Tip 1: Hoe u de zaken overdraagt ​​aan de ingehuurde manager

Tip 1: Hoe u de zaken overdraagt ​​aan de ingehuurde managerIn het bedrijfsleven zijn er vaak gevallen waarin de eigenaarhet bedrijf wil met pensioen gaan. Willen zijn nageslacht te redden, geeft hij alle teugels van de regering aan de ingehuurde manager. En hier is de verandering van eigenaarschap belangrijk om goed te kunnen formaliseren.

Managing Director


Je hebt nodig
  • Overeenkomst voor aankoop van aandelen; protocol van de algemene vergadering.
instructie

1


Een overeenkomst sluiten met de directeur van de onderneming vooroverdragen aan zijn bedrijfsrechten (aandelen, aandelen). Het kan een koopcontract, een cadeaucontract, etc. zijn. Het is belangrijk om de prijs van de overgedragen rechten te bepalen. Dit kan hun waarde of marktwaarde zijn. Het contract van aankoop en verkoop van bedrijfsrechten wordt bij voorkeur uitgegeven door een notaris. Om bedrijfsconflicten te voorkomen, moet u, voordat u een contract ondertekent, u vertrouwd maken met de bepalingen van de bestanddelen die betrekking hebben op de vervreemding van het aandeel van een aandeelhouder. In het geval dat bedrijfsrechten in een huwelijk werden verworven, kan hun vervreemding de toestemming van de tweede echtgenoot vereisen.

2


Overstap naar de directeur van het bedrijfbedrijfsrechten door de notulen van de algemene vergadering van deelnemers (aandeelhouders). Het zou beslissingen moeten bevatten over de toegang tot de onderneming van een nieuwe deelnemer en de gelijktijdige terugtrekking van de eerste. Daarnaast zal de wijziging van de deelnemer van de onderneming de noodzaak van veranderingen in zijn handvest inhouden. Ze kunnen worden opgesteld als een apart document, of door het handvest in een nieuwe editie te presenteren. Bovendien, als de nieuwe deelnemer, die ook het hoofd van de onderneming is, wil ontslag nemen uit de huidige bevoegdheden, dan moet het protocol beslissen over de keuze van de directeur.

3


Registreer veranderingen in de samenstelling van deelnemers inbelastingdienst. Om dit te doen, dient u een verklaring in die is ondertekend door de directeur, die moet worden gewaarmerkt door een notaris. Daarnaast hebt u de originele beslissing van de onderneming nodig om de samenstellende documenten, 2 exemplaren van het handvest in een nieuwe editie of wijzigingen ervan te wijzigen, evenals een document over de betaling van de staatsprijs, die 800 roebel bedraagt.

4


In geval van overdracht van zaken aan de ingehuurde managerdoor een blok aandelen te vervreemden, is de eigendomsoverdracht ook onderworpen aan registratie. Dit gebeurt door het maken van passende vermeldingen in het register van aandeelhouders.
Tip 2: Hoe kunt u uw bedrijf verbeterenVeel mensen geloofden om de een of andere reden dat het ideaal onbereikbaar is. Je kunt je constant verbeteren bedrijf, waardoor het steeds meer nieuwe functies wordt, iets verandert binnen en niet het einde van deze veranderingen zien. En hoe meer tijd erbij gaat, hoe dichter bij het ideaal zal zijn bedrijf. Echter, om iets concreet te zeggen over het ideaal bedrijfHet is onmogelijk, omdat het concept van 'ideaal' subjectief is.

Hoe u uw bedrijf kunt verbeteren
instructie

1


Om je te verbeteren bedrijf en breng het dichter bij het ideaal, eerst en vooral, antwoord op de vraag: "Wat betekent ideaal voor u bedrijf? ». Als je eenmaal het antwoord hebt gekozen, wordt de droom het doel en kan elk doel worden gedefinieerd door kleine stappen die leiden tot het bereiken ervan.

2


Je kunt je verbeteren bedrijf en maak het efficiënter door het aantal te verminderentijd dat je het hem geeft. Definieer de takenkring, selecteer de juiste functies en huur een medewerker in, waarbij u een aantal van uw zaken aan hem doorgeeft die de meeste tijd in beslag nemen. De manager moet zich niet bezighouden met het huidige werk van het bedrijf. Hij moet het op zo'n manier regelen dat zijn aanwezigheid onzichtbaar is.

3


Als jij je wilt verbeteren bedrijf betekent om de winstgevendheid te verhogen, concentrerenaandacht voor het vergroten van het marktaandeel dat u inneemt. Vaak komt winstgroei overeen met een toename van de omzet en een vermindering van de bijbehorende kosten. Gericht werken op deze gebieden helpt de kosten te optimaliseren en de verkoop uit te breiden.

4


Als moderne technologieën je niet vreemd zijn, kun je je verbeteren bedrijf, waardoor het mobieler en effectiever wordt. Er is altijd een mogelijkheid om te optimaliseren bedrijf-processen, zodat tijd en materiaalkostenDe middelen voor hetzelfde aantal bewerkingen werden kleiner. Dit wordt geholpen door de introductie van innovatieve oplossingen, het gebruik van computertechnologie in verschillende werkgebieden.

5


Naar de mening van bedrijfMIRBIS-trainer Vadim Portnoy, verbetert de zijne bedrijf er zijn 5 manieren. Het bedrijf van elk bedrijf is een constructie van mensen, materiële objecten en relaties, met als doel winst te genereren voor eigenaren en werknemers. Tijdens het functioneren van dit systeem kan het worden aangepast om de efficiëntie te verbeteren: 1. Verplaats het naar een andere, gunstiger omgeving; 2. De bestaande omgeving verbeteren; 3. Verander het bouwsysteem; 4. Verander (verbeter) de elementen van de structuur; 5. Optimaliseer het ontwerpcontrolesysteem.