Oekraïne gegeven. Bij 7 - Duitsland en Moldavië. Letland gaf 6 punten. Rusland en Albanië - 5, Estland - 4, Macedonië - 3, Montenegro - 2 en Azerbeidzjan - slechts 1 punt. Niet waarderen de verhaal-diva van Belarus, Polen, Armenië en San Marino, waardoor 0.

Wie is Conchita Wurst

Conchita Wurst is een man. Zijn naam is Tom Neuwirth. Hij is geboren op 6 november 1988, vader - Armeens, moeder - Oostenrijks. Sinds de kindertijd realiseerde Tom in de overgangsjaren dat hij geïnteresseerd was in mannen. In een klein dorp met een bevolking van 3 duizend inwoners leeft Tom de discriminatie en misverstanden van anderen, die tot wreed vervolging leidde. Aanvankelijk zag Neuwirth's ouders het gedrag van de zoon als excentriciteit, maar vandaag ondersteunen ze hem in alles.

In 2006 nam Tom Neuwirth deel aan decasting show van jonge zangers, afwerking tweede. Dan was er een muziekband die snel ontbrak. Drie jaar geleden is een man afgestudeerd aan de School of Fashion in Graz. Het beeld van een schandelijke "vrouw met een baard" Neuwirth heeft in 2011 opgericht om deel te nemen aan de Oostenrijkse casting show "Big Chance".

Eurovisie-2014 was voor Conchita Wurst een ster van glorie, die de weg naar de meeste scènes van de wereld opende.

94747_5375a305675d05375a30567607.jpeg

Waarom Conchita Wurst won het Eurovisie Songfestival 2014

2014 is niet de eerste poging van Conchita Wurstverover een internationale muziekcompetitie. Voor de eerste keer speelde de Oostenrijkse travesty diva in 2012 op het Eurovisie-podium. Ze slaagde er echter niet in om de finale te bereiken. Ondanks dit, de nationale selectie van 2012 bracht glorie aspirant-zangeres met een engelachtige stem, zoals het genoemd werd door zijn critici.

Zoals erkend door Conchita Wurst, is ze in allesis gelijk aan de populaire zanger Sher, die de idool van de jongen werd toen hij een kind was. In zijn microblog Conchita onderstreepte in Cher nog steeds een voordeel - een "Grammy". En deze top Wurst gaat ook overwinnen.

Voor het Eurovisie Songfestival-2014 werd veel gekozeneen melodisch melodisch lied dat de gehele reeks Conchita Wurst's stem onthult. Het lied Rise Like a Phoenix is ​​zo populair geworden dat fans vragen het het hoofdtema van de nieuwe James Bond-film te maken. Op de persconferentie suggereerden de journalisten zelfs dat Conchite een nieuw meisje genaamd James Bond werd, waar de diva coquettishly met sprak. Daarnaast heeft Wurst het publiek van Kopenhagen actief ondersteund, die toen haar lied van harte kende.

Het is onmogelijk om de prachtige charisma en het niet te herkennende onberispelijke stem van de showmensen die van jonge leeftijd wist hoe ze sympathie van anderen zouden oproepen, terwijl het publiek schokkend en schokkend werd. Op het moment van de uitvoering had Conchita Wurst al een leger van talrijke bewonderaars uit verschillende landen.

En natuurlijk had de steun van het transvestiet een enorme homo-gemeenschap die haar stem gaf.