Tip 1: Hoe behandelt Barack Obama de boycot van de Olympische Spelen van 2014?

Tip 1: Hoe behandelt Barack Obama de boycot van de Olympische Spelen van 2014?De minder dagen blijven voor de opening van de winterOlympische en Paralympische Spelen in Sochi, hoe meer discussies en geschillen flikkeren rond het komende evenement. Een van de meest dringende problemen van de laatste dagen: zullen de Amerikaanse atleten aankomen in Sochi?

Hoe behandelt Barack Obama de boycot van de Olympische Spelen van 2014?

Amerikaanse president Barack Obama verzet zich tegeneen mogelijke boycot van de Olympische Spelen in Sochi. Ondanks het onenigheid van de Amerikaanse president met een aantal wijzigingen in de Russische wetgeving, acht hij het niet nodig om te weigeren deel te nemen aan de Spelen. De president merkt op dat veel Amerikaanse atleten serieus voorbereiden op de komende wedstrijden, en hij steunt hun belangen. Naar zijn mening moeten de VS en Rusland vooruit kijken en niet terugkijken. Tegelijkertijd benadrukte Barack Obama zijn tegenstrijdigheid met Russisch beleid om mensen met onconventionele seksuele geaardheid te plagen. De president herinnerde eraan dat veel atleten die deelnemen aan de komende Olympische Spelen, homo's en lesbiennes zijn. "En als Rusland de Olympische geest wil steunen, zal het alleen nodig zijn om te beoordelen op resultaten op het spoor of in het bekken, en seksuele geaardheid zou er niks mee te maken hebben," zei Obama.

Wie heeft een boycot nodig voor de Olympische Spelen in Sochi?

Met een voorstel om te weigeren deel te nemen aan de SochiDe Olympische Spelen werden gemaakt door de senator-republikeinse Lindsey Graham. Volgens hem zou een dergelijke beslissing de Russische kant duidelijk maken dat zijn acties verder gaan dan alle grenzen. Er zijn minstens verschillende mogelijke redenen voor de boycot van de Verenigde Staten. Onder hen en de onderdrukking van de Russische oppositie en het beperken van de activiteiten van NGO's en ondersteuning van Bashar al-Assad, en schending van de rechten van seksuele minderheden, en een verbod op adopties door de Amerikaanse gezinnen en de schending van de rechten van de inwoners van de Noord-Kaukasus. De laatste stro, volgens de senator, was de beslissing van Rusland om politiek asiel toe te kennen aan de voormalige ANW-aannemer Edward Snowden.

Lessen van de Olympische Spelen-80

In de alweer 1980 Olympische Spelen,gehouden in Moskou, boycot 65 landen, waaronder de Verenigde Staten. Dan was de oorzaak van ontevredenheid van de Verenigde Staten de binnenkomst van Sovjet-troepen in Afghanistan. De vertegenwoordiger van het Nationaal Olympisch Comité van de Verenigde Staten Patrick Sandusky zei dat de weigering om deel te nemen aan de Olympische Spelen in Moskou had geen invloed op de oplossing van het conflict tussen de landen. Tegelijkertijd hebben tientallen Amerikaanse atleten de kans verloren om hun land in de Olympische Spelen te vertegenwoordigen. Volgens hem is de hoofdles van de boycot van 1980 dat boycotten niet werken.
Tip 2: Wat zijn de redenen voor de mogelijke boycot van de Olympische Spelen in SochiIn 1980, tijdens de Olympische Spelen, die werd gehoudenIn Moskou weigerden de regeringen van 65 landen, de meeste Europese, hun deelname aan de zomerspelen. Dan was deze boycot te wijten aan het feit dat de Sovjetunie, kort voor de Olympische Spelen, zijn troepen naar Afghanistan bracht. Later in 1984 kondigde de Sovjet-Unie een boycot aan van de Olympische Spelen in de Verenigde Staten. En na bijna 34 jaar wil de VS opnieuw de Olympische Spelen negeren, maar deze keer niet in het land van Sovjets, maar in Rusland.

Wat zijn de redenen voor de mogelijke boycot van de Olympische Spelen in SochiDe eerste mogelijke reden

Onderzoekers noemen hiervoor verschillende redeneninternationaal misverstand. Een van hen is de Amerikaanse vluchtige Edward Snowden. In de zomer van 2013 vroeg de schande CIA-agent de Russische regering om politiek asiel en kreeg het snel. De Amerikaanse autoriteiten begonnen bijna onmiddellijk hun afkeuring aan Moskou uit te drukken, maar er is niets bereikt. Snowden bleef in de hoofdstad als een volwaardige burger van de Russische Federatie, en sommige vertegenwoordigers van het Amerikaanse Congres begonnen hun regering aan te roepen om de Olympische Spelen in Sochi te boycotten.

