Hoe plugins openen

Hoe plugins openen

plugins U kunt de browser meer laten werkeneffectief, beschermen tegen de penetratie van virussen, uitbreiden van de functionele. Nadat u ze van de gebruiker hebt geïnstalleerd, hoeft u bijna geen extra actie uit te voeren. Om plug-ins te installeren, bekijken, inschakelen en uitschakelen, moet u weten waar u ze moet zoeken.

Hoe plugins openen

instructie

1

Ga naar de site om de plug-in te installerensoftwareleverancier en klik op de knop "Downloaden" (Downloaden of "Installeren") voor de module die u nodig hebt. Wacht tot de bewerking is voltooid en start indien nodig de browser opnieuw.

2

Geïnstalleerde plug-ins kunnen worden geactiveerd enontkoppelen naar believen. Om ze te openen in de Mozilla Firefox-browser, selecteert u het item "Tools" in de bovenste menubalk en klikt u op het item "Add-ons" in het contextmenu. Klik op de geopende pagina op de knop "plugins"Aan de linkerkant van het scherm. Voordat u een lijst ziet van alle geïnstalleerde modules met beknopte informatie over hen (status, versie).

3

Voor meer informatie overgeïnteresseerd in de module, klik je op de koppeling "Meer informatie" naast de plug-in die je nodig hebt. Om de module te deactiveren, klikt u op de knop "Uitschakelen" om respectievelijk - "Inschakelen" te activeren. Nadat u een plug-in hebt ingeschakeld of uitgeschakeld, moet u de browser mogelijk opnieuw starten. In sommige gevallen kunnen de modules problemen veroorzaken met de stabiliteit of beveiliging van de browser. Waarschuwingen hierover staan ​​ook in de plugin-regel.

4

Toegang krijgen tot plug-ins in de internetbrowserExplorer op de menubalk bovenaan, zoek het item "Tools" en selecteer "Add-ons" in het vervolgkeuzemenu. In het venster dat wordt geopend, kunt u informatie verkrijgen en alle noodzakelijke acties uitvoeren voor de geïnstalleerde plug-ins. Om terug te keren naar normaal werk in de browser, klikt u op de knop "Sluiten" in het invoegtoepassingsvenster.

5

In andere browsers, toegang tot modulesbereid analoog. Als u niet in de menubalk bovenaan in het browservenster zien, zorg ervoor dat je niet full-screen modus in te schakelen. Want uit met behulp van de F11-toets. Als de menubalk niet verschijnt na dat, klikt u op de ruit browser met de rechtermuisknop op, en zorg ervoor dat de marker tegen het item "Menu Bar" in het contextmenu ( "menubalk").