Lente-zomer 2015: welke regenjassen zullen in de mode zijn

Lente-zomer 2015: welke regenjassen zullen in de mode zijn


Regenjassen zijn populair doorheenvele eeuwen. Op een keer werden ze gebruikt om hen te beschermen tegen regen en wind, en vandaag doen ze niet alleen een praktische functie, maar creëren ze ook een modieus en stijlvol beeld. Kies een mantel naar uw wens, maar u kunt de mode trends niet vergeten.mode 2015 foto


Modieuze regenjassen met 3/4 mouw en mouwloze modellen

In de nieuwe mode seizoen, de meeste ontwerpersheeft besloten om de traditionele lengte van de mouw te verlaten, waarbij de voorkeur geniet aan modellen met een 3/4 mouw. In dit geval is het niet nodig om een ​​nieuwe regenjas te kopen, u kunt de mouwen van de reeds bestaande, verkorten of iets toevoegen.

Sommige ontwerpers hebben helemaal geen mouwen geweigerd, omdat ze helemaal hebben besloten om vrouwenhandgrepen bloot te leggen. Dergelijke modellen van regenjassen zijn het beste om te kiezen voor warm en zonnig weer, waardoor u lichte kleuren heeft.

Fashion Coats 2015 - hoe lang om te kiezen?

Klappen kunnen heel verschillende lengtes zijn, maar in het seizoenLente-zomer 2015 favorieten zijn modellen van vloerlengte. U moet ze zorgvuldig kiezen, rekening houdend met de eigenschappen van de figuur. Bijvoorbeeld met korte meisjes kan een lange mantel een slimme grap spelen, waardoor ze visueel nog lager wordt. Slanke en lange meiden kunnen veilig in hun kledingkast regenjas met een lengte van maxi bevatten. Het beeld in dit geval zal niet alleen modieus zijn, maar ook ongelooflijk sexy en sierlijk.

Double-breasted regenjassen voor het lente-zomer 2015 seizoen

Naast de klassieke modellen in de mode zal zijndubbelbeklede regenjassen. De meest populaire stijlen zijn trench, mackintosh, sweatshirt, trench coat. Ze zijn praktisch en handig. Designers brachten nieuwe notities aan de klassieke modellen - verlengde ze, gebruikte lichte stoffen of vlooiden hun rokken.

Modieuze regenjas-regenjas - het huidige model voor regenachtige dagen

In het geval dat het weer niet blij iszonnige dagen, kunt u hedgen door een regenjas-regenjas te kopen van waterdicht doek. De beste optie is een regenjas met capuchon, waarin regen noch wind verschrikkelijk zijn.

Modieuze regenjas met de nadruk op de taille

Om het beeld vrouwelijk en verfijnd te maken,Het is het beste om modellen regenjassen te kiezen die de taille benadrukken. U kunt op regenjassen letten met riemen, riemen, gespen en andere elementen die de aandacht vestigen op de elegante vrouwelijke bochten.

Cloak is weer in de mode

Mantels met mouwen begonnen te verschijnenXVIII eeuw, en daarvoor werd hun rol gespeeld door eenvoudige capes met slots voor handen. Omdat modetrends de neiging hebben te herhalen, kun je vandaag op de catwalks weer mantels zien, die noodzakelijkerwijs in de garderobe van vrouwen van de mode moeten zijn.

Modieuze regenjassen lente-zomer 2015: materialen, kleuren en prints

Als je een modieuze mantel kiest, kun je de voorkeur gevenop elk materiaal waarvan het is genaaid. Elegant uitziende modellen van denim, suède, fluweel, velours, leer, gebreide kleding, plaschevki. Wat betreft kleur, de klassieker is nog steeds in de mode (zwart, bruin, beige), en het wordt aanbevolen om het te verdunnen met levendiger oplossingen - geel, blauw, blauw, wijn, groen, oranje. Afdrukken zijn het beste om bloemen te kiezen, ze passen ideaal in het lente- en zomerseizoen, maar niet minder populair zijn geometrische en dierlijke patronen.