De tweede mogelijke reden

De tweede reden, dat is veel meersignificant, volgens de internationale gemeenschap, is de deelname van Rusland aan het conflict tussen Georgië en Abchazië van 2008 aan de kant van Abchazië. Tegelijkertijd heeft Amerika de Georgische kant geholpen, en nadat de Georgische campagne mislukt was en de VS zijn geld echt kwijt raken, brachten de Amerikaanse broers wrok tegen Rusland. Sommige congreslieden, waaronder Senator Lindsay Graham, hebben de afgelopen maanden begonnen met het boycotten van de Olympische Winterspelen in Sochi en hebben hun stemmingen al begonnen met de aanwezige president Barack Obama. Veel zien in dit gedrag van het Westen is niet de reden, maar een excuus voor het boycotten van de winterspellen, die de economie van het gastland van de Olympische Spelen aanzienlijk kan ondermijnen. Echter, deze uitspraken lijken serieuzer elke dag, en wie weet, misschien in februari 2014, zal Sochi echt zonder Amerikaanse atleten blijven. Het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, België, Frankrijk, Nederland en andere landen van de Europese Unie kunnen zich aansluiten bij de Amerikaanse-Georgische boycot.

De derde mogelijke reden

De derde reden voor de boycot van de Olympische Spelen van 2014 -homoseksuelen - of liever gezegd, in een poging naar Amerika en de NAVO-landen om hun standpunten in alle kwesties van binnenlands beleid van elk land op te leggen. Pride parade verboden, de propaganda van homoseksualiteit en soortgelijke acties die inbreuk maken op de rechten van seksuele minderheden in Rusland hebben in de hele Europese gemeenschap verontwaardiging veroorzaakt. Immers, Rusland en een aantal andere landen hebben soortgelijke ideeën hebben over de homo-kwestie, kijk witte kraaien op de achtergrond van de Europese landen, die het homohuwelijk toegestaan, is verheugd over de goedkeuring van kinderen door paren van gelijk geslacht, etc. Veel landen zijn nog steeds onbeslist, want van wat de Olympische Spelen in Sotsji zou boycotten, sommigen beschouwen het als mijn plicht om op te komen voor de rechten van de Russische homo's, anderen geloven dat Rusland had geen recht zich te mengen in het Georgisch-Abchazisch conflict en vervreemden het deel van het Georgisch grondgebied.

De vierde mogelijke reden

De vierde mogelijke reden is het schandaal dat omringtRussische kinderen aangenomen door Amerikaanse families, wrede behandeling van pleegouders en het verbod van de Russische Federatie op Amerikaanse adoptie. Het gaat om de wet van "Dima Yakovlev," hij is vernoemd naar een kind dat is gestorven als gevolg van de nalatigheid en wreedheid van zijn adoptiefader. Dit alles, en misschien, in het geheel, kan Washington een excuus geven om de Olympische Spelen van 2014 in Sochi te boycotten.

Tip 3: Wie komt niet voor de Winter Olympische Spelen 2014De komende Olympische Spelen beloven om onvergetelijk te zijn. De krantenkoppen en websites zijn vol met fris nieuws en dragen zelf waardevolle informatie over de komst van de delegaties naar het plechtige evenement. En wie komen niet naar de Olympische Spelen, en wat zijn de voorwaarde voor zo'n verklaring?

Wie komt niet naar de Olympische Winterspelen 2014?Allereerst moet opgemerkt worden dat de presidentVerenigde Staten Barack Obama zal niet aanwezig zijn in de Olympische Spelen, zoals hij zelf zegt, vanwege het strakke schema. De Britse schrijver en acteur Stephen Fry verklaarde dat hij niet naar Rusland komt wegens de bestaande wetten inzake homoseksualiteit. Om dezelfde reden hebben de Amerikaanse sterren Sher en Lady Gaga en de dramaturg Harvey Firstin geweigerd te reizen. Zelfs de vice-president van de Europese Commissie Viviane Reding heeft zijn ontevredenheid over de wet uitgesproken.

Boycots van Europa

"Zware" Russische wetten gedwongen enVoorzitter van Duitsland Joachim Gauk weigerde te reizen. De krant Der Spiegel let op zijn woorden. Het blijkt dat hij niet kan komen naar een land waar mensenrechten worden geschonden. Frans-president Francois Hollande zal waarschijnlijk ook niet naar de Olympische Spelen in Sochi komen. Op het tv-kanaal iTELE was er nieuws dat de Franse president niet eens van plan was te komen. De aanwezigheid in internationale sporten is iets dat niet in zijn werkschema staat. De regering van Georgië komt ook niet bij de Olympische Spelen. Alleen de atleten en de leiding van het Olympisch team zullen komen. Het belangrijkste evenement van 2014 komt niet en de 9e president van Polen Bronislaw Komorowski. Hij woont in principe geen sportevenementen die buiten zijn land plaatsvinden.

De houding van de Baltische staten staat voor het komende evenement

De Litouwse president Dalia Grybauskaite ziet nietmoet deze belangrijke gebeurtenis voor Rusland bijwonen. Estse president Toomas Hendrik Ilves zei dat die naar de Olympische Spelen dat hij niet dringende zaken mogelijk te maken. Maar Andris Berzins, president van Letland, in tegenstelling tot zijn buren, de voorbereiding voor de reis, ook anderen aan te moedigen om niet te sporten sobytie.Evropeyskie mislukt beleid van de reis in eerste instantie ingegeven door het feit dat de rechten van mensen worden geschonden in Rusland, en dan gezinspeeld op politieke vervolging van de oppositie politiseren . Niets meer te doen, maar om het denken van de westerse politici te accepteren voor wat het est.Kto is al klaar voor het bezoek. Iemand zal niet in staat zijn om naar de spellen in Sochi te komen wegens het werkschema. En iemand vindt het leuk om de boycot te promoten. Maar, waarschijnlijk, velen zouden het erover eens dat de Olympische Spelen een verstand moet brengen van vrede en vriendschap, mensen niet delen op de sociale strata. Wat het ook was, zal de Olympische Spelen binnenkort beginnen, en hopen dat de vreugde van het evenement zal iedereen te testen!
Tip 4: Wat Obama belooft voor een tweede kwartaal6 september 2012 door de Democratische Partij van de Verenigde StatenEr werd besloten om president Barack Obama officieel te accepteren als een aspirant van het partij voor het voorzitterschap voor een tweede termijn. Om meer effectieve steun te krijgen voor de komende verkiezingen in november, verklaarde Obama zijn bereidheid om "een moeilijke en lange reis door te gaan."

Wat Obama belooft voor een tweede kwartaalNa de nominatie van Barack Obama wasofficieel goedgekeurd, heeft hij een verklaring uitgegeven en benadrukt dat tijdens zijn eerste presidentiële term het land "naar voren ging". In zijn toespraak stond Obama meest op de economie gericht. Hij beloofde dat als hij wordt verkozen voor een tweede termijn, zal hij alles in het werk te maken, tot het einde van 2014 tot de omvang van de Amerikaanse export verdubbelen in 2020, om het volume van de netto-invoer van olie te halveren en in de komende tien jaar meer dan $ 4 miljard om het begrotingstekort terug te dringen. Daarnaast is de presidentskandidaat aangeroerd de problemen van de capaciteit tegen het einde van 2016 ongeveer 1 miljoen nieuwe banen in de productie, het ondersteunen van 600.000 banen op het gebied van aardgas, waardoor tot 2 keer de groei van de kosten van onderwijs, werkgelegenheid 100 000 leraren wiskunde en natuurlijke nauk.Krome van Barack Obama heeft plannen om te investeren in de economie van het geld dat het land niet langer de uitgaven voor de oorlog, zoals de Iraakse troepen zijn weer ingetrokken en verminderde voorwaardelijke Afganistane.Takzhe kandidaat beloofd dat zal gerechtigheid bereiken in het belastingstelsel. Hij wil fiscale pauzes voor miljoenaires en die Amerikanen die jaarlijks meer dan 250.000 dollar verdienen zijn geannuleerd. Obama verzekerde dat hij de Republikeinse hervorming van het systeem van sociale geneeskunde Medicare en haar monetisering niet zou kunnen uitvoeren. De kandidaat zei dat de burgers geen geld verdiend in de verzekeringsmaatschappijen moeten investeren, en mensen die dicht bij de pensioengerechtigde leeftijd hebben om te gaan op een vakantie met groot vertrouwen en of Barack Obama gordostyu.Voplotit in het leven wordt beloofd in de verkiezing van de voorzitter voor de tweede termijn is onbekend. In de tussentijd blijft het nog maar wachten tot de verkiezingen in november 2012 gehouden worden.