Hoe de abonnee vragen om terug te bellen op "Megafoon"

Hoe de abonnee vragen om terug te bellen op "Megafoon"

Was uw mobiele telefoon niet meer beschikbaar? In dit geval kunt u een andere persoon vragen om terug te bellen op Megafon als u een klant van het bedrijf bent. Er zijn verschillende mogelijkheden om iemand te vertellen over de noodzaak om contact met u op te nemen.

Gebruik een speciale opdracht om terug te bellen op Megafoon

instructie

1

Probeer me te vragen om terug te bellen op "Megaphone"een andere abonnee door hem een ​​gratis verzoek te sturen. U kunt dit doen ongeacht de operator waarmee de gesprekspartner verbonden is. Tegelijkertijd vereist de service geen speciale verbinding, heeft deze geen abonnementskosten en is deze zonder uitzondering voor alle Megafon-abonnees beschikbaar. Bel gewoon vanaf uw telefoon het gewenste USSD-commando en druk op de beltoets.

2

Begin met het invoeren van de USSD-opdracht met de * 144 * -code en vervolgensgeef het nummer van de gebelde abonnee op (via de "acht"), voeg # toe en druk op de beltoets. U ziet een melding over de succesvolle afronding van het verzoek. Binnen een paar minuten ontvangt de abonnee een bericht met het verzoek om terug te bellen. Bel uw nummer, hij kan met de beschikbaarheid van geld op zijn mobiele account.

3

U kunt per dag maximaal 10 berichten verzenden metverzoek om uw nummer te bellen. In dit geval kunt u een andere abonnee vragen uw account aan te vullen en zo de gelegenheid krijgen om alleen contact met hem op te nemen. Om dit te doen, kiest u * 133 * (bedrag van de overboeking) * (telefoonnummer van de abonnee) # en belt u. De gebelde abonnee ontvangt een automatisch bericht met instructies voor het overboeken van gelden naar uw account.

4

Als de gebelde abonnee niet opneemt voor andersredenen (bijvoorbeeld, het nummer is bezet of buiten het bereik van het netwerk), bel het korte nummer 0759 en sluit, volgens de steminstructies, de service "Ik belde". Probeer vervolgens het gevraagde verzoek naar een andere abonnee te sturen. Zodra zijn nummer weer actief wordt, ontvangt hij een melding "De abonnee kan u niet bereiken". In de toekomst zal hij u terug kunnen bellen.

5

Ga naar het speciale verzendgedeeltegratis sms-berichten op de officiële website van de exploitant "Megafon". Voer het telefoonnummer van de abonnee in en schrijf de tekst van uw bericht, waarin u het opgeeft, bijvoorbeeld een verzoek om terug te bellen. Abonneer je en geef je nummer zodat de abonnee kan zien van wie de melding afkomstig is.