Details over hoe om geld overmaken van de ene kaart naar de andere via het Internet Sberbank

Details over hoe om geld overmaken van de ene kaart naar de andere via het Internet Sberbank

Als u geld wilt overboeken vanéén plastic kaart voor een andere, het is niet nodig om contact op te nemen met het kantoor van Sberbank. Het is veel handiger om de internetbankierdienst te gebruiken, waarvan de voordelen al door veel klanten van Sberbank zijn gewaardeerd. Geldoverdracht via internet is niet alleen de snelste, maar ook de goedkoopste manier.

Details over hoe om geld overmaken van de ene kaart naar de andere via het Internet Sberbank

Je hebt nodig

  • - computer

instructie

1

Om de geldtransferservice te gebruikenInternet, het is noodzakelijk om een ​​Sberbank-kaart te hebben die is verbonden met het Sberbank-on-line systeem (deze is verbonden met een kaart en paspoort in een Sberbank-kantoor) met een persoonlijk identificatienummer en wachtwoord. Als een plastic kaart beschikbaar is, kunnen het identificatienummer en de wachtwoorden worden verkregen met behulp van elke terminal of ATM die Sberbank-kaarten bedient. De procedure kost niet veel tijd: - Plaats de kaart - Kies de PIN - Zoek in het menu het item "Identificatienummer verkrijgen" .Als alles goed is gedaan, ontvangt u een basiswachtwoord en 20 eenmalige wachtwoorden.

2

Om geld rechtstreeks van de kaart over te makenop een kaart via het Sberbank-on-line systeem, is het noodzakelijk dat de computer, tablet, laptop of smartphone met het internetnetwerk zijn verbonden. Als de verbinding bestaat, gaat u als volgt te werk: - ga naar https://online.sberbank.ru/; - voer lege formulieren in, controleer zorgvuldig alle vereiste gegevens; - klik op de knop "Volgende". Andere acties zullen verschillen, afhankelijk van Op wiens kaart het geld moet worden overgeschreven.

3

Als geld van de kaart wordt overgemaakt,geregistreerd bij de afzender, dat wil zeggen, voor u, naar de account van iemand anders's kaart geregistreerd bij een andere persoon, zoek dan het tabblad "Bewerkingen" op. Zoek aan de rechterkant het menu, klik daarin op "Overbrengen naar de kaart". Een pagina met velden voor het invoeren van kaartnummers wordt geopend. Vul het eerste venster in met het nummer van de kaart waarmee u geld wilt overboeken. Daarna, waarop het geld moet worden overgemaakt. Voer het overdrachtsbedrag in, bijvoorbeeld 3000. Klik op "Volgende". Om de operatie te bevestigen, hebt u een van de eerder ontvangen 20 wachtwoorden nodig, of u kunt een wachtwoord aanvragen via sms, met vermelding van het telefoonnummer.

4

Geld overboeken van de ene kaart naar de andere, als beidegeregistreerd op u, geproduceerd op een vergelijkbare manier, inclusief één nuance. In het geopende tabblad "Bewerkingen" in het menu aan de rechterkant moet u het item "Naar uw rekeningen" vinden. Vervolgens worden kaartnummers ingevoerd, eerst degene waarmee het geld wordt overgemaakt en vervolgens het nummer waarnaar ze moeten worden ontvangen. Nadat u het bedrag hebt opgegeven en op de knop "Volgende" hebt gedrukt, wordt de bewerking bevestigd via sms of wachtwoorden.

5

Voor het gemak van klanten, het Sberbank-on-line systeemgeeft de mogelijkheid om de verrichte handelingen te controleren en te verifiëren. Om dit te doen, moet je een link te vinden "De geschiedenis van de transacties in Sberbank SHC @ dh" pagina van de site, door erop te klikken, kunt u bekijken alle eerder gepleegd operatsii.Udobstvo overdracht van geld via het systeem Sberbank SHC @ dh buiten kijf. Het geld komt binnen enkele minuten op de kaart. Bijna meteen. U moet echter weten dat Sberbank geen overdracht van geld van een creditcard naar een spaarkaart toestaat. U kunt echter wel geld overboeken van uw salariskaart (accumulatief) naar uw creditcard. In dit geval zal de bank voor de transactie een commissie van 3% van het overdrachtsbedrag inhouden.