Waarom geeft een man je geen cadeaus: 4 redenen

Waarom geeft een man je geen cadeaus: 4 redenenJe hebt een geliefde man. Het lijkt erop dat alles goed is in je relatie, maar om een ​​of andere reden ontvang je geen cadeaus van je geliefde. U beschouwt uzelf niet merkwaardig, maar het gebrek aan materiële tekenen van aandacht doet nog steeds op. Waard om te denken waarom de man je geen cadeaus geeft?

Waarom geeft een man je geen cadeaus: 4 redenen

  1. De eenvoudigste reden: jouw man heeft ernstige financiële problemen. Over dit kan je door indirecte bewijzen raden, of hij geeft dit zelf toe. Iedereen van ons kan zich in een financiële crisis bevinden, dus het is de moeite waard om dit probleem te begrijpen als de man echt lief is voor jou. Misschien wordt je geduld daarna beloond.
  2. Ellende als een karaktereigenschap. Hier is het al moeilijker. Het is zeker niet in jou, maar in het feit dat voor zo'n man in principe onnodig afval onaanvaardbaar is. Hij is niet gewend om te geven, maar hij ontvangt zelf geschenken met plezier. Het is onwaarschijnlijk dat u dergelijke zeldzaamheid van zo'n man tot wederzijdse aandachtstekens kunt inspireren, u hoeft alleen maar uw wensen te stemmen.
  3. Een gemeenschappelijke situatie. De man vindt het niet nodig om de cadeaus te storen, want alles wat hij van je nodig heeft, krijgt hij en zonder extra uitgaven aan geschenken. Jij houdt van hem, heb lang met deze situatie verzoenen en accepteert het zoals het is. De man houdt ook van jou. Maar hij was alvast vriendelijk, zorgzaam, begrijpend, en eiste niets tegenover zijn liefde, maar waarom zou hij moeten lastigen? Hij kan u naar een film of een cafe brengen, bloemen geven voor zijn verjaardag en 8 maart. U heeft echter de kans om een ​​kostbaar cadeau van hem te krijgen: u moet hem op het juiste moment vertellen over uw droom.
  4. De meest onaangename reden. De man begint in eerste instantie niet met u een serieuze relatie, dus hij gaat geen geld uitgeven aan cadeaus. Het is een bekend feit: als een man een vrouw echt waardeert en houdt, zal hij zijn geld daarin investeren en de gelegenheid vinden om haar zelfs in een moeilijke financiële situatie te behagen.