Hoe zich gedragen met de man-alcoholicus

Hoe zich gedragen met de man-alcoholicusAlcoholisme in de familie is een echte ramp, dieruikt het leven niet alleen van de drinkpersoon zelf, maar van alle mensen die bij hem zijn. Vrouwen die met hun alcoholische echtgenoten wonen, ervaren een groot aantal gevoelens: ze haten hen dan spijt en proberen hun excuus te vinden. Dus hoe moet je een drinkend familielid behandelen om jezelf te beschermen tegen lijden en hem te helpen om deze verslaving aan te pakken.

Hoe zich gedragen met de man-alcoholicus


instructie

1


Als je je leven alleen maar bindtiemand die problemen heeft met alcohol, bouw dan geen illusies op - je zal hem niet opleiden. Er moet iets buiten het gewone gebeuren, zodat de drinkpersoon zelf een beslissing neemt om dronkenheid te weigeren. Denk goed voordat je je bestemming bewust bent met een verslaafde. Van buitenaf lijkt het dat met deze verslaving je op een of andere manier kan leren om op te zetten, maar het is niet.

2


Alcoholisten kunnen niet pitied worden. Vaak beginnen familie en dronken zich met hem te sympathiseren. Het blijkt dat ouders, broers, zussen en familieleden zijn altijd aan zijn zijde, en de vrouw alleen blijft. Hoe vaak hoor je van moeders deze woorden Alcoholisten: "My boy niemand begrijpt. De schoonvader is zo slecht. ' Men mag niet vergeten dat op een dag, misschien wel afhankelijk van de persoon alcohol, mensen die dicht bij daarmee beginnen om zijn gedrag aan te moedigen. Om te winnen in de strijd tegen alcoholafhankelijkheid moet je samenwerken.

3


Veroordeel niet de alcoholicus zelf, moetschiet zijn verslaving. Ook degenen die de grapjes van haar echtgenoot in een grap worden gemaakt, zijn fout, en vertellen dit verhaal als een anekdote. Dit is een ernstige ziekte en het plezier is zeer ongeschikt.

4


Ontdek niet de redenen om te drinken: 'Hij ging met verdriet in de war' of 'er zat veel problemen op hem.' Dronkenheid is een last en het maakt niet uit waar een persoon dronken wordt, bij een begrafenis of bij een kindermatinee.

5


Je kan hem niet beschuldigen voor alle problemenvrienden-drinkende metgezellen. Vaak hoort u het excuus dat de alcoholische uit het pad van de ware voortdurend door nalatige vrienden wordt geslagen die altijd bereid zijn om een ​​bedrijf te maken voor het drinken van warme dranken. De alcoholische hoewel zwak, maar toch streeft de persoon naar het drinkbedrijf. Dit is zijn keuze, zijn beslissing.

6


Totdat je echtgenoten dat niet willenzich te ontdoen van verslaving, niemand en niets kan hen stoppen. Probeer het probleem samen te begrijpen en begrijp de oorzaak van alcoholisme. Misschien moet je naar redenen in jezelf zoeken. Analyseer wanneer je man begint te drinken, probeer met hem van hart tot hart te praten.

7


Ga van bedreigingen naar actie. Als geen gesprekken en pogingen om alles op hem te regelen niet werken, stop dan met het wassen van zijn spullen, bereid voedsel voor en laat hem zien wat het betekent om zichzelf te dienen. Communiceer niet met hem en stop intieme relaties. Maak een video van de echtgenoot in een dronken toestand en laat hem dan zien als hij nuchter is. Uiteindelijk, als er niets gebeurt, blijf dan niet eindeloos volhouden en dien een echtscheiding in. Je verdient een beter leven.