Hoe kunt u geld op de kaart zetten

Hoe kunt u geld op de kaart zetten

Voor veel Russen zijn plastic kaarteneen alternatief om in de kassa op de kassier te staan, waar ze lonen uitzenden, dus ze hebben geen last van de manier om het account te aanvullen. Maar wat als het nodig was om geld niet te onttrekken, maar om bijvoorbeeld te betalen voor de aankoop op internet? Er zijn verschillende manieren om contant geld op een bankkaart te plaatsen, anders in het gemak en de commissie.

хттп: //ввв.пендум.ком/итагес/атм.жпг

Het is makkelijkst om de kaart in contanten via te vullen"Inheemse" kaartbank. Om dit te doen, moet u de dichtstbijzijnde tak van de bank bezoeken met een paspoort, terwijl u het kaartnummer en de volledige naam van de houder moet kennen, als dit niet uw kaart is. Als aan deze voorwaarden is voldaan, zal de exploitant over een paar minuten de gelden naar de kaart overdragen. Vooral voor degenen die haast hebben en niet in de rij staan, stellen steeds meer banken speciale terminals aan die u toelaten om geld in te schrijven voor inschrijving op de kaart, met alleen het volledige nummer weten. In dit geval komt het geld binnen ongeveer tien tot twaalf uur naar het account.

Als de kaart zelf bij u is, kunt u datGebruik een geldautomaat die rekeningen accepteert. Dergelijke geldautomaten bevinden zich zowel in banken als in grote winkels, en soms in de metro. Het ongetwijfeld voordeel van deze methode is het vermogen om het saldo van de kaart op elk moment van de dag aan te vullen, aangezien geldautomaten bijna altijd rond de klok werken.

Bij afwezigheid van geldautomaten en takken noodzakelijkBank in de buurt, kunt u geld overboeken naar uw kaart via bankoverschrijving. Hiervoor heb je de volledige gegevens van de ontvangende bank nodig (zij zijn aangegeven op de website van de bank), uw kaartnummer, rekeningnummer (het kan in het contract worden gezien) en een paspoort. Bankoverschrijving duurt enkele dagen, bovendien is er een commissie in rekening gebracht, die afhankelijk is van de bank die de overschrijving doet.

U kunt ook Qiwi-terminals gebruiken, welkegeïnstalleerd in het hele land. True, niet alle banken staan ​​u toe om uw kaarten op een vergelijkbare manier aan te vullen, maar dit wordt gewoonlijk aangegeven op de websites van organisaties. U heeft mogelijk extra informatie nodig, zoals uw accountnummer. Daarnaast heeft Qiwi een commissie, waarvan de grootte niet altijd direct bekend kan zijn. Het hangt het meest van je bank af. Betaling via Qiwi komt meestal binnen 24 uur.