Hoe kunt u muziek downloaden naar uw iPhone van uw computer: gedetailleerde aanbevelingen

Hoe kunt u muziek downloaden naar uw iPhone van uw computer: gedetailleerde aanbevelingen

De iPhone is niet alleen een telefoon en een organisator, het isdit multimedia apparaat: hiermee kunt u muziek luisteren, videoclips en films bekijken. Om te beginnen moet u deze multimediabestanden uploaden naar uw iPhone. U kunt dit vanaf uw computer doen.

Hoe kunt u muziek downloaden naar uw iPhone van uw computer: gedetailleerde aanbevelingen

instructie

1

Om muziek van uw computer te downloaden naariPhone, moet u downloaden van de officiële site en iTunes installeren op uw computer. U hoeft niet te betalen voor de installatie, de applicatie is volledig gratis. iTunes is een programma dat de mobiele apparaten van Apple bij een computer synchroniseert. Daarmee kunt u niet alleen naar muziek naar iPhone overbrengen, maar ook videobestanden, via dezelfde applicatie die u naar de radio kunt luisteren, en via de winkel iTunes.Store - download nieuwe media inhoud, zowel betaald als gratis.

2

Voordat u nieuwe muziek uploadt naar uwiPhone, moet je er zeker van zijn dat het erop wordt gespeeld. Helaas leest hij niet alle formaten. Degenen die naar de iPhone kunnen worden gedownload, zijn: MP3, MP3 VBR, AIFF, AAC Protected, Audible, ALAC en WAV.

3

Start iTunes. Ga in het programma venster naar de sectie 'Muziek'.

4

Verplaats het gewenste liedje of kus naar deze sectiemap met muziek. Om dit te doen, open het menu 'Bestand' en selecteer een van de items: 'Bestand toevoegen aan de bibliotheek' of 'Map toevoegen aan de bibliotheek'. U kunt de benodigde bestanden ook overbrengen naar de partitie door gewoon te slepen.

5

De nummers worden gedownload naar iTunes en verschijnen in de sectie 'Muziek'. Nu kunt u ze naar de iPhone overbrengen.

6

Hiervoor moet u de iPhone op uw computer aansluiten (USB-kabel).

7

Selecteer in de sectie 'Apparaten' (in het linker deel van het venster) uw iPhone. In dit geval verschijnt er een venster met tabbladen rechts, op het moment dat het tabblad 'Overzicht' nodig is.

8

Een venster met een lijst met instellingen wordt geopend. Hier moet u de volgende items controleren: "Synchroniseer alleen gemarkeerde muziek en video" en "Handmatig muziek en video verwerken".

9

Ga naar het tabblad Muziek. Hier moet u opgeven dat het programma moet worden gesynchroniseerd: alle bestanden of alleen favorieten. Kies afhankelijk hiervan een van de items: "Alle mediabibliotheek" of "Geselecteerde afspeellijsten" en vink ernaast aan.

10

Klik op de knop "Toepassen".

11

Er zal een klein venster zijn met een vraag: "Wil je echt muziek synchroniseren? Alle bestaande inhoud op de iPhone wordt verwijderd en vervangen door nummers en afspeellijsten uit uw iTunes-bibliotheek. " Als de nummers die op de iPhone zijn opgeslagen niet nodig zijn, klik dan op de knop "Muziek synchroniseren". Klik indien nodig op "Annuleren" en breng de gewenste bestanden over naar uw computer en ga vervolgens terug naar de instructies.

12

Klik op de knop "Toepassen". ITunes zullen enige tijd nodig hebben om bestanden naar het apparaat over te dragen, zolang dit gebeurt, hoeft u de USB-kabel niet los te koppelen.

13

Wanneer de synchronisatie is voltooid, wordt alle nieuwe muziek opgenomen op de iPhone.

14

Om ontvangen bestanden op de iPhone te openen, moet u het standaard "Muziek" -programma starten en de gewenste sectie ("Albums" of "Liedjes") invoeren.