Hoe ik Patrick stap voor stap trekt

Hoe ik Patrick stap voor stap trekt

Wie woont op de oceaanbodem? .. Bekende woorden? Met hen begint de populaire geanimeerde serie "SpongeBob - vierkante broek". Probeer de beste vriend van SpongeBob - Patrick te trekken. Met een stap-voor-stap les zal het heel simpel zijn.

Hoe ik Patrick stap voor stap trekt

instructie

1

Teken het lichaamsskelet van Patric. Teken in het midden van het papier een grote ovale. Patrick is een zeester met handgrepen en benen, dus voeg langwerpige driehoekige vormen aan het ovaal toe. Van boven naar de ovale voeg een grote driehoek toe. Trek twee driehoeken aan de zijkant van de romp en onderaan.

2

Gebruik nu de gum om alles te wissenoverlappende overtollige lijnen. Trek een hangende dop van boven de bovenste driehoek. Alle scherpe hoeken van de driehoeken zijn afgerond. Patrick's handen zijn als vinnen.

3

Trek broek, een extra lijn bovenop de broek. Markeer de navel van Patrick met twee bogen. Vergeet niet het gezicht - let op de vorm van het gezicht. Eerst regelt u de mond, de twee onderste lijnen, dan de lijn voor de wenkbrauwen en leerlingen.

4

Maak een paar kleine gezichten op het gezicht van Patrickstrepen aan de zijkanten voor de wenkbrauwen. Teken twee ovalen voor de ogen. Trek op het einde twee grote gebogen lijnen - dit is de mond van Patrick. Vergeet niet om de taal te tekenen. Op de broek van de "loop" is een zeester een patroon - en teken het. Het blijft aan Patrick om met lichte kleuren te schilderen, want dit is een zeer positieve held!