Hoe een hemel te tekenen met een potlood

Hoe een hemel te tekenen met een potlood

De hemel tekenen met een potlood is niet eenvoudig. 3D-vormen van wolken zijn moeilijk te beschrijven met conventionele arcering. Als u echter een bepaald algoritme volgt, kunt u een goed, tamelijk realistisch resultaat krijgen.

Hoe een hemel te tekenen met een potlood

instructie

1

Teken een aantal basiscontouren. Vergeet niet dat de wolken zeer zelden een ronde vorm hebben. Bovendien hangt het allemaal af van het type. De grootte van de wolken kan ook variëren. Als je iets echt moois wilt weergeven, neem dan een grote wolk en vele kleine.

2

Voeg lussen toe aan de contouren. Sommige van de kleine wolken laten het hangen. Dat wil zeggen, de wind moet ze letterlijk langs het horizontale vlak voeren. De anderen geven een klein volume door de afgeronde delen te vergroten.

3

Omcirkel de contouren van wolken met een dikkere lijn. Markeer specifieke schaduwgebieden en geef meer details over de afbeelding.

4

Voeg de aarde toe onder de hemel. Dit maakt de tekening realistischer. Uitkomen van lichte en donkere kanten, volume toevoegen. Bedenk dat de wolken erg ver weg zijn, zodat de schaduwen geen duidelijke contouren moeten hebben.