Tip 1: Hoe maak je geluk

Tip 1: Hoe maak je gelukIn de wereldse zin is geluk tevredenmenselijke behoeften. De behoeften van het lichaam, het ego, de ziel. En ieder van ons begint met zijn droom uit zijn kindertijd. Ieder van ons, vanaf de vroege kindertijd, brengt er een volledige set van voorwaarden en standaard sjablonen over hoe geluk zou moeten zijn.

Geluk is in onze handen.

Maar na volwassenheid zijn we helemaalongelukkig, moe, verdrietig, lijden mensen. Dus wat is er van onze droom geworden? Waar zijn de idealen van een gelukkig leven? Waarom is het zo moeilijk om vrede en vrede in het hart te vinden? Gevuld met vreugde uit het leven? Waarom zijn we zo blij uit de kindertijd en hebben we ons leven verloren?

En er zijn redenen hiervoor! Het feit is dat ieder van ons alleen door het leven gaat als een betoverde wanderer. De mens wordt betoverd door het leven, door zijn magie. En elke dag wordt hij gedwongen om deze witching potion of life te drinken. Hij is dronken, verdoofd met dit gif en natuurlijk ziet hij de weg niet voor hem. Hij struikelt, valt, staat op en gaat weer. En zo lopen miljoenen mensen naar de wereld, die elkaar tegenkomen.

En het probleem van de mens is dat hij dat niet doeteen weg uit hun situatie zoeken. En het is niet zijn schuld. Omdat hij niemand kent die een weg heeft gevonden uit deze reeks verliezen en het daaruit voortvloeiende lijden. Hij verliest zich alleen - gezondheid, vrijheid, tijd, liefde, vriendschap, vertrouwen. Mensen leven op dezelfde manier om hem heen. Daarom werd pijn, verveling, wanhoop de norm geworden.

En als je het begrijpt dat zoJe wilt niet meer wonen. Als je alle bitterheid van de situatie kunt zien. En je hebt genoeg moed en geduld om te veranderen en de manier van leven te veranderen die je tot deze vitale impasse leidde. Dan moet je onmiddellijk al je wanhoop en pijn, je verdriet en angst verzamelen en hardop tegen jezelf zeggen: "STOP"!

Je moet stoppen en kijken naar je leven.van boven naar beneden. Rustig, onbevooroordeeld, van de kant om de huidige situatie te beoordelen. En om te zien op hun voorbeeld en het voorbeeld van anderen dat geen goede dingen, respect of welvaart, werk, trots, plicht, uitstapjes in het buitenland, beroemdheid, macht, nooit iemand gelukkig hebben gemaakt.

Je moet al deze klatergoud laten vallen, al dezehet nastreven van illusies en ga alles uit om te streven naar geluk. Maak de voorwaarden voor het leven om te ontwikkelen en neem kleine stappen naar geluk. En dan zul je zien dat veel valse idealen, waarvoor je je hele leven hebt achtervolgd, op zichzelf zal vallen. En alleen wat echt belangrijk is, blijft in jouw leven.

Onthoud dat het pad begint met de eerste stap en laatnu ben je verslaafd, verslagen, moe, in de kettingen van je ondraaglijke levens- en verplichtingenstoestanden. Maar vergeet nooit dat je geweldige mensen bent! En al uw traan en al uw adem kosten meer dan alle schatten van de wereld!


Tip 2: Wat is de bouw van gezinsgelukDe bouw van een huis begint met een stichting. En zoals andere gebouwen heeft familiegeluk ook een eigen basis. Dit is natuurlijk liefde. Thuis geluk kan niet zonder liefde worden gebouwd, en dus is het niet alleen hier een belangrijk onderdeel.

Wat is de bouw van gezinsgelukFamilie geluk bouwen naast liefdeook noodzakelijk begrip. In gelukkige gezinnen is er altijd harmonie en harmonie tussen haar leden. In de woorden van Antuan De Saint-Exupery, "lovers - degenen die op zoek zijn naar een kant" .In alledaagse situaties ontstaan ​​vaak conflicten. Maar als alle familieleden op zal aandringen, dan is dit probleem kan escaleren tot een openlijke confrontatie. Eén van de partners uiteindelijk te geven als een ander geluk bakstenen huis is zelfopoffering. Wie moet dit doen is een andere zaak, en hij besluit op verschillende manieren, afhankelijk van de situatie. De volgende stap om een ​​gelukkige familie te bouwen is om aandacht te besteden aan uw geliefde. Vergeet niet alle voorzieningen die je tweede helft zullen behagen. Een leuke briefje achtergelaten door zijn vrouw op de kussens, kan het onverwachte romantisch diner voor de echtgenoten geluk, die niet ervaren, zelfs na de duurste en de verwachte dag van vandaag rozhdeniya.Umenie om te vergeven en om vergeving vragen en de mogelijkheid om wand-Lagerbelasting is een huis van geluk te geven. Een echte familie moet niet zo veel ruzies vermijden als hun gevolgen. Daarom moet men nooit verzoening uitstellen. Een echt gelukkige familie kan niet worden gecreëerd zonder vertrouwen. Om nooit een geliefde persoon te twijfelen, moet je leren om hem te geloven zoals je dat doet. Op zijn beurt impliceert vertrouwen de aanwezigheid van oprechtheid in de relatie. Onthoud het gezegde: beter de bittere waarheid dan de lieve leugen. Natuurlijk zijn er uitzonderingen op elke situatie, maar niemand heeft de leugen van verlossing nog afgeschaft. Het is alleen belangrijk om in gedachten te houden dat op een gegeven moment enige misleiding kan worden ontdekt. En in dit geval zal zelfs een kleine subterfuge lijken als een echt verraad.