Hoe een huis tiran herkennen

Hoe een huis tiran herkennenEen binnenlandse tiran is een onbetwistbare autoriteit infamilie. Hij streeft ernaar dat het laatste woord altijd voor hem blijft. In zijn argumenten is hij vaak categorisch en verdraagt ​​hij geen confrontatie. Het is moeilijk te herkennen in een verlegen en verlegen jonge man de toekomstige familiedictor. Er zijn echter een aantal tekens waarmee u een autoritaire man kunt identificeren. Wie is hij, een despot, die zijn geliefden terroriseert.

Hoe een huis tiran herkennen


instructie

1


Een binnenlandse tiran heeft altijd een zeer conservatief uitzicht op de familie. Hij gelooft dat domostroy het beste familiemodel is, dat jarenlang wordt getest.

2


De binnenlandse tiran zal alles proberen te doenisoleer je echtgenoot van communiceren met anderen. Geen kippenpartijen en bijeenkomsten in de kring van goede vrienden. Tyrant gelooft dat de communicatie met vrouwen, vooral ongehuwd, een zeer negatieve invloed kan hebben op het gedrag van zijn helft.

3


Als de vrouw van een binnenlandse despot verschijnthobby, zal hij ook categorisch optreden tegen hem. Geen sportscholen en clubs van belang. Het zal hem altijd lijken dat zijn vrouw buiten het huis kan komen onder slechte invloed of, God verbieden, een romantiek aan de kant te hebben. Deze vermoeden hebben in principe geen basis, maar de tiran geeft er niet om.

4


De tiran is altijd extreem categorisch in zijn oordeelen verklaringen. Hij is geneigd om altijd op zijn eigen te dringen en accepteert categorisch iemand anders niet: "Er zijn twee standpunten - mijn en het verkeerde".

5


In de kindertijd van de toekomst werd de despot vaak verwend. Hij was vaak het enige favoriete kind in de familie. Liefdevolle ouders gingen vaak op weg, met al zijn lusten en lusten.

6


Home tirannie kan ook overgaanerfenis, van vader tot zoon. Misschien sinds de kindertijd zag de jongen een soortgelijk model van de familie, waar een man een onbetwistbare autoriteit was, die alle familieleden moeten gehoorzamen en bang zijn.

7


Het hoofddoel van een binnenlandse tiran isom zichzelf op te komen ten koste van zijn huis, en ze laten zien dat er niemand is in staat om te doen zonder zijn eigen. In zijn vocabulaire vele denigrerende opmerkingen zoals: "De vrouw - een man" of "vrouw zonder een man - nul is zonder een stok."

8


Een binnenlandse tiran verdraagt ​​de superioriteit van een vrouw nietzelfs in die gevallen waarin hij zelf niets begrijpt. Wat kunnen we zeggen over de typische "mannelijke" activiteiten, zoals het rijden van een auto. Bijvoorbeeld een gemeenschappelijke propositie: "Een vrouw aan het wiel is een aap met een granaat" of "Een vrouw moet maar één auto hebben - een wasmachine".

9


Despot probeert vast te stellen in het gezinsgetalcontrole. Hij kan alle sferen van het gezinsleven volgen. De tiran houdt voortdurend de uitgaven in de gaten en kan zelfs cheques uit winkels controleren om zijn vrouw nogmaals te wijzen op buitensporige extravagantie en onvermogen om met geld om te gaan.

10


Typisch, tirannen zijn erg slecht met een gevoel voor humor. Deze mensen zijn gewoon niet in staat om zelf-ironie. Zo'n man is in staat om bijzondere aandacht te geven aan zijn vrouw, haar gevoelens volledig negeren. Voor hem is het niet de moeite om het openlijk te belachelijken in aanwezigheid van buitenstaanders.

11


De tiran legt zijn wil op. Hij gelooft dat hij het beste weet hoe te denken in deze of die situatie, en dit alles wordt ten behoeve van de familie gedaan.