Groeiende violen van blad

Groeiende violen van blad

Senpolia, of de Umburische violen, verbazen hunvariëteit. Veel variëteiten zijn afgeleid, de bloemen van violen zijn zo verschillend van elkaar dat het zelfs moeilijk is om te voorstellen dat ze alle hybriden van Fenkoltische Senpolia zijn.

Groeiende violen van blad

instructie

1

De violet Uzambara is een pretentiele bloem,reageer op de aandacht. Met de juiste zorg pleziert u bijna het hele jaar met bloei. Ze reproduceren door stiefkinderen en bladknipsels. Voor het groeien van een blad moeten geselecteerde bladeren, gelegen onder de peduncle, zijn ze de meest levensvatbare. Knip het petiole en droog het 30 minuten en plaats het dan in het water om te wortelen.

2

Om wortels te laten groeien, neem een ​​klein beetjeeen container van donker glas, vul het met gekookt gekoeld water, voeg geactiveerde houtskool toe om water te desinfecteren. Sluit de container dan met een plastic folie, maak een gat in het midden en plaats de schacht daar.

3

Als de stam volle wortels groeit,Plant het in een mengsel van land en turf, u kunt de kant-en-klare grond uit de winkel gebruiken. Plant de zaailingen op een hoek van 45 ° naar de bodem en bedek met een glas of afgewerkte plastic fles om een ​​vochtig microklimaat te creëren voor het beste spruiten van de violette kinderen.

4

Jonge kinderen verschijnen, ongeveer, op de zevendedag, op één stam kan tot 10 toekomstige bushen zijn. Wanneer ze groeien tot 1 cm, snijd het baarmoederblad. Na een tijdje plant de zaailingen in aparte potten voor verdere teelt.