Tip 1: Hoe vouwen op jeans te verwijderen

Tip 1: Hoe vouwen op jeans te verwijderen


Duidelijk uitgesproken vouwen, schrammen op de heupen en knieën: dit spreekt allemaal voor het natuurlijke proces van ouder wordende jeans. Er zijn verschillende effectieve manieren om vouwen op jeans te verwijderen.jeans


Je hebt nodig  • Jeans, stoomgenerator, strijkijzer met stoomfunctie, blauw, water.


instructie


1


Om kreuken te voorkomen, moet jeans zijnmoet worden gestript. Geweldig, als je thuis een stoomgenerator hebt. Het is krachtiger dan elk ander ijzer in 2-3 keer. Het is de stoomgenerator die professioneel strijken van dingen uitvoert. Als u geen speciale stoominstallatie heeft, gebruik dan een conventioneel stoomstrijkijzer.


2


Vóór het strijken de jeans van tevoren wassen. Plaats de strijkplank en spreid er zelfs een poot overheen. Giet water in het strijkijzer en stel de stoomfunctie in. Wacht tot het strijkijzer tot de maximale waarde is opgewarmd. De spijkerstof is erg dicht, dus hij kan niet worden verbrand. Loop met een heet strijkijzer op de plaatsen waar kreukels zijn. Houd het strijkijzer langer vast. Na het strijken worden de plooien rechtgetrokken en gaan de vouwen een tijdje weg.


3


Als er, naast de plooien op de jeans, schrammen in zittenveel plaatsen, geven dingen een nieuw leven, schilderen het met blauw. Voor informatie kan het blauw oplosbaar en onoplosbaar zijn. Om jeans te spuiten heb je een oplosbare blauwachtige tint nodig. Indigokarmijn, Berlijn azuurblauwe, oplosbare Parijse blauwe, blauwe anilineverf: al deze stoffen kunnen jeans een prachtige kleur geven. Bereid een blauwe oplossing voor volgens de instructies op de verpakking. De stof moet met een bepaalde hoeveelheid water in het bekken worden opgelost. Zorg ervoor dat water geen stolsels heeft.


4


Plaats de jeans in de voltooide oplossing op zijn minstvoor twee uur. Jeans mogen niet uit het bekken kijken, anders worden ze niet gelijkmatig geverfd. Als je wilt dat de jeans een zeer rijke kleur heeft, laat hem dan in het bekken met blauw voor de nacht. Om de kleur op de jeans te fixeren, spoel ze in water met azijn. Om dit te doen, lost u 5 eetlepels op. azijn in 10 liter water. Bovendien, om de kleur te fixen kan worden toegevoegd aan de oplossing van bosbes 3 eetlepels. tafelzout met een glijbaan.


5


Spoel na het spoelen de jeans op de randbaden: er moet water uit lopen. Geschilderde spijkerbroeken kunnen niet worden geperst, opgerold met een buis enzovoort. Wanneer het water wordt afgetapt, hangt u ze op in goed rechtgebogen staat. Strijk de jeans dan voorzichtig met een strijkijzer: er zal geen spoor van krassen en slijtage zijn.


6


Als je de plooien niet kwijt kunt rakenjeans, dit is geen excuus om dingen weg te gooien. Immers, veel fabrikanten proberen kunstmatige spijkerbroeken op jeans te verbeelden. Daarom kunt u bepaalde onvolkomenheden veilig behandelen, zoals modieuze details. Laat je jeans het originele en individuele ding in de garderobe zijn!
Tip 2: Hoe verf uit jeans te verwijderen


Het kan tranen in de tranen zijn, wanneer de nieuw gekochte jeans vies wordt in de verf. Het is echter niet de moeite waard om je favoriete ding weg te gooien. Er zijn verschillende manieren om van een lelijke vlek af te komen.Hoe verf uit jeans te verwijderen


instructie


1


Als je zojuist de jeans met verf hebt vervuild, zijnog vers en niet geabsorbeerd in de stof, was de broek in de wasmachine. Niet opgedroogde verf zal zeker worden weggespoeld en er zullen geen vlekken zijn. Vergeet niet om een ​​vlekkenverwijderaar toe te voegen. Het bevat actieve enzymen die helpen omgaan met de verf.


2


Als de vlek oud is, probeer het dan met een verdunner te verwijderen. Leg eerst een beetje op de jeans op een onopvallende plaats. Als de kleur van de stof hetzelfde is, wis dan dof schilderen - Het oplosmiddel zal je ding niet bederven. Stuur de jeans dan naar de was om de geur van aceton te verwijderen.


3


Als er geen oplosmiddel bij de hand is, gebruik dan een nagellakremover. Het bevat ook stoffen die oplossen schilderen. Giet een beetje op de watten en probeer de vlek af te vegen jeans.


4


Met olieverf kan helpen omgaanmiddelen voor het afwassen. Het lost perfect vet op en bespaart je spijkerbroek tegen onnodige "decoratie". Giet een beetje water in de schotel en een theelepel afwasmiddel. Roer goed om een ​​dik schuim te vormen. Doop de spons in water en veeg de vlek. Herhaal de procedure totdat de verf is verdwenen.


5


Je kunt proberen om te verwijderen van jeans vlekken van verf met behulp van benzine. Doe het beter in de frisse lucht, om de giftige dampen niet in te ademen. Was dan onmiddellijk het ding om van de onaangename geur af te komen.


6


Een andere optie is om een ​​tool te gebruikenterpentine. Het is beter om de samenstelling van buitenlandse productie te gebruiken, het heeft praktisch geen geur. Binnenlandse producenten hielden geen rekening met dit moment, en de Russische witte geest ruikt erg scherp. Verwijder deze geur van jeans zal heel moeilijk zijn.


7


Als geen van de bovenstaande opties heeft bijgedragen aan het wegwerken van de verfvlek, overhandig de jeans dan aan de stomerij. Daar zal hoogstwaarschijnlijk dit probleem worden opgelost en je favoriete ding in zijn oorspronkelijke vorm teruggeven.