Hoe kies je een goede sterrenhemel projector

Hoe kies je een goede sterrenhemel projectorReuze ruimte en miljardensterren kunnen zelfs in de kleinste slaapkamer passen. Met behulp van een sterrenhemel projector kunt u een romantische omgeving creëren, astronomie leren of elke nacht in slaap vallen met het meest ongebruikelijke nachtlicht.

Projector van de sterrenhemel - een fijne reis door de nachthemel

Soorten Starry Sky Projectors

Vandaag te koop vind je een paar dozijnsoorten projectoren van de sterrenhemel, met de meeste van hen gewoon een imitatie. Door het opnemen van een dergelijke projector, zult u niet vinden de Grote Beer, niet zal zien de Melkweg en de veranderende vorm van de nevel gas. Aangezien verschillende lichtpunten van de meest uiteenlopende kleuren in willekeurige volgorde worden geprojecteerd. Natuurlijk, als nachtlicht is het waarschijnlijk niet slecht, maar je kan geen dergelijk apparaat een star-sky projector noemen. Op de markt zijn er een verscheidenheid aan simulatoren, ze kunnen een ingebouwde klok, alarmfunctie, thermometer en mp3-speler hebben. Ze zijn goedkoop en zeer geschikt als nachtlamp voor de jongste. De oudere kinderen zouden het apparaat duurder moeten kiezen, wat de hemellichamen nauwkeurig zal simuleren. Zeer vaak worden deze projectoren verkocht met een constellatiekaart voor verdere studie, met laserpijlers en educatieve materialen. Dergelijke apparaten zijn uitgerust met LED's met helderheid, waardoor meer dan 9000 sterren en 60 sterrenbeelden op de muren en het plafond worden geprojecteerd. Als aanvullende functies kunnen projectoren constellaties projecteren op een bepaalde datum. Deze functie maakt het mogelijk om zo'n sterrenhemel te zien die in andere delen van de wereld waargenomen kan worden, bijvoorbeeld in Afrika of Australië. Met behulp van de timer kunt u gemakkelijk in slaap vallen met het prachtige uitzicht van de sterren, zonder zich zorgen te maken over het apparaat, die zelf schakelt na een bepaald aantal minuten.

Sterrige hemel projector of thuis planetarium

Sommige projectors zijn zo goedmultifunctionele, die elk recht om home planetariums te noemen hebben. De sterrenhemel is hier zo realistisch mogelijk, je kunt zien hoe kometen vliegen en meteorieten vallen. Het minimale aantal hemellichamen is 50000. Sommige thuis planetarissen, naast de lucht, leiden de Maan, kunnen de Aarde ontwerpen. In veel is de film over de ruimte gelegd. In sommige planetaria heeft een ingebouwde afspelen geluiden van de natuur, en dynamische weergave kunt u de kleurrijke Hawaiiaanse Zonsondergang, Northern Lights of fantastische radugoy.Pri aankoop aandacht besteden bewondering voor de manier waarop het apparaat wordt opgeladen. Dit kan een normale verbinding zijn met een stopcontact, de mogelijkheid om batterijen of een laadsysteem te gebruiken. Specificeer het bereik van het apparaat, de nauwkeurigheid van het weergeven van sterrenbeelden, het aantal hemellichamen en de beschikbaarheid van extra functies. De beslissende factor bij het nemen van een inkoopbeslissing is de beschikbaarheid van een garantie voor het apparaat.