Hoe u een rijbewijs vervangt met een naamwijziging

Hoe u een rijbewijs vervangt met een naamwijzigingSinds 5 november 2014 is er een nieuwe wet ingevoerd,verplicht om het rijbewijs te vervangen bij het veranderen van de achternaam. De tijdslimiet voor deze acties is 10 dagen. In geval van late vervanging van het rijbewijs, zijn er boetes in het bedrag van 5.000 tot 10.000 duizend roebel.

Hoe u een rijbewijs vervangt met een naamwijziging

Allereerst om het certificaat te vervangen,controleer de beschikbaarheid van het medisch attest van de chauffeur en de geldigheidsduur ervan. In het geval dat de kaart is verlopen, is het nodig om een ​​nieuwe te ontvangen. Om dit te doen, moet u contact opnemen met de kliniek op uw woonplaats, in het algemeen voor het doorlopen van dit type medisch onderzoek, wordt een speciale tijd toegekend wanneer de benodigde artsen geen stroom van de hoofdpatiënten hebben.

De hoeveelheid medisch onderzoek van chauffeurs in het Krasnodar Territoryis: voor mannen 1701 roebel, voor vrouwen 1829 roebel. De bedragen kunnen variëren afhankelijk van de regio's, de gegevens worden verstrekt door persoonlijke ervaring tijdens de passage van de commissie in het dorp Dinskaya. Tegen de tijd duurt de procedure niet langer dan 1,5 uur, je moet een paspoort en 2 foto's van 3 bij 4 cm hebben.

Na het ontvangen van een medische kaart, kunt u naar de SAI (na de openingstijden van de burgers) opgeven. Op zich is het nodig om:

- aanvraag voor de vervanging van het rijbewijs (afgegeven door de Automobielkeuring van de Staat);

- huwelijkscertificaat of documenten die de naamswijziging bevestigen;

- paspoort;

- het vorige rijbewijs;

- een bon, over de betaling van het staatsgeld (het wordt betaald op dezelfde plaats in GAI en is gelijk aan 800 roebels);

- Medische kaart van de chauffeur.

Alle documenten worden aan de inspecteur toegekend nadat u ze hebt gecontroleerd, in ruil voor de oude, krijgt u een nieuw rijbewijs. De procedure voor het maken van nieuwe documenten bedraagt ​​ongeveer 15 minuten.

Rijbewijs, vervangen vanwegewijziging van achternaam, heeft een geldigheidsperiode, zoals het vorige document. Als de rechten bijvoorbeeld tot 2019 van kracht zijn, zullen de nieuwe tot 2019 op dezelfde manier werken.