Wat is de Rose legering

Wat is de Rose legeringAlloy Rose, genoemd door de naam van het Duitschemicus, wordt gebruikt voor het solderen en verbeteren van de technische kwaliteiten van onderdelen in instrumenten. Met deze delen van metaal verbinden aluminium, koper, zilver, messing, nikkel en blikplaten en sieraden.

Wat is de Rose legering

Samenstelling van de legering van Rose en de toepassing ervan

Alloy Rose is gemaakt door bismut te mengen(50,0 ± 0,5%), tin (18,0 ± 0,5%) en lood (32,0 ± 0,5%). Deze legering wordt verkocht in de vorm van een zilverkleurige korrelpellet. De technische eigenschappen van de legering Rose legering wijst hout, maar het is minder toxisch door de afwezigheid van de samenstelling cadmium (12,5% in de legering Wood's). Het smeltpunt van dit mengsel van metalen is slechts 94-96 ° C, dus het is heel handig om ze te gebruiken. Vele radio zijn gebruikt in de legering Rose vertinnen koperoppervlak geëtst board. Met uitzondering van het mengsel van metalen in dit werk wordt ook geschikte houder, watten of wielen, citroenzuur en twee houten palochki.Blagodarya de fysische eigenschappen, Rose legering voor elektrische zekeringen, halfgeleidertechnologie laboratoria warmtegevoelige onderdelen en radio RWZI soldeer 50. Bovendien heeft de legering voor het met soldeer beklede onderdelen samenstellen van de verbindingen, aluminium, aluminium met koper en zijn legeringen. Rose gebruikt voor vertinnen brons, messing, koper, koper-nikkellegeringen met verzilverde keramiek, nikkel en sieraden.

Hoe om een ​​roze legering PCB te tinnen

Zeer vaak wordt de rooslegering gebruikt voor het tinnenPCB thuis. Daar is het als volgt. Neem een ​​container waar het blikken zal plaatsvinden en giet een half glas water daarin, doe het op het vuur. Wanneer het water iets warm is, giet er een theelepel citroenzuur in en roer. Plaats een printplaat in de tank. Wanneer het bord roze wordt, zet u een aantal stukken van de Rose-legering aan de zijkant die met een metalen folie is bedekt, direct in de container. Wacht tot het smelt. Wanneer Rose vloeibaar wordt, strek de houten stokjes met een doekje of katoenwol, verspreid over de textoliet. Als de stukken uit het bord gegaan zijn, kunt u ze snel terugplaatsen op hun stoelen met eetstokjes of het bord omdraaien en de folie naar de legering drukken. Verwijder overtollige metalen kunnen dezelfde eetstokjes zijn, makkelijke bewegingen die de roos uit de folie verwijderen. Verwijder het bord uit de houder en laat het afkoelen.

Hoe te omgaan met Rose legering

Alloy Rosa wordt vervoerd volgens de gebruikelijke standaard,ontwikkeld voor het transport van metalen. Rose kan zowel in de auto als op een spoor worden vervoerd. De legering wordt opgeslagen in gesloten magazijnen en in de open lucht, maar in zorgvuldig verpakte containers. De legering van Rose is niet te giftig, maar we mogen niet vergeten dat de samenstelling ervan zware metalen omvat. Het is niet gewenst om met hem te lang mee te werken.