Tip 1: Esperal: doseringsmethoden en indicaties voor gebruik

Tip 1: Esperal: doseringsmethoden en indicaties voor gebruik"Esperal" is een medisch product,die wordt gebruikt bij de behandeling van alcoholisme. Na het innemen van het geneesmiddel heeft de patiënt onaangename gewaarwordingen die de wens om alcohol te consumeren ontmoedigen. Afhankelijk van de mate van ontwikkeling van alcoholisme, kan het medicijn in verschillende doseringen worden toegediend.

Esperal: doseermethoden en indicaties voor gebruik

Indicaties voor gebruik

Esperal wordt gebruikt voor preventiemanifestaties van alcoholisme. Het medicijn kan worden gebruikt als een integraal onderdeel van therapie bij de behandeling van alcoholafhankelijkheid. Ook het geneesmiddel wordt gebruikt bij chronische vergiftiging nikkel, wat vaak een gevolg van overmatig drankgebruik. Het medicijn heeft geen ander doel. "Esperal" wordt afgeraden wanneer de patiënt aanwezig verhoogde gevoeligheid voor disulfiram (het belangrijkste actieve bestanddeel). Het is verboden om het medicijn voor te schrijven voor ernstige schendingen van de leverfunctie. Medicatie en gecontra-indiceerd bij diabetes, neuropsychologische aandoeningen, ischemie, epilepsie. Tabletten niet binnen 24 uur toegewezen nadat de laatste dosis van alcoholische dranken. Het wordt niet aanbevolen om het medicijn te gebruiken tijdens de borstvoeding en tijdens de zwangerschap. "Esperal" komt in de vorm van tabletten, die alleen de behandelende geneesheer kan worden toegekend vanwege het grote aantal side effektov.Sredi mogelijke negatieve effecten van het geneesmiddel gaf een metaalsmaak in de mond, en in zeer zeldzame gevallen hepatitis, hoofdpijn, allergische huidreacties en geheugen verslechtering kan worden gezien.

Ontvangst van het medicijn

Voordat het begin van het innemen van het medicijn wordt uitgevoerdvoorlopige beoordeling van de gezondheid van de patiënt, een grondig onderzoek wordt aangesteld. De patiënt wordt geïnterviewd over de mogelijke gevolgen van het innemen van het geneesmiddel. De arts moet een persoon waarschuwen voor mogelijke complicaties in het behandelingsproces en voor het gebruik van tabletten.Vooral wordt het medicijn voorgeschreven in een dosering van 500 mg eenmaal daags tijdens de ochtendmaaltijd. De dosering kan worden verlaagd door de behandelende arts. Naast alcoholtherapie kan een dieet worden voorgeschreven. Afhankelijk van de reactie van de patiënt kan de dosering ook worden verhoogd als de voorgeschreven hoeveelheid van het geneesmiddel niet het gewenste effect heeft.Na 7-10 dagen besteedt de arts een alcoholtest en geeft de patiënt niet meer dan 30 ml wodka (40% ethanol). Als de reactie op een dronken dosis alcohol zwak is, mag de totale dosis niet hoger zijn dan 120 ml. Het monster wordt 11-12 dagen lang in het ziekenhuis herhaald. Dan kunnen aanvullende tests op poliklinische basis vereist zijn (2-3 dagen na de laatste test). Op basis van de reactie wordt de dosering van alcohol of medicijn aangepast. In de toekomst wordt het medicijn gebruikt in het kader van onderhoudstherapie in een dosering van 150-200 mg. Verdere behandeling wordt uitgevoerd voor een periode van maximaal 3 jaar.
Tip 2: "Esperal": recensies en instructies voor gebruik"Esperal" is een medicijn voor de behandeling van alcoholisme. Het gebruik ervan vormt een blijvend negatief effect op alcohol. Het actieve bestanddeel van het medicijn is disulfiram.

"Esperal": beoordelingen en instructies voor gebruik"Esperal": indicaties, contra-indicaties, beoordelingen

Esperal is beschikbaar in de vorm van tabletten voororale toediening, tabletten voor subcutane implantatie, gel. Als middel van alcoholisme geneesmiddel wordt voorgeschreven afhankelijk van de fase waarin de patiënt in staat is de hoeveelheid geconsumeerde alcohol regelen. De middelen voor het voorkomen van terugval tijdens de behandeling van alcoholafhankelijkheid, zoals ontgiftende agenten in gevallen van vergiftiging door nikkel tijdens de behandeling van chronische alcoholisme. "Esperal" verhoogt de concentratie van ethanol metabolieten in het gebruik van alcohol als gevolg verschijnen misselijkheid, braken, opvliegers, malaise, verlagen van de bloeddruk. De reactie van het lichaam op het nemen van alcohol op de achtergrond van het medicijn kan snel en vertraagd zijn. Met een snelle reactie zijn er schendingen van het cardiovasculaire en centrale zenuwstelsel. Wanneer een vertraagde respons van de patiënt chronische hepatitis, nieren ontstaan, pancreatische zhelezy.Sredstvo indiceerd bij ernstige aandoeningen van het cardiovasculaire systeem (myocarditis, cardiovasculaire ziekte) bij overgevoeligheid voor componenten met neuropsychiatrische aandoeningen, nier- of leverfalen, diabetes, epilepsie, tijdens de zwangerschap, borstvoeding. Voor veel gasten, na inname van de drug lijkt een metaalachtige smaak in de mond, allergische reacties, hoofdpijn, polyneuritis van de onderste ledematen, psychosen. Er kan een vermindering van geheugen, verwardheid, optische neuritis, gastritis zijn. In het advies, in zeldzame gevallen zijn er cerebrale trombose, vermoeidheid, hepatitis.
Gebruik het product niet als de patiënt de afgelopen 24 uur alcohol of medicijnen met ethylalcohol heeft gebruikt.

Instructies voor het gebruik van het medicijn Esperal

Alvorens Esperal te gebruiken, doet de patiënt dat nietzou alcoholische dranken binnen twee tot drie dagen moeten drinken. In de vorm van tabletten moet het geneesmiddel één keer per dag ('s morgens, bij het ontbijt) worden ingenomen in een hoeveelheid van 0,5 g. 8-10 dagen na de start van het geneesmiddel moet een teturam-alcoholtest worden uitgevoerd. Het wordt herhaald in het ziekenhuis - na één of twee dagen en poliklinisch - na drie tot vijf dagen. Verder wordt "Esperal" gedurende een tot drie jaar gebruikt in een onderhoudsdosis van 0,150-0,2 g per dag.
In de vorm van een gel wordt "Esperal" geïmplanteerd en manifesteert het hetzelfde effect als tabletten.
Implantatietabletten "Esperal" moeten worden ingevoerdin het spierweefsel van het bovenste deel van de billen of in het linker iliacale gebied tot een diepte van 4 cm. Het medicijn wordt geïmplanteerd na anesthesie en desinfectie. De totale dosis van het toegediende medicijn is acht tabletten (0,8 g). Aan het einde van de implantatie worden een naad en een steriel verband op de incisie geplaatst. De duur van het geneesmiddel wordt bepaald door de dosering en wordt in elk geval afzonderlijk gekozen (van 6 maanden tot 5 jaar).