Hoe kunt u metingen correct opnemen en uw kledingmaat bepalen

Hoe kunt u metingen correct opnemen en uw kledingmaat bepalen


Tijdens wandelingen in de winkels en boetieks vaakDe vraag is hoe je je kledinggrootte kunt weten. Het probleem is gecompliceerd door het feit dat er verschillende soorten dimensionaal gaas zijn. Dit bemoeilijkt het proces van het kiezen van kleding aanzienlijk.Hoe kunt u metingen correct opnemen en uw kledingmaat bepalen


Je hebt nodig  • - assistent;
  • - centimeter tape;
  • - liniaal of rechte stok.


instructie


1


Om de metingen goed te verwijderen moet u dragenondergoed. In extreme gevallen kunt u metingen in een licht T-shirt en shorts nemen. Om de metingen nauwkeurig te kunnen maken, moet je rechtop staan ​​en je schouders uitbreiden. Handen moeten worden verlaagd.


2


Om de omtrek van de borst te meten, moet u een centimeterband op de meest prominente delen van de borst, onder de oksels en op de rug brengen - net boven het niveau van de axilla.


3


Taille meting is het makkelijkst: we vinden de natuurlijke taille lijn en meten.


4


Om de omtrek van de dijen te bepalen, heeft de band nodigblijf strikt horizontaal. Het moet door de meest prominente delen doorgaan. Een centimeter tape vooraan moet uitsteken naar het niveau van de buik. Om precies te zijn, is het voldoende om een ​​rechte stok of liniaal te nemen. Het belangrijkste is dat de lengte langer is dan de lengte van de buik naar het begin van de dij. Nu verlagen we het verticaal op het niveau van de buik en onderaan. Op dit moment maken wij metingen rekening houdend met de afstand tot de staaf.


5


Buig nu iets elleboog en meet de lengte vanaf het midden van de hals aan de pols, die door de elleboog. Dit zal de lengte van de mouw zijn.


6


Om de laterale lengte van de broek te meten, moet u bouwentape van het begin van het heupbeen aan de buitenkant naar de vloer. Een andere manier is het meten van de lengte van de broek die perfect op je past. Maar vergeet niet dat hier de riem niet in aanmerking wordt genomen.


7


Op basis van de verkregen resultaten bepalen we onze maat,Vergelijking van de gegevens met de tabel. Voor blouses, jassen, jurken en tunieken is er een tafel waar de belangrijke parameters de borstomvang, taille, heupen en mouwlengte zijn.

8


En voor rokken en shorts, de belangrijkste parameters zijn de omtrek van de heupen en taille. Voor broeken is het ook belangrijk om de lengte te kennen.