Hoe het jaar schapen ontmoeten

Hoe het jaar schapen ontmoetenZeer binnenkort het nieuwe jaar vakantie en veelbegin na te denken over hoe je ze kunt ontmoeten. Ik wil dat deze magische tijd niet alleen voor een lange tijd herinnerd wordt, maar ook voor het hele jaar een opdracht van uitstekend humeur gaf. Daarom moet de bijeenkomst van het nieuwe 2015 van tevoren worden voorbereid.

Hoe het jaar schapen ontmoeten


instructie

1


Het komende 2015 zal worden gehouden onder het teken van een blauw (groen) houten schaap. Daarom zijn de hoofdkleuren van het jaar allemaal tinten groen en blauw. Ze brengen geluk en geluk.

2


De nieuwjaarstafel moet noodzakelijkerwijs versierd zijn met figuren Schaap - het kan houten of gewoon zacht speelgoed zijn. In dit geval worden de schapen genezen.

3


Ontmoet het jaar Schapen kunnen in elke kleding worden gedragen, bijvoorbeeldin een broek, een T-shirt, een spijkerbroek of een shirt. Het belangrijkste is dat de kleuring van kleding overeenkomt met de kleur van het komende jaar, dat wil zeggen dat er blauwe of groene tinten moeten zijn, evenals turkoois, blauw of azuur.

4


Het komende jaar moeten schapen thuis worden gevierd enalleen in de familiekring, omdat dit dier erg gesteld is op zijn huis en huiselijk is. Maar als u het nieuwe jaar op het werk moet doorbrengen, hoeft u zich geen zorgen te maken. Versier uw werkplek gewoon met klatergoud, slingers, een kleine kerstboom en kaarsen.

5


Geef aan de vooravond van het nieuwe jaar al je geliefden,en ook aan vrienden kleine souvenirs in de vorm van schapen - ze brengen noodzakelijk geluk. Vergeet poëzie, wensen voor hun huishouden niet. Wensen succes in zaken en werk, goede gezondheid en geluk. Vergeet een paar minuten voor het nieuwe jaar niet om afscheid te nemen van het Jaar van het Paard, hem te bedanken voor wat hij heeft meegenomen - voor een onvergetelijke vakantie, opleiding, goede kennissen, en ook voor de gezondheid van familie en vrienden.