Tip 1: Wat zeggen Russische hockeyspelers over de komende Olympische Spelen?

Tip 1: Wat zeggen Russische hockeyspelers over de komende Olympische Spelen?Hockey wedstrijden - de duurste en meest verwachteconcurrentie van de komende Olympische Spelen in Sochi. Russische fans verwachten alleen de overwinning van het nationale team. En hoe denken de Spelen-2014 atleten zelf en die die hen direct leiden tot de overwinning?

Wat zeggen Russische hockeyspelers over de komende Olympische Spelen?

Op 23 en 24 augustus 2013 in Sochi was er nog een anderOlympische bijeenkomst van het Russische hockey team in een uitgebreide vorm. De hoofdkandidaten voor het nationale mannenploeg kwamen naar de Olympische hoofdstad. Helaas, tijdens de bijeenkomst kon de hockeyspelers niet op het ijs komen en trainen. In de kleedkamer op de ijsarena was alleen een ontmoeting georganiseerd waarin hockeyspelers de tactiek van het spel toonden. Dus, volgens een van de leden van het Russische team, strijder Alexander Ovechkin, tijdens de Olympische Spelen zal het team niet van nu af moeten beginnen, ter herinnering van de atleten worden de resultaten van de laatste bijeenkomst uitgesteld. Tegelijkertijd waren journalisten niet in staat om op ijs te trainen met de hoge kosten om een ​​ijsarena in Sochi te huren. Volgens Ovechkin wordt de tactiek van het spel geselecteerd voor elke tegenstander, maar in het algemeen zal de foto van het spel zijn wat de kijkers zien zien. "Het belangrijkste is dat de fans in ons geloven, ervaren en daar al zoals God zal geven", voegde de hockeyspeler toe.

"Onze traditie is om te winnen ..."

Volgens de president van de Russische Hockey FederatieVladislav Tretyak, het Russische nationale team bij de komende Olympische Winterspelen, is alleen geïnteresseerd in de overwinning. Het coachingpersoneel gaf ook een verklaring uit: "We zijn vastbesloten om in onze Olympische Spelen te winnen." Zinetula Bilyaletdinov, een voormalige Sovjet-ijshockeyspeler en nu hoofd van de technische staf, zei: "Onze tradities - te winnen, we kregen aan gewend, gewend aan alles en moet nu terug naar de top. We hebben een doel, en we gaan er voor te gaan ten koste van de algemene kennis van discipline, het is - de belangrijkste component ".

Zal het vrouwenploeg Olympische medailles brengen?

De realiteit van het wereldhockey van vrouwen is al zoietsvoor vele jaren worden de eerste plaatsen in de grootste internationale competities gespeeld tussen de teams van Canada en de Verenigde Staten. Echter, op de laatste World Cup in 2013, het Russische team in geslaagd om Finland te verslaan om de prijs en de derde plaats te winnen. Hokkeistki Julia Leskina reeds dienende 5 jaar voor de nationale ploeg, is ervan overtuigd dat het team in staat zijn om het succes op de Olympische Spelen te herhalen en krijgt de gekoesterde medaille in Sochi zal zijn. Volgens Yulia, de huidige dames hockey team heeft een sterke line-up, high-class coach en de mogelijkheid om het land op de Olympische Spelen van 2014 in voldoende mate overeenkomen.
Tip 2: Hoe de Olympische Spelen van 1992 in Albertville werden gehoudenIn 1992 vonden er twee Olympische Spelen tegelijk plaats - winter en zomer. Skiërs, schaatsers, kunstschaatsers, hockeyspelers en vertegenwoordigers van andere winterdisciplines namen van 8 tot 23 februari in frans Albertville.

Hoe was de Olympische Spelen in 1992 in AlbertvilleBreng de Olympische Winterspelen van 1992 over naarFrankrijk werd besloten tijdens de vergadering van het Internationaal Olympisch Comité in 1986. De rest van de rivaliserende steden, bijvoorbeeld Sofia, verloor aanzienlijk voor de Franse stad Albertville. In totaal namen 64 landen deel aan de spellen. Door de ineenstorting van de Sovjetunie is er een dilemma opgetreden, onder welke vlag zullen de atleten zijn die eerder deel uitmaken van dit team. Letland, Litouwen en Estland hebben besloten om nationale teams naar de spellen te sturen. Atleten van de overblijvende republieken van de Sovjet-Unie zijn bij het Verenigde-team aangesproken en hebben onder de witte vlag met de Olympische ringen gehandeld. Ook op het spel voor de eerste keer sinds 1936 kwam het team van een verenigd Duitsland, voor dat verdeeld in de DDR en de FRG. Landen als Algerije, Honduras en Brazilië hebben voor het eerst deelgenomen aan de winterspelen. Het Duitse team kreeg de meeste medailles. Dit komt doordat in de Bondsrepubliek Duitsland en in de DDR veel aandacht besteed werd aan sport. Als gevolg hiervan behoorden het landsspan in de meeste van de sterkste atleten ter wereld. Bijvoorbeeld, de tweekampioen Mark Kicher en snelheidskaatser Gunda Niemann won 2 gouden medailles voor hun land. Met een lichte lag van 3 awards nam het United team de tweede plaats. Het was een waardige prestatie, ondanks het verlies van enkele sterke Baltische atleten die naar nationale teams zijn verhuisd. De derde was Noorwegen, traditioneel sterk in wintersport. De beroemde skiër Bjorn Dalen heeft zijn team's rating aanzienlijk verbeterd door 3 gouden medailles te winnen voor één Olympische Spelen. Het Amerikaanse team heeft niet goed presteerd, 5e plaats in de algehele onofficiële score. Het grootste succes werd bereikt door Amerikaanse schaatsers en kunstschaatsers. In het bijzonder heeft Kristi Yamaguchi goud gewonnen in vrouwenverenigingen.