Wat is het verschil tussen een tang en een tang

Wat is het verschil tussen een tang en een tang


Vrouwen willen altijd wenselijk zijn ensexy. Dit kan de grote verscheidenheid van ondergoed van vrouwen verklaren. Aanvankelijk dienden de panties de huid tegen ruwe kledingstof te beschermen. Nu intieme slipje - dit is een echte decoratie.Thong slipje


Thong & Thong slipje

Als het belangrijk is dat u sexy enaantrekkelijk, thong en thong panties is de beste keuze. Ze zijn onzichtbaar onder kleding. Daarom kunt u strakke, transparante outfits dragen. String - is een model van slipjes, die de billen volledig onthult. Achter hen is een kleine driehoek stof. Van de driehoek naar beneden en aan de zijkant gaan drie touwen. Sommige modellen van snaren in plaats van de driehoek hebben geen stof: er is een doorgang. De naam van dit soort lafaards is afkomstig uit het Engelse woord "string", dat in vertaling betekent touw. Volgens een andere versie kwam de naam van de onderbroek uit het woord "geestring", wat een Indiase loincloth betekent. In feite zijn thongs twee driehoeken die door touwen verbonden zijn. De voorste driehoek is groot en de achterkant is klein. De ontwerper van de tanga is in 1975 door ontwerper Rudy Guernreich uitgevonden. Hun verschil van snaren is dat ze meer gesloten zijn. De slipjes van de tang hebben ook een driehoek voor. En achter de broek is er een brede strook stof die tenminste de helft van de billen bedekt. De zijkanten van de tangbroek hebben dezelfde breedte als de rugband van de stof. Sommige vrouwen zijn van mening dat het dragen van een tang model veel comfortabeler is dan een thong door breër weefsels. Door de zachte en brede weefsel plukken de panty's van de tang niet in de huid. Beide soorten broek in de taille hebben een elastiek. Het planten van panties tang is in de regel laag. G-string broekjes kunnen zowel een lage als een hoge pasvorm hebben. Thong and Thong panties zijn vaak gemaakt van synthetische stof en kant. Decor voor shorts kan zeer divers zijn: strass, veren, kralen enzovoort.

Algemene tips voor het kiezen van panties

Koop een model van thongs of tangs, welkepast u in maat. Riemen van lafaards mogen niet in de huid vallen. Ten eerste zal het tijdens het sokken geen comfortabel gevoel geven. En ten tweede, de contouren van de slipjes die in de huid snijden, worden zichtbaar onder strakke kleding. Ten derde, waar de gom in het lichaam snijdt, blijven lelijke strips. Als de broek is gemaakt van synthetisch weefsel, let op de kous. Het is wenselijk dat het interieur ervan wordt gedupliceerd uit katoen. Thongs en thongs helpen om schimmels en bacteriën in de vagina te krijgen. Vooral als je ze in de zomer met open kleding draagt. Katoenstof in dit verband is veiliger. Hoewel de ontwikkeling van infectieziekten van vrouwelijke genitale organen en urinewegen vaak voorkomt juist door het snijden van lafaards. Microben die in de rechthuis leven, in broekjes bereiken de vrouwelijke, intieme plekken. In onderkleding van synthetisch materiaal zullen de lentegebied in de hitte zitten en vocht opbouwen. Voor de huid is dit erg slecht. Draag ondergoed van natuurlijke stoffen in een warme en vochtige tijd. Probeer de hele dag niet een tong of tang te dragen. Zodra je thuis bent, verander ze naar normale broek.