Wat is een professioneel panel

Wat is een professioneel panel

Professionele panelen verschillen van conventioneleplasma schermen met een zeer hoge beeldkwaliteit, uniforme helderheid tijdens het scherm, ongeacht de kijkhoek. Slim lichaam maakt het mogelijk om ze op elke muur als foto te installeren of in meubels te bouwen.

Videomuur van professionele panelen

Tot voor kort kunnen professionele panelen zijnzie alleen op gespecialiseerde tentoonstellingen, maar over een paar jaar verschenen ze overal. Met een speciaal waterdicht ontwerp kunt u ze op de straat installeren, en de uitzending blijft in de hitte en in de vorst. Sommige modellen kunnen naast elkaar worden gemonteerd en gesynchroniseerde beeldtransmissie worden, waardoor hele videomuren worden verkregen. De nieuwste innovatie op dit gebied - professionele beeldschermen met een touch screen, die kan worden gecontroleerd door speciale stiften, stylus, vinger of handpalm.

Omvang van professionele panelen

  • Broadcast-reclame, in openbare gebouwen of op straat.
  • In beveiligingssystemen, wanneer één groot scherm tegelijkertijd beelden uit meerdere bewakingscamera's uitzendt.
  • In de gebouwen van banken worden luchthavens, stations, professionele displays gebruikt om informatie in realtime door te geven.
  • In clubs, restaurants, cafes, sportbars, plasma panelen kunt u de juiste sfeer creëren met behulp van clips of uitzendingen sportevenementen.
  • Regeling van verkeer op bijzonder belangrijke plaatsen.
  • Presentatie van bedrijfsprojecten, presentaties, videoconferenties.

Hoe te kiezen Plasma Panelen

Bij het kiezen is belangrijk, niet alleen de duidelijkheid en hethet contrast van het beeld, maar ook de kijkhoek waaruit u de foto kunt zien. Dit geldt vooral voor reclame- en informatiepanelen, waarvoor het aantal uitzichten van verschillende punten belangrijk is. Mensen kijken vaak naar de commerciële onderweg, in beweging. In de hoogwaardige professionele LCD-panelen wordt het scherm behandeld met een speciale anti-reflecterende coating, zodat de lampen, de zon en andere lichtbronnen geen inbreuk maken op het bekijken.

Er zijn twee soorten professioneleplasma panelen. Dit is een paneel met behuizing en zonder huisvesting. De eerste kan onafhankelijk worden geplaatst, op dezelfde manier als een LCD-tv. Panelen zonder behuizing zijn ontworpen voor inbedding in meubels, muren of winkelvensters, evenals het installeren van videomuren.