Tip 1: Wat zouden cadeaus moeten zijn voor het nieuwe jaar 2015

Tip 1: Wat zouden cadeaus moeten zijn voor het nieuwe jaar 2015Meest recent hebben alle vriendinnen het offensief vriendschappelijk gevierdjaar Paard, nu is het al een jaar oud Schaap 2015. Er is niets verrassends in dat mensen met dit jaar nieuwe ontdekkingen, hoop en succesvolle ondernemingen verbinden. Dus ik wil geliefden behagen met ongewone geschenken, maar tegelijkertijd praktisch en mooi. Om geschenken passend te maken, is het noodzakelijk om rekening te houden met het symbool van het komende jaar 2015. En om hier beter van te voren over na te denken, zodat twee dagen voordat het festival niet naar de winkels hoefde te haasten.

Wat zouden geschenken moeten zijn voor het nieuwe jaar 2015?

Veel mensen hechten veel belang aan horoscopen,het is natuurlijk ieders zaak om ze te negeren of niet. Maar de oosterse symboliek van het nieuwe jaar is nog steeds erg populair. Vergeet niet dat 2015 onder auspiciën van de Wooden Green Sheep of Goat zal worden gehouden. Lammeren zijn erg grappige en schattige wezens. Het is tijd om kaarsen, beeldjes, souvenirs en kleine zachte figuren in de vorm van deze krullende kleine dieren te krijgen.

Voor degenen die zich bezighouden met hun vrije tijdhandwerk, kun je jezelf adviseren om nieuwjaarsgeschenken te maken, het voordeel van het jaar 2015 blijft nog steeds bestaan. Maak een origineel kussen of borduursel met een afbeelding van een geit of naai een schaap-tilde. Hier hangt alles af van je verbeeldingskracht en je vaardigheden.

Budgetversies van geschenken voor 2015 zullen zijnmagneten in de vorm van een symbool van 2015, uiteraard zullen dergelijke aan het einde van het jaar veel worden vrijgegeven. Voor het meisje kun je een mooie hanger kiezen met een afbeelding van een mooi lam - dergelijke sieraden zijn nu in trek.

Vrouwen zijn heel gemakkelijk om geschenken voor te halenzijn familie. Ze kunnen caps worden gemaakt van geitenhaar, sokken, truien, handdoeken. Natuurlijk zullen de dingen die de talisman van 2015 uitbeelden actueel zijn.

In het oosten wordt aangenomen dat de geit een dier isvredelievend, tolereert ze geen staatsgrepen en geweld. Ze wordt gekenmerkt door goede natuur, welvaart, welvaart en stabiliteit. Daarom moeten geschenken voor het nieuwe jaar 2015 aangenaam en vredig worden gekozen.

Tree - de elementen van het komende jaar. Er zijn verschillende houten snuisterijen, gerechten, souvenirs. Probeer ervoor te zorgen dat je geschenken niet formeel blijken te zijn - ze moeten je geliefde behagen en het gezin bij elkaar brengen. Een geschenk moet de personificatie van uw zorg voor het gezin worden!


Tip 2: wanneer wordt Pasen gevierd in 2015Pasen is een belangrijk feest van christenen dieomgaat sinds de oudheid. De viering was de opstanding van Jezus Christus. De paasdatum wordt berekend volgens de zonne-maankalender, daarom is het een voorbijgaande vakantie. In 2015 vieren katholieken Pasen op 5 april, orthodoxe christenen, op 12 april.

Pasen in 2015
instructie

1


Bereken de datum van de christelijke feestdagde basisregel die zegt dat Pasen moet worden gevierd op de eerste zondag na de nacht van de lente volle maan. De lente is de eerste prestatie van de volle maan na 21 maart - de dag van de equinox.

2


Als de volle maan vóór 21 maart komt, dande volgende volledige fase zal als Pasen worden beschouwd. In het geval van een volle maan die op zondag valt, wordt Pasen pas volgende zondag gevierd. Dus, om de datum te berekenen, gebruiken we de inversie van onze planeet rond de zon (de dag van de lente-equinox) en de omwenteling van de maan rond de aarde (volle maan). Alleen de feestdag is definitief vastgesteld - dit is zondag.

3


Katholieke en orthodoxe christenen vierenPasen op verschillende tijden. Dit komt door het feit dat ze verschillende Paschalia gebruiken om de datum te berekenen. Oosterse gelovigen gebruiken de Alexandrijnse methode, de westerse gebruiken de Gregoriaanse paaseieren. Katholiek Pasen valt in 30% van de gevallen samen met de orthodoxe, 45% - zeven dagen vooruit, 20% - gedurende vijf weken en 5% - gedurende 4 weken. Verschillen voor drie en twee weken gebeurt niet.

4


Vóór Pasen houden christenen de vastentijd, welkeeindigt aan de vooravond van de vakantie. In 2015 begint het op 23 februari met de orthodoxe en op 18 februari met de katholieken. Het is het vasten dat de gelovige voorbereidt op het Pascha. Goede post duurt 40 dagen. Volgens de legende vastte Jezus zo veel dagen in de woestijn. Na de vakantie is de paasweek, op de veertigste dag wordt de hemelvaart van de Heer gevierd, op de vijftigste - de dag van de heilige drie-eenheid.

5


De symbolen van de vakantie zijn gebak, geschilderdeieren en kwark Pasen. Taarten en eieren betekenen Leven, Paasbeken - Vernieuwing en paasvuur - Licht. Volgens gebruik worden eieren in verschillende kleuren geverfd, de traditionele kleur blijft rood. Volgens de legende was het de rode kleur die het ei kleurde toen Maria Magdalena het cadeau presenteerde aan keizer Tiberius.

6


Op paasnacht gaan gelovigen naar de kerkplechtige vergoddelijking. Ze dragen daar een verscheidenheid aan voedsel voor verlichting en zegen door de priester. De lunch zou met een cake moeten beginnen. Zelfs de kruimels van deze taart kunnen niet in de vuilnis worden gegooid. Ook op deze dag zou elke christen door een ander moeten worden begroet met de woorden: "Christus is opgestaan!" En terug om het antwoord te ontvangen: "Echt is opgestaan!". De omvang van de festiviteiten op Paasdag wordt geassocieerd met de Grote vasten, toen de mensen zich onthielden van familievakanties en evenementen.