Kookruimte voor het nieuwe jaar en een nieuw leven

Kookruimte voor het nieuwe jaar en een nieuw levenEr wordt aangenomen dat je met het begin van het nieuwe jaar je leven ten goede kunt veranderen. Je moet gewoon een beetje proberen, je voorbereiden op zijn ontmoeting.

Kookruimte voor het nieuwe jaar en een nieuw leven

Begin met de algemene schoonmaak van het huis, ditzal niet alleen helpen om woningen te transformeren, maar ook om de stagnatie van energie erin op te vangen. Het is beter om een ​​paar maanden voor de vakantie te beginnen met schoonmaken, omdat dit veel tijd en moeite kost.

Kijk eerst naar de inhoud van uwkasten, gooi ze allemaal weg onnodig. In dit geval, spaar de verouderde rommel van de eeuw niet, het ligt nog steeds dood gewicht, maar zodra je er afstand van doet, zullen er in je leven nieuwe, echt noodzakelijke dingen zijn.

Nadat u de kasten heeft behandeld, gaat u verder met dekritisch onderzoek van het appartement als geheel. Als je al lang geïrriteerd bent door de gordijnen die zijn geschonken door iemand van je familie of het tapijt van de oude grootmoeder, maar de hand is niet van de familie "juwelen" af, wees dapper en bevrijd jezelf van hen. Regel je leven naar je zin, zodat je in harmonie met jezelf en de wereld leeft.

Immers, het maakt niet uit hoe zacht je bentaan uw familieleden, als hun geschenken u geen positieve emoties veroorzaken, dan zal het bewonderen en gebruiken van hen door deugd niets goeds brengen. Misschien integendeel, waar in de diepte van de ziel Alya Klava's geliefde zal worden geassocieerd met de enorme vloervaas die ze gaf voor haar verjaardag en waarvoor in je kleine appartement de laatste vrije hoek was geselecteerd. Dergelijke verenigingen zullen natuurlijk niet helpen om de familiebanden te versterken.

Dus nadat je alles kwijt wasoud, verouderd en onnodig. Begin kleine cosmetische reparaties, aan de vooravond van het nieuwe jaar is het van harte welkom. Lijm het behang en verft de deur indien nodig. Let op de staat van de badkamer, deze vereist vaak kleine reparaties. Een nieuw leven zou moeten beginnen zonder druipende kranen en een lekkende wc-pot, het is niet voor niets, het beoefenen van feng shui, geloof dat met de stroom van water zo geluk en geld van de familie wegvloeit.

De volgende fase van de grote oogst voor de vakantiezal orde brengen. Wees niet lui, verplaats kasten, bedden en sofa's, veeg stof uit de meest afgelegen hoeken van het appartement. Deze fase valt meestal in de laatste weken voor de oudejaarsnacht en is het einde van een grote oogst. Nadat je het hebt voltooid, kun je je huis naar eigen smaak inrichten, het opvullen met je favoriete geuren, hem het amulet geven dat het komende jaar symboliseert. Na zo'n voorbereiding zullen de vakanties in je huis het leukst zijn, en een nieuw leven zal veel positiefs brengen.