De beste beeldprojectoren

De beste beeldprojectoren

Maak je eigen bioscoop, showpresentatie of foto's op een groot scherm van een heel publiek - dit alles is mogelijk als er een goede projector is. De beste beeldprojector combineert een hoge resolutie en een realistische beeldkwaliteit, u moet deze kiezen met inachtneming van de vereisten voor draagbaarheid, helderheid, technologie en matrixkenmerken.

Image Projector

kenmerken van projector afbeeldingen

  • Helderheid. Modellen met een helderheid van minder dan 1000 lumen kunnen alleen in donkere ruimtes worden gebruikt. Projectoren 2000-3000 zijn geschikt voor vergaderruimtes en auditoria, creëren een helder beeld en in het licht van de dag. Projectoren van afbeeldingen voor 3000-12000 lumen worden als professioneel beschouwd, gebruikt in concertzalen, clubs en bioscopen.
  • Technology. Modellen waarin het beeld wordt gevormd met behulp van LCD - de optimale combinatie van prijs en kwaliteit. De beste beeldprojectors zijn uitgerust met DLP-technologie, waardoor het contrast tweemaal zo groot is. Er zijn ook modellen op LcoS, ze worden als betrouwbaarder beschouwd, omdat ze een uniform beeld geven.
  • Dimensies. Samen met draagbare apparaten met een gewicht van 2-3 kg, zijn er draagbaar 3-5 kg ​​en stationair met een gewicht van meer dan 10 kg, ze vereisen een speciale installatie.
  • Doel. Om afbeeldingen en presentaties te demonstreren, moet de projector een matrix hebben die is geoptimaliseerd voor verschillende resoluties. Voor het maken van een thuistheater hebt u een model nodig met een matrix die de juiste videoformaten ondersteunt: 480p, 570p, 720p, 1080i, 1080p, enz.

De beste modellen projectoren met afbeeldingen

Aser-projector Large Venue geeft een zeer duidelijke en hoogwaardige kwaliteitimage combineert alle moderne technologieën - ideaal voor het voetlicht brengt presentaties of afbeeldingen in grote zalen. Voor directe projectie van grootformaat beelden die SmartFormat systeem, en na voltooiing van de presentatie of video wordt automatisch verbonden met het netwerk.

Epson-projector Met EH-TW6600 kunt u uw huis creërenbioscoop met 3D-video. De mogelijkheid om 3D 2DV zetten, schaalvergroting in de verhouding van 1,6 is de resolutie van Full HD, helderheid van 2.500 lumen - dit alles stelt ons in staat om te spreken van een van de beste in zijn klasse.

ander 3D-projector van Epson EH-TW5200 met een kleurhelderheid van 2000 lumen en een videoresolutie van 1080p is betaalbaarder. Hiermee is het ook mogelijk om 3D-video te bekijken, maar zonder conversie.