Hoe u een persoonlijke account installeert

Hoe u een persoonlijke account installeert

Veel internetbronnen zorgen voor het creëren van een persoonlijk kantoor, waarin de gebruiker de manier kan aanpassen waarop hij de pagina's van de site wilt weergeven, persoonlijke gegevens bewerken en andere operaties uitvoert. Om te installeren persoonlijk account, u moet meerdere acties uitvoeren.

Hoe u een persoonlijke account installeert

instructie

1

Sommige websites hebben geen privékantoor. Op alle andere middelen om een ​​persoonlijk te creëren kantoor registratie is verplicht. Meestal zijn de aanmeldings- en registratieknoppen op elke pagina van de site. Ze kunnen overal op de pagina staan, maar zijn vaker in de rechter- of linkerbovenhoek.

2

Zoek en klik op de knop "Registreren"("Registreren") om verder te gaan met het invullen van het formulier. Vul in de betreffende velden de gevraagde gegevens in: bijnaam en / of achternaam, voornaam en patronymicum, wachtwoord, e-mailadres, telefoonnummer, adres, enzovoort. Verplichte velden worden altijd gemarkeerd met een speciaal icoon of in kleur gemarkeerd.

3

In sommige gevallen moet u mogelijk invoerenantwoord op een of meer controle vragen. Onderwerpen kunnen anders zijn. Soms komt de code die u invoert op het telefoonnummer dat u invoert in het betreffende formulierveld in. Volg de instructies en volg alle nodige stappen.

4

Registratie kan bestaan ​​uit een of meermeerdere stappen. Je moet er allemaal doorheen gaan, zodat het registratieproces volledig wordt beschouwd. Als u de pagina voorbij vertrekt, wordt de registratie niet beëindigd en kunt u geen persoonlijke account installeren.

5

Nadat u alle vereiste velden hebt ingevuld,U ziet een waarschuwing dat de registratie is voltooid. Vaak moet u de registratie bevestigen. Om dit te doen zal een brief met een link naar uw e-mailadres worden verzonden. Een dergelijke link kan slechts voor een bepaalde tijd relevant zijn, dus vertraag niet met de bevestiging van de registratie.

6

Na voltooiing en bevestiging van de registratieEr wordt een persoonlijke kast op de site gemaakt. Klik op de knop "Login" en voer uw login en wachtwoord in. Klik daarna op de knop 'Mijn account' ('Profiel', 'Configuratiescherm'). Hier kunt u informatie over uzelf bewerken, werken met afbeeldingen, privéberichten ontvangen en reageren op hen, toevoegen aan vriendenlijsten, gunsten en dergelijke.