8 tekenen van verborgen huiselijk geweld

8 tekenen van verborgen huiselijk geweldVeel vrouwen, jaar na jaar,kant van de echtgenoot, zelfs niet vermoed. Inderdaad, ze worden niet geslagen en zelfs misschien niet beledigd en spreken niet onbeschoft tegen hen. Maar afgezien van het fysieke, is er ook psychologisch geweld, waarvan de gevolgen niet minder verschrikkelijk zijn. 8 tekens zullen u helpen begrijpen dat in uw familierelaties alles niet in orde is.

8 tekenen van verborgen huiselijk geweld


instructie

1


Je plaatst interesses, verlangens en behoeftenpartner is veel hoger dan de zijne en klaar om offers te brengen zodat hij tevreden is. Als de partner negatief reageert op je acties, ben je geneigd dit uit te leggen door te zeggen dat "ze opnieuw iets verkeerd deden of niet".

2


Je communicatie buiten het gezin is geminimaliseerd: je bent bijna gestopt met het bezoeken van vrienden, en je zelf hebt ervoor gekozen om minder en minder te bezoeken. Je partner moedigt zo'n variant van vrije tijd niet aan. Tegelijkertijd, wanneer je alleen bent, doe je zelden iets nuttigs en plezierigs, ontdek je vaak de relatie en uitdruk je wederzijdse claims.

3


Je probeert op alle mogelijke manieren uit het conflict te gerakensituatie, laat geen ruzie ontstaan, of op de een of andere manier de situatie op een andere manier in vuur en vlam zetten. En dat geldt niet alleen voor de relatie met de partner, maar ook voor andere levenssferen: u probeert hard om de 'dunne wereld' te houden en werkproblemen op te lossen en te communiceren met familie en vrienden, kortom in elke situatie. Het is gemakkelijker voor je om je aan te passen dan om je eigen opvattingen en interesses te verdedigen.

4


Je bent steeds minder aan het denken over wat je zelf wilt, constant zorgend over de behoeften van de partner en andere dierbaren. Geleidelijk aan houdt u op u bewust te zijn van uw verlangens en behoeften.

5


Je hebt een saai instinct voor zelfbehoud en een gevoel van gevaar. Er kan bijvoorbeeld een verlangen zijn naar extreme sporten of een auto op hoge snelheid besturen.

6


Je voelt een constante vermoeidheid en dat is het niethangt af van hoe goed je hebt geslapen en hard hebt gewerkt. Het wordt steeds moeilijker om de eenvoudigste beslissingen te nemen, om met dagelijkse taken om te gaan. Je hebt het gevoel dat je niet intelligent genoeg en competent bent om dit te doen.

7


Je hebt je seksuele begeerte verloren. Je geeft simpelweg toe aan je partner om geen nieuw conflict uit te lokken, maar je voelt niet zo'n behoefte.

8


Zelfs als je besluit dat je relatie niet van jou isregelen en het is tijd voor hen om een ​​einde te maken, je vergeeft steeds weer een partner, het is noodzakelijk om hem te verontschuldigen en te beloven dat alles zal veranderen. Bedrieg jezelf niet: alles zal zijn zoals voorheen, totdat je deze relaties verbreken die je vernietigen.