Tip 1: Hoe een truc te kiezen

Tip 1: Hoe een truc te kiezen


Elke vrouw droomt af en toe om te veranderenvorm of textuur van je haar. Iemand wil de verveelde krullen rechttrekken, de mensen rondom verrassen met glad en sluik haar, en iemand anders wil golvende krullen krijgen. Hierin helpt u de krultang, die gemakkelijk te koop is in elke huishoudelijke apparatenwinkel. In dit artikel vertellen we u waar u op moet letten bij het kopen van een krultang en hoe u deze correct kunt kiezen.Hoe een truc te kiezen


instructie


1


Let er bij het selecteren van een zekering ophad alle benodigde parameters. Onder dergelijke parameters is temperatuurregeling. Vlecht zonder de mogelijkheid om de temperatuur aan te passen kan je haar kapot maken als te hete platen niet geschikt zijn voor de haartextuur. Bovendien is de temperatuurregelaar nodig om verschillende haarstijlen te creëren. Voor een dagelijkse mooie vorm is het voldoende om de temperatuur niet hoger dan 120 graden in te stellen; als je een avondkapsel met dikke krullen maakt, heb je de maximale temperatuur nodig.


2


Let ook op het soort werkhet oppervlak (platen) van de lont. Keramische platen zijn beter dan metalen en ze worden sneller warm. Keramische plaat heeft een meer gelijkmatige en gladde structuur, geeft minder negatieve invloed op het haar. De grootte van het werkoppervlak moet afhankelijk zijn van de dikte en lengte van uw haar. Hoe dikker en langer het haar - hoe breder het werkoppervlak van de krul.


3


Bepaal wat voor soort resultaat je wilt krijgen -Selecteer afhankelijk hiervan het reliëf van het werkoppervlak van de zekering. Het kan glad, gegolfd, gegolfd en textuur hebben in de vorm van sterren, harten en andere vormen.


4


Beknibbel niet op een krultang - een te goedkoop apparaatkan onder de maat zijn en een slechte kwaliteit bederft gemakkelijk het haar. Koop bewezen en wordt vaak gebruikt door professionele apparaten. Onder hen zijn bedrijven PHILIPS, BRAUN en anderen.
Tip 2: Hoe eruit te zien als Britney Spears


Britney Spears is een wereldberoemdAmerikaanse popzanger, filmactrice, songwriter, danseres. Volgens het tijdschrift Forbes van 2012 is Spears de best betaalde zangeres in Hollywood. De mooie vrouw heeft een model uiterlijk en experimenteert constant met haar.Britney Spears


Je hebt nodig  • Verf voor haar, krultangen, krulspelden, sneakers, T-shirts, jeans, zonnebrillen, cosmetica.


instructie


1


Britney Spears begon haar carrière als zijndeblondje, toen geverfde ze haar haar donker. Na een tijdje lichtte de zanger haar haar opnieuw op. Ondanks talloze experimenten, wordt Britney Spears in fans geassocieerd met blond haar. Dus als je op een ster wilt lijken, moet je je haar blond verven. Houd er rekening mee dat de schaduw van het haar van de zanger warm is. Daarom kunt u veilig een gouden, zanderige, tarwe-blond kiezen. Verwerven voor het inkleuren van alleen een remedie die geen ammoniak bevat. Het is niet te schadelijk voor het haar.


2


Britney Spears - de eigenaar van lange krullen. Bij concerten valt haar haar over haar schouders: ze kunnen gekruld of recht zijn. Lengte van het haar van de zanger: naar het midden van de rug en onder. Doe de curling op curling strijkijzers of krulspelden. Gebruik hierbij alle beschikbare sluitmiddelen. Het is raadzaam om een ​​rechte scheiding of een beetje zijwaarts te maken. Zorg ervoor dat je het haarvolume geeft. Als je een rechte stijl van een ster wilt kopiëren, gebruik dan strijken. Het voorhoofd van Britney Spears blijft open of maakt een korte knal. Kies het type stapel dat het beste bij u past.


3


De groei van Britney Spears is ongeveer 163-164 cm. Daarom hoef je geen hele hoge hakken te dragen om het beeld van de zanger te kopiëren. Maar de figuur zal hard moeten werken. Geschatte parameters van de figuur van Britney Spears: het volume van de borst is 89 cm, de taille is 69 cm, de heupen zijn 89 cm, dat wil zeggen, ze liggen zo dicht mogelijk bij de modellen. Let erop dat de zanger mooie en gepompte spieren heeft van de handen en voeten. Hiervoor moet je regelmatig sporten en trainen in de sportschool. Vergeet op dit moment niet om voedingsmiddelen te eten die grote hoeveelheden eiwitten bevatten.


4


Wat de Britney Spears-outfits betreft, ze zijn erganders, maar altijd open en sexy. Vergeet niet dat de kleding van de zangeres toneelkleding is. In het gewone leven geeft de ster echter de voorkeur aan moderne en pretentieuze stijl. Vaak is in haar outfits traceerbaar strandpersonage: korte shorts, T-shirts, open jurken, tops. Britney Spears draagt ​​graag T-shirts met inscripties. Kleuren die de zanger vaker in kleding prefereert dan andere: blauw, wit, roze. Mooie vrouw geeft de voorkeur aan streetstyle, dus jeans en sneakers - dit is wat het meest past. Britney Spears heeft een speciale voorkeur voor een zonnebril, dus zorg ervoor dat u ze aan de afbeelding toevoegt.


5


In make-up probeert de ster altijd te benadrukkenogen. Gebruik daarom veilig schaduwen en mascara. Voor de bruine ogen kiest de zanger vaak grijze en violette schaduwen van schaduwen. Lips Britney Spears benadrukt met de hulp van een lichte en natuurlijke tint van lippenstift. Geschikt bruin, terracotta, vlees. Let op de wenkbrauwen van de ster: ze zijn breed en hebben een bruine kleur. Gebruik de schaduwen om dergelijke wenkbrauwen te maken. Natuurlijk gebruikt de zanger blozen. Haar favoriete tinten: roze en perzik.