Stofzuiger KIRBY: klantenbeoordeling

Stofzuiger KIRBY: klantenbeoordeling

Kirby stofzuigers zijn een van de meestpersistent geadverteerde goederen, die wordt geclaimd als een hoge kwaliteit en effectieve huishoudelijke apparaten. Zijn de stofzuigers van deze fabrikant zo goed als ze worden genoemd - of is het een andere reclametruc?

Stofzuiger KIRBY: klantenbeoordeling

Kirby stofzuigerfuncties

Kirby stofzuigers zijn gemonteerd volgens moderntechnologieën, die hun efficiëntie en bedrijfszekerheid aanzienlijk verhogen. Ze elimineren vervuiling met behulp van krachtige luchtstroming en een uitstekend filtersysteem, waardoor de kamer van puin, vuil, stof en andere vreemde stoffen die het huis elke dag binnendringen, worden verlicht. Het reinigingsproces met de Kirby-stofzuiger gaat snel en gemakkelijk - de unit biedt een algemene reiniging van een groot aantal huizen in een paar uur vanwege de functionaliteit en het gemak.Het voordeel van Kirby-stofzuigers is dat er geen speciale inspanningen nodig zijn om het verontreinigde oppervlak te reinigen. De techniek reinigt perfect elke vloerbedekking, ongeacht de hoogte en kwaliteit van de stapel. Dit komt door een speciaal innovatief apparaat - de pedaalregelaar, waarmee je de borstel van de stofzuiger op de gewenste hoogte kunt zetten. Bovendien zijn Kirby-stofzuigers uitgerust met een groot aantal verschillende handige spuitmonden, waarmee u zelfs de moeilijkste plaatsen in de kamer kunt reinigen.

De mening van de klant

Klantfeedback over de effectiviteit van stofzuigersKirby loopt uiteen van positief tot sterk negatief. Dus klagen velen over de demonstratie van de eenheid in actie, wat meer dan een uur kan duren. Bovendien zijn er vaak gevallen van fraude, wanneer de koper letterlijk wordt "gefokt" om een ​​stofzuiger te kopen die absoluut ongunstig is voor hem. Meer gelukkige klanten beweren dat de Kirby stofzuiger enige nadeel is dat het te hoge prijs en de hype - precies dezelfde techniek werkt met een hoge kwaliteit en echt reinigt kovry.Opytnye klanten niet aan te raden het kopen van een stofzuiger zodra de demonstratie - is het beter om het te nemen in andere winkels of op het plaatsen van gratis advertenties , waar het goedkoper is. Huisvrouwen zoals de Kirby stofzuiger vanwege zijn lokaas - ze kloppen effectief tapijten en verwijderen stof (een paardenhaar tip) zo goed dat het achterover leunt overhnosti veel later dan gebruikelijk na het afvegen met een vochtige doek. Ook prijzen de kopers de stofzuigers van deze fabrikant voor hun vermogen om uit de tapijten neergeslagen poolspoelen te verwijderen, die het uiterlijk van het tapijt aanzienlijk bederven en verouderen. Volgens hen kunnen gewone stofzuigers deze taak niet aan